- 28 Şubat 2025
- 664
- 727
- 18
- 31
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #12.841
20den itibaren, ben ikiz gebe olduğum için benim 22de bakıcak doktorum ama genelde 24ten sonra bakıyorlar tekil gebelerdeKizlar seker testi hangi haftalarda yapiliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20den itibaren, ben ikiz gebe olduğum için benim 22de bakıcak doktorum ama genelde 24ten sonra bakıyorlar tekil gebelerdeKizlar seker testi hangi haftalarda yapiliyor
Oyy maşallah bu güzel haber yeter benceBen karnımı doyurdum. Biraz da çikolata yedim ama hareketli değildi ama pozisyon müsait değildi. ( Bütün gece tekmeledi muhtemelen uyanamadı) Sonra pozisyon uygun olmadığı için biraz dolaş hareket et birşeyler ye dedi. O sıra işimiz vardı onu haletttik. Eve gelip namaz kıldım. İki mandalina ve yine biraz çikolata yedim. ( O sıra sekkerim fırlamıştır ) Gittiğimde çok netti çok şükür. Ama devlet hastanesi bir fotoğraf vermiyor
keşke telefona cekseydim
canimm cok sevindim gözün aydinkizlar Allahima sükürler olsun sonuclarım tertemiz cıktı![]()
Çok şükür canımkizlar Allahima sükürler olsun sonuclarım tertemiz cıktı![]()
Ayyyyy hayırlı olsunKızlar bende bugün ayrıntılıya girdim. İlk muayene de pozisyondan dolayı kalbine ve yüzüne bakamadı. Ögleden sonra yine girdim çok şükür bir sıkıntı yok377 gr olmuş. Kız olduğu da kesinleşti
![]()
çok su iç ve çikolata ye canimm gitmeden öncd karnınla oyna bebis de uyanık olsunnnmunzevimsi canım gözün aydın kızçen sağlıkla geldin prensesimiz
Ay kızlar benimde cumartesi detaylım
Aşırı heyecanlıyım ya ne yapcam
Varmı öneriniz tok gideyim diyorum, başka aklınıza gelen varsa yapalım![]()
Çok haklısınOyy maşallah bu güzel haber yeter bencefotoğraf önümüzdeki haftalarda rutin kontrolde de olur bence ya
Selamlar multivitamin içindede demir ve d vitamini var ekstra demir ve d vitamını fazla doz gelmiyormu?12de bırakıp multivitamin demir ve magnezyum başladım canım d vitamini devam
Tamam. Bu ay ayrintiliya gireceğim icin kendi doktoruma randevu almamıştım bir ay sonra geç olur mu diye tereddüt ettim 21 haftalik oldum20den itibaren, ben ikiz gebe olduğum için benim 22de bakıcak doktorum ama genelde 24ten sonra bakıyorlar tekil gebelerde
Çok çok sevindimmm bin şükürkizlar Allahima sükürler olsun sonuclarım tertemiz cıktı![]()
Ayyy çok sevindim harika bi haber ohhkizlar Allahima sükürler olsun sonuclarım tertemiz cıktı![]()
28e kadar yapılabiliyor arkadaşım 26da yaptırdı ama doktoru yapılmadan evvel ya varsa gebelik şekeri neden bu kadar bekledin demişti. Neyse ki çıkmadı sorun da kalmadı ama gebelik şekeri bakarsanız iri bebek sendromu su artması ya da azalması gibi şeyler yapabiliyorTamam. Bu ay ayrintiliya gireceğim icin kendi doktoruma randevu almamıştım bir ay sonra geç olur mu diye tereddüt ettim 21 haftalik oldum
Çok şükürrrkizlar Allahima sükürler olsun sonuclarım tertemiz cıktı![]()
Ayy hadi gözünaydin bak hissettin sonunda artık devamı gelirr daha yoğun sekilde çok güzel biseyKızlar
Otururken bebeğimi hissettim galiba okulda
Böyle telefon titreşimi gibi mi pır pır![]()
İnan ben de öyleyim yani sadece bikaç hafta kendimi iyi hissedebildim. 21. Haftadayım ama hala sürekli bi yerlerim ağrıyor. Benim yaşımın iler olmasına bağlıyorum ben 38 yaşındayım, genç işi bu hamilelik sanırımKızlar yemeklerden sonra midem ağrıyo ya. 16+4 üm. Hatta genel olarak kendimi berbat hissediyorum yani hasta gibiyim ama değil de gibiyim grip gibi değilim hep bir yerim ağrıyo bi sıkıntı içindeyim. Çok istemiştim hamile kalmayı hiç tadını çıkaramıyorum benim gibi olan var mı geçecek mi acaba![]()
Bende öyleyim esimle yürüyüşlere çıkıyoruz akşamları normalde cok hizli yürüyen biriyimdir artık iki adım atsam nefes nefese kalıyorumKızlar ya sizde nefes nefese kalıyo munuz? Artık korkmaya başladım yani hemen yoruluyorum hemen nefesim hızlanıyor
Ya çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi detaylı iyi çok şükür. Dediğiniz gibi yapacağım.iyi ki varsınız hepiniz.Detaylı Ultrason bence hepsinden çok önemliydi çok şükür güzel bitmiş darısı başımızadetaylıda problem çıksa şekerin olup olmadığı önemsiz olurdu.
