• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    193
Kizlar salgindan ben de nasibimi aldim 🫠 iki gundur bogaz agrisi simdi de burun ve goz akmasi ile ugrasiyorum 🥹
Geçmiş olsun canım bende geçen hafta grip oldum burnum akıp duruyordu bogazım ağrıyordu sıcak süt ve ıhlamur birde limonlu çay ile toparladım birde kendimi terletmiştim bir gün oda iyi geldi ilaç kullanmadan atlattım diyebilirim sende dikkat et ilaç kullanmadan sıcak bir şeyler tüketip toparlanabilirsin 🙏

Doğum şeklini de henüz konuşmadık biz ama benim plesantanın alt ucu rahim ağzına baya yakınmış. Üstten de öyle gözüküyor olabilirmiş. 21.haftada perinotolog da aynı şeyi söylemişti. Bi sonraki kontrolde vajinadan tam ölçücek bakalım :( dua edin normal doğum istiyorum Allahın izniyle. Ama hangisi en hayırlıysa o olsun. Bu durumda benim için kanama fazla olurmuş çok riskliymiş

Geçmiş olsun canım bende geçen hafta grip oldum burnum akıp duruyordu bogazım ağrıyordu sıcak süt ve ıhlamur birde limonlu çay ile toparladım birde kendimi terletmiştim bir gün oda iyi geldi ilaç kullanmadan atlattım diyebilirim sende dikkat et ilaç kullanmadan sıcak bir şeyler tüketip toparlanabilirsin 🙏
Ayni sekilde balli limonlu ihlamurla direniyorum canim 🥹🙏🏻

Kizlar ebebekte primalarda indirim var, daha once alanlar soylesin fiyati iyi mi 🥹

Eklentiler

• IMG_4292.webp
    IMG_4292.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 27
Şu sayfadan yaptırdım canım. 5günde hazırlayıp kargoya veriyorlar hemen. Ben çok uyguna da yaptırdım (takımı 450tl) ama kızlar sormuş da yeni zam gelmiş heralde.

yazdım şimdi bakalım🤩 teşekkürler balım🌸

Kızlar burada fiyatı yüksek olup yurt dışında uygun olan ne var bebek için arkadaşım İsviçreden gelecek ne getireyim bebek için dedi de aklıma bir şey gelmedi 🙈

Ben bayadır bakamıyorum buraya kızlar. 32+0 ım. Yarın çalışabilir raporu alacağım inşallah. Meslekler konuşulmuş ben de özel bi bankanın teknoloji şirketi de iş analistiyim. 37.haftaya kadar çalışabilirsem çalışmayı düşünüyorum. İnşallah şu haberlerde çıkan 24 hafta ücretli izin gelir hepimize yetişir dualarım bu yönde.
En son 30.haftamda kontrole gitmiştim haftasıyla uyumluydu Duru kuşum çok şükür. Bende de genel olarak mide yanması şikayetleri çok başladı durumlar böyle 🥹
Ay ben de is analistiydim meslektasim, gecen yil terfi aldim 🥹 24 haftayi 4 gozle bekliyorum 🥹

Kızlar burada fiyatı yüksek olup yurt dışında uygun olan ne var bebek için arkadaşım İsviçreden gelecek ne getireyim bebek için dedi de aklıma bir şey gelmedi 🙈
Ben bebek arabası getirtmiştim arabayla geliyolardı canım 😂 onun dışında kameralı telsiz vs isteyebilirsin yapay zeka desteklileri çıktı bebeğin hareketine göre uyaranlar vs

Canım geçmiş olsun hemen atlatırsın inşallahh 🙏 benimde bez fiyat bilgiim sıfır aydınlatın bizi tecrübeli anneler 😍
Ya ben şundan aldım ama çok araştırmadım açıkçası stok da yapmadım her bezin her bebekte davranışı farklıymış pişik vs olursa başka markaya geçerim diye şiödilik sadece bunu aldım
Sleepy Bio Natural Premium Plus Gross Paket Bebek Bezi 1 Numara Newborn 100 Adet

Ben bebek arabası getirtmiştim arabayla geliyolardı canım 😂 onun dışında kameralı telsiz vs isteyebilirsin yapay zeka desteklileri çıktı bebeğin hareketine göre uyaranlar vs
Araba aklıma geldi ama işte uçakla geleceği için zor kamera aldım teknolojik ürünler mi uygun oluyor sadece

Araba aklıma geldi ama işte uçakla geleceği için zor kamera aldım teknolojik ürünler mi uygun oluyor sadece
Yani pahası büyük parçalar olarak onlar geldi aklıma. Ben geçen ay yurtdısındaydım nike tan eşofman ayakkabı falan almıştım ama o kadar da fiyat farkı yoktu. Belki sen de öyle ilk adım ayakkabısını aldırabilirsin hatıra olmuş olur hem

Back
X