• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    193
Kızlar bu arada hastaneniz sezaryende ne kadar yatış yapıyor biliyor musunuz ? Benim hastanem 1 gece dedi, ama genelde 2 gece yatış oluyor diye biliyorum. Devlette de 2 gece. İnsan bir yandan eve gitmek isteyebilir ama bir yandan da hastanede ne kadar çok kalırsam kendimi daha iyi hissederim gibi geliyor
Benimde hastane vajinal 1 gece, sezeryan 2 gece 😌

Evet ya ben de böyle organizasyon, kutlama, doğum günü, düğün, kına vs işlerininin hiçbirinden hoşlanmıyorum 🙂
Hediye ve süsleme işinden çook uzağım, dediğim gibi kimseyi istemediğim için üfff niye geldiniz şimdi diye içimden söverken bir de hediye verecek halim yok 😅

Eğer doğumdan önce isme karar vermiş olursam tek tulumu düşüneceğim, en azından kafamı karıştıracak 🙂 karar vermemiş olursam da napalım ismi belli değildi diye kendimi avuturum artık 😂

Takı yastığı olayı nasıl oluyor canım, misafir geleceği zaman yatağına mı koyuyoruz 🙂 onun takı yastığı olduğunu nasıl anlıyor? Gidip gene üstüne asarsa ona da sinir olurum 😂Ay bilmediğimden soruyorum kafam basmadı 😂
Biraz daha söylerseniz organizasyon iptal ettirecem 😆🤣🤣🤣 sirinm sirinm

Canım bizim hastane vajinal doğumda 1 gece, sezaryende 2 gece yatış yaptırıyor
Yaa evet hep böyle galiba , benimki cins 🤦🏻‍♀️
Benimde hastane vajinal 1 gece, sezeryan 2 gece 😌
Bana kalsa bir hafta yatarım 😂 ama herhalde doğum ücretini kısmak için mi artık nedir benimki neden 1 gece ya
Senin hastanenin öyle bir derdi yoktur zaten 😂

Canım benim profesyonel makinem var evde önce kendim çekeceğim içime sinmezse çektiririm mutlaka 🤍

Benim normalde de alerjit rinitim var ama sprey kullanınca rahatlıyordum şimdi onları kullanamayınca çok tıkanıyorum ☹️ doktorum nazalnem verdi ama sadece kuruluğu engelliyor, doğru düzgün nefes alamıyorum. Yemin ederim derin derin nefes almayı özledim
Benim o spreyleri kullanmadan yaşamam imkansız şu an, mecburen kullanıyorum, gerçekten çok zormuş. Allah sana da kolaylık versin 🙏🙏

Katılıyorum ben de hem ortam, hem kişiler hem de kullandıkları malzemelere, bebişi şekilden şekile koymalarına kıyamıyorum, güvenemiyorum hiç 🥹
Gerek yok bence ya, ha çok tatlı fotolar ama çektirilecekse de konsept yerine stüdyoda anne baba bebeğin olduğu sade fotolar çektirilebilir. Şekil şükül fotolar yerine 🤣

Kızlar bir de isimli tulumlar konuşulmuş, bana hitap etmiyor sanırım, bir türlü ısınamadım o isimli şeylere, hediyeliklerine bile acaba baş harfi mi eklesem diyorum sadece 🥹 o derece yani, tabi hatıra açısından da çok güzel duruyor gerçekten 😍
Nasıl oldu dişin? Geçti mi ağrısı

Hangisini kullanıyorsun aşko
Sterimar kanka, otrivine kullanabilirsin dedi onu 5 gün kullanmak gerekiyormuş 5 gün benim neyime yeter 😂😂 günde 5-6 defa kullanıyorum ben, sterimar 2 tane var biri normal deniz suyu, diğeri burun tıkanıklığı için, burun tıkanıklığı için olan bir tık oda bir tık etkili gibi geldi 😢

Sterimar kanka, otrivine kullanabilirsin dedi onu 5 gün kullanmak gerekiyormuş 5 gün benim neyime yeter 😂😂 günde 5-6 defa kullanıyorum ben, sterimar 2 tane var biri normal deniz suyu, diğeri burun tıkanıklığı için, burun tıkanıklığı için olan bir tık oda bir tık etkili gibi geldi 😢
Bende sterimarın tıkanıklık için olanı hiç işe yaramıyor, otrivin bana da 5 gün dediler bir hafta kullandım, şimdi onun benzerine geçtim, İlliadin 🤣

Biraz daha söylerseniz organizasyon iptal ettirecem 😆🤣🤣🤣 sirinm sirinm
Yok aşko biz böyle şatafatlı şeyleri sevmiyoruz 😂 sen o organizasyonu seçtiğine göre var içinde bişeyler 😍😂 herkes nasıl mutlu olacaksa onu yapmalı zaten sen bize bakma 🥰 Bir de amann kime göstericez kimse gelmesin zaten tribimiz var şirinm de ve bende 😂 geleni de pişman edecek gibiyiz 🫢

Aşkım odam müsait 🥲🥲
Yaa çok üzülürüm kuzum ne güzel organize etmişsin, içine sine sine güzel gününüze eşlik etsin 🥰 foto çekimi de yaptıracağın için çok güzel anılarınız olacak eminim 🌸 ben foto çekimi de yaptırmıyorum, kimseye de söylemeyi planlamıyorum doğuma gidiyorum diye. O yüzden süslemeye gerek duymadım. Bu tamamen benim renksiz hayatımla ilgili 😅 yaptıranlar, hevesi olanlar kesinlikle en iyisini yapıyor, benim hevesim yok diye sonradan pişman olur muyum diye bile düşünüyorum.

Back
X