Sizin yerinizde olsam parmaktan ölçenlerle kendim bakardım bu işi şansa bırakmak yerine. Zaten şeker yüklemede içirilen o içecek 5 adet baklava dengi. Sabah aç karnınıza ölçün biraz ilkel gelebilir ama tatlı yiyin aç karnınıza tam 60. Ve 120. Dakikalarda bakın. Bunların her biri için ayrı ayrı referans değeri var zaten aşıp aşmadığınızı değerlendirebilirsiniz. Hastanelerde baklava yedirmeyeceklerine göre o içecekten içiyoruz![]()
Çok şükür. Bekledik hepimiz sizin sonucunuzu.kizlar Allahima sükürler olsun sonuclarım tertemiz cıktı![]()
Ay bende bi konuşayım erson beyle randevu alıp nolurEvet ya maalesef Lüleburgazda sadece sağlıklı doğum yapabiliriz. Yeni doğan çetesinden malum hastane kapanmasa Çorlu bu konuda çok daha profesyoneldi. Benim doktorum da dedi olur erken gelirse bebekler ben 112yi arayıp en yakın küvezli hastaneye sevk etmek durumunda kalırım ama orda kaydın, kan uyuşmazlığın, çift yumurta olması gibi bilgilerin de olmaz doğum burda olursa bebeği sensiz sevk etmek gerekir vs B planı yapabilirsin dedi. Erson beyi araştırıp buldum bayıldım ya. Detaylu ultrason sonuçlarını whatsapptan at yorumlarım bir baş gelme hiç dedi, tüm bilgilerimi girdi, B planımsın diye dürüstçe söyledim hallederiz dedi falan yani çok kolaylık sağlıyor. Kardeşim Balkandaki çocuk doktoruyla da aynı ekipte onu da çok iyi anlatıyor aklına bir bebek takılıp gecenin 2sinde uyuyamam ben böyle diyip gelip bakıp öyle gidiyormuş falan. Çok ilgiliymiş :) O günlere sağlıkla erişelim hepimiz inşallah![]()
Yarınki randevun kaçta çok heyecanlı yaaEvet ya maalesef Lüleburgazda sadece sağlıklı doğum yapabiliriz. Yeni doğan çetesinden malum hastane kapanmasa Çorlu bu konuda çok daha profesyoneldi. Benim doktorum da dedi olur erken gelirse bebekler ben 112yi arayıp en yakın küvezli hastaneye sevk etmek durumunda kalırım ama orda kaydın, kan uyuşmazlığın, çift yumurta olması gibi bilgilerin de olmaz doğum burda olursa bebeği sensiz sevk etmek gerekir vs B planı yapabilirsin dedi. Erson beyi araştırıp buldum bayıldım ya. Detaylu ultrason sonuçlarını whatsapptan at yorumlarım bir baş gelme hiç dedi, tüm bilgilerimi girdi, B planımsın diye dürüstçe söyledim hallederiz dedi falan yani çok kolaylık sağlıyor. Kardeşim Balkandaki çocuk doktoruyla da aynı ekipte onu da çok iyi anlatıyor aklına bir bebek takılıp gecenin 2sinde uyuyamam ben böyle diyip gelip bakıp öyle gidiyormuş falan. Çok ilgiliymiş :) O günlere sağlıkla erişelim hepimiz inşallah![]()