• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    127
Ben karnımı doyurdum. Biraz da çikolata yedim ama hareketli değildi ama pozisyon müsait değildi. ( Bütün gece tekmeledi muhtemelen uyanamadı 😅🙈) Sonra pozisyon uygun olmadığı için biraz dolaş hareket et birşeyler ye dedi. O sıra işimiz vardı onu haletttik. Eve gelip namaz kıldım. İki mandalina ve yine biraz çikolata yedim. ( O sıra sekkerim fırlamıştır ) Gittiğimde çok netti çok şükür. Ama devlet hastanesi bir fotoğraf vermiyor 😐😐 keşke telefona cekseydim
Oyy maşallah bu güzel haber yeter bence 🥹🥹♥️ fotoğraf önümüzdeki haftalarda rutin kontrolde de olur bence ya

Kızlar yemeklerden sonra midem ağrıyo ya. 16+4 üm. Hatta genel olarak kendimi berbat hissediyorum yani hasta gibiyim ama değil de gibiyim grip gibi değilim hep bir yerim ağrıyo bi sıkıntı içindeyim. Çok istemiştim hamile kalmayı hiç tadını çıkaramıyorum benim gibi olan var mı geçecek mi acaba😔

munzevimsi munzevimsi canım gözün aydın kızçen sağlıkla geldin prensesimiz🥰❤️🩷

Ay kızlar benimde cumartesi detaylım🥲
Aşırı heyecanlıyım ya ne yapcam 🫠

Varmı öneriniz tok gideyim diyorum, başka aklınıza gelen varsa yapalım 🌺
çok su iç ve çikolata ye canimm gitmeden öncd karnınla oyna bebis de uyanık olsunnn 🤍 umarım istediğin haberleri alırsın

kizlar Allahima sükürler olsun sonuclarım tertemiz cıktı🥹🥹🥹🥹🎀🎀🩷🩷🩷
Çok çok sevindimmm bin şükür 🥰🥰 ah bu ikili testler işte insanı böyle yiyip bitiriyor sırf bu korkudan yaptırmadım rabbim pişman etmesin hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah.🤲🏻❤️

Tamam. Bu ay ayrintiliya gireceğim icin kendi doktoruma randevu almamıştım bir ay sonra geç olur mu diye tereddüt ettim 21 haftalik oldum
28e kadar yapılabiliyor arkadaşım 26da yaptırdı ama doktoru yapılmadan evvel ya varsa gebelik şekeri neden bu kadar bekledin demişti. Neyse ki çıkmadı sorun da kalmadı ama gebelik şekeri bakarsanız iri bebek sendromu su artması ya da azalması gibi şeyler yapabiliyor

Kızlar yemeklerden sonra midem ağrıyo ya. 16+4 üm. Hatta genel olarak kendimi berbat hissediyorum yani hasta gibiyim ama değil de gibiyim grip gibi değilim hep bir yerim ağrıyo bi sıkıntı içindeyim. Çok istemiştim hamile kalmayı hiç tadını çıkaramıyorum benim gibi olan var mı geçecek mi acaba😔
İnan ben de öyleyim yani sadece bikaç hafta kendimi iyi hissedebildim. 21. Haftadayım ama hala sürekli bi yerlerim ağrıyor. Benim yaşımın iler olmasına bağlıyorum ben 38 yaşındayım, genç işi bu hamilelik sanırım 😂

Kızlar ya sizde nefes nefese kalıyo munuz? Artık korkmaya başladım yani hemen yoruluyorum hemen nefesim hızlanıyor
Bende öyleyim esimle yürüyüşlere çıkıyoruz akşamları normalde cok hizli yürüyen biriyimdir artık iki adım atsam nefes nefese kalıyorum 🤭🤣 bi bank olsada otursam diye dua ediyorum

Detaylı Ultrason bence hepsinden çok önemliydi çok şükür güzel bitmiş darısı başımıza ♥️ detaylıda problem çıksa şekerin olup olmadığı önemsiz olurdu.
Sizin yerinizde olsam parmaktan ölçenlerle kendim bakardım bu işi şansa bırakmak yerine. Zaten şeker yüklemede içirilen o içecek 5 adet baklava dengi. Sabah aç karnınıza ölçün biraz ilkel gelebilir ama tatlı yiyin aç karnınıza tam 60. Ve 120. Dakikalarda bakın. Bunların her biri için ayrı ayrı referans değeri var zaten aşıp aşmadığınızı değerlendirebilirsiniz. Hastanelerde baklava yedirmeyeceklerine göre o içecekten içiyoruz ☺️
Ya çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi detaylı iyi çok şükür. Dediğiniz gibi yapacağım.iyi ki varsınız hepiniz.❤️❤️

Evet ya maalesef Lüleburgazda sadece sağlıklı doğum yapabiliriz. Yeni doğan çetesinden malum hastane kapanmasa Çorlu bu konuda çok daha profesyoneldi. Benim doktorum da dedi olur erken gelirse bebekler ben 112yi arayıp en yakın küvezli hastaneye sevk etmek durumunda kalırım ama orda kaydın, kan uyuşmazlığın, çift yumurta olması gibi bilgilerin de olmaz doğum burda olursa bebeği sensiz sevk etmek gerekir vs B planı yapabilirsin dedi. Erson beyi araştırıp buldum bayıldım ya. Detaylu ultrason sonuçlarını whatsapptan at yorumlarım bir baş gelme hiç dedi, tüm bilgilerimi girdi, B planımsın diye dürüstçe söyledim hallederiz dedi falan yani çok kolaylık sağlıyor. Kardeşim Balkandaki çocuk doktoruyla da aynı ekipte onu da çok iyi anlatıyor aklına bir bebek takılıp gecenin 2sinde uyuyamam ben böyle diyip gelip bakıp öyle gidiyormuş falan. Çok ilgiliymiş :) O günlere sağlıkla erişelim hepimiz inşallah :KK200::KK200:
Ay bende bi konuşayım erson beyle randevu alıp nolur
Evet ya maalesef Lüleburgazda sadece sağlıklı doğum yapabiliriz. Yeni doğan çetesinden malum hastane kapanmasa Çorlu bu konuda çok daha profesyoneldi. Benim doktorum da dedi olur erken gelirse bebekler ben 112yi arayıp en yakın küvezli hastaneye sevk etmek durumunda kalırım ama orda kaydın, kan uyuşmazlığın, çift yumurta olması gibi bilgilerin de olmaz doğum burda olursa bebeği sensiz sevk etmek gerekir vs B planı yapabilirsin dedi. Erson beyi araştırıp buldum bayıldım ya. Detaylu ultrason sonuçlarını whatsapptan at yorumlarım bir baş gelme hiç dedi, tüm bilgilerimi girdi, B planımsın diye dürüstçe söyledim hallederiz dedi falan yani çok kolaylık sağlıyor. Kardeşim Balkandaki çocuk doktoruyla da aynı ekipte onu da çok iyi anlatıyor aklına bir bebek takılıp gecenin 2sinde uyuyamam ben böyle diyip gelip bakıp öyle gidiyormuş falan. Çok ilgiliymiş :) O günlere sağlıkla erişelim hepimiz inşallah :KK200::KK200:
Yarınki randevun kaçta çok heyecanlı yaa🤭sonra sıra bendee🤣

Back
X