• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Kızlar takibimi 2 günde bire çekti 😵‍💫. Kalp atışı Biraz yüksek evet dedi. Sancılarım oluşmaya başladı artık hissediyorum 🙈 37. Haftayı görürüz inşallah dedi. Normalde şekerli bebekler biraz geriden geliyor sadece ciğer gelişimi olarak dedi. İlk hedef tutabildiğim kadar içerde tutmak dedi. Şeker değerlerim şu soralar normal ama yinede sıvım 8.67cm miş Buda değerine göre yüksek dedi. Başka bişeylerde söyledi de psikolojim o kadar bozuk ki hangisini dinleyeceğimi şaşırdım 😭 sadece yatacaksın dedi 😑
Canım benim dikkat et, yat dinlen, sen ve bebeğin daha önemli, eğer dr dinleyip uygularsan rahat görürsün 37 haftayı inşallah, 37 gördükten sonra gerisi güzel olacak 😍

Kızlar takibimi 2 günde bire çekti 😵‍💫. Kalp atışı Biraz yüksek evet dedi. Sancılarım oluşmaya başladı artık hissediyorum 🙈 37. Haftayı görürüz inşallah dedi. Normalde şekerli bebekler biraz geriden geliyor sadece ciğer gelişimi olarak dedi. İlk hedef tutabildiğim kadar içerde tutmak dedi. Şeker değerlerim şu soralar normal ama yinede sıvım 8.67cm miş Buda değerine göre yüksek dedi. Başka bişeylerde söyledi de psikolojim o kadar bozuk ki hangisini dinleyeceğimi şaşırdım 😭 sadece yatacaksın dedi 😑
Canım zaten çok uzak değilsin 37ye inşallah görürsün o zamanları doktorun sıkı takibe almış. Sakin sakin günlerini yatarak geçir 🙏

Canım maşallah cok sevindim en güzel haberler büyümüş Bilge miz 🥰🥲
Hersey yolunda normal bir hamişsin senn rahatla artik Canım benim🥰🙏
Enfeksiyon hep oluyor canım napalim ona pek yapacak birsey yok. Bol sudan baska.

Öyle canım şükür 🙏
Hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza 😍
Evet canım, aslında su içiyorum ama nedense sürekli oluyor 😒

Canım sakin kalmaya çalış, haftan çok ufak değil. Şekerden dolayı sanırım su fazlalığın var, korkma lütfen, tutabildiği kadar tutmaya çalışması çok güzel bir şey, doktorun temkinli ilerliyor, tam olarak kaç şu an haftan senin ?

Canımm sağlıkla kucağına al inşallah bebişlerini 😍😍 şuan sen nasılsın bebekler ne durumda görebildin mi

O zaman ayaklar çalışmaya başladı küt küt vuruyor 🤣

Anladım canımm onu bilemiyorum ama birşeye ihtiyaç yok gidip muayene olup alıyosun raporu

Offf tam olarak ihtiyacım buuu 🤩 fizyoterapiste gidip belki manuel terapi tarzı bişey yaptırabilirim ya. Manuel terapi gebelikte yapılmıyor ama en azından sadece ağrıyan kısma bir dokunsa çok iyi gelir 🤣

İdare edemem anneeee idare edemem diyen çocuk gibiyim 😅
bebeklerimi gördüm canim ama dokunamadim maalesef ama onlar da iyiiii 😪😪 ben daha iyiyim eve geldim cocuklar hala küvözdeler

Maşallah canım Allah sizlere bağışlasın üçüzlerin küvezde olması çok normaldir herhalde inşallah en kısa sürede çıkarlar kucağına alırsın sende 🥰🥰 dua edeceğim sana ve bebeklerine💜💜
canim benim cok tesekkür ederim sagol 🩷🩷🩷 insallah en kisa zamanda cikarlar suan hala küvözde çocuklar dualarını eksik etme olur mu🙏🏻🥹

bebeklerimi gördüm canim ama dokunamadim maalesef ama onlar da iyiiii 😪😪 ben daha iyiyim eve geldim cocuklar hala küvözdeler

Kendini üzgün hissetmen çok normal canım, kavuşacaksın onlara, ne güzel görmüşsün, sıcacık olmuştur kalbin, şu süreç senin gücünü toplamam için önemli 🙏 Sayılı gün çabuk geçecek inşallah canım 🙏

Kızlarr selamlar herksee 😍 biz de kontrolden geldik. Yine şeker başımın belası 😬
Bebiş 1 buçuk hafta önde çıktı kilosu 2336 gram 43 cm. Karbonhidratı kes dedi şekerden dolayı haftaya tekrar çağırdı. Bu aralar iştahım çok açıktı asla dikkat etmedim gerçekten. Normalde 34 te nst ye sokuyormuş ama şekerden dolayı nstye girdim. Sorun yoktu normaldi herşey. Pelvis kemiği ağrısı için konuştuk normal artık dedi günlük hayatında oturur pozisyonda olma uzan dedi. Yalancı kasılmalarım da normalmiş. Çalışabilir raporu aldım

Canımmm gözün aydın, yeni bitirebildim grubu okumayı, sağlıkla büyüsünler inşallah, çok sevindim, çıkacaklar annesi, sen de bu süreçte gücünü toplamaya ve üçüne birden bakmaya hazır olacaksın, çok mutlu oldum mesajınla 😍🥹
Cok sag ol canimmm amin insallah bende cok mutluyum ama hala kuvözde cocuklar ben eve geldim 😪

Olsun kuzu sağlıklılar en azından ve kısa bir süre sonra da kısmetse alacaksın kucağına. Çektiğin cefa çok güzel sefa getirecek inşallah ♥️

Kendini üzgün hissetmen çok normal canım, kavuşacaksın onlara, ne güzel görmüşsün, sıcacık olmuştur kalbin, şu süreç senin gücünü toplamam için önemli 🙏 Sayılı gün çabuk geçecek inşallah canım 🙏
gördüm ya o bile bana yeter 🥹🥹🥹 insallah cabucak gecer artik dayanamiyorummm ama daha varmis cikmalarina sanirim🤷🏼‍♀️🫠

Kızlarr selamlar herksee 😍 biz de kontrolden geldik. Yine şeker başımın belası 😬
Bebiş 1 buçuk hafta önde çıktı kilosu 2336 gram 43 cm. Karbonhidratı kes dedi şekerden dolayı haftaya tekrar çağırdı. Bu aralar iştahım çok açıktı asla dikkat etmedim gerçekten. Normalde 34 te nst ye sokuyormuş ama şekerden dolayı nstye girdim. Sorun yoktu normaldi herşey. Pelvis kemiği ağrısı için konuştuk normal artık dedi günlük hayatında oturur pozisyonda olma uzan dedi. Yalancı kasılmalarım da normalmiş. Çalışabilir raporu aldım

Maşallah canım, sağlıkla gelsin, ben karaciğer dolayısıyla dikkat ediyorum ama bu hafta içi aslında ben de karbonhidrat ve şekere düşmüştüm 🥲 kilosu normal diyelim benim kızın, sınırın alt kısmında 😍 sağlıkla gelsin hepsi 😍

Back
X