• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Ya çok sevindim mesajımın iyi gelmesine 🥰 oğlum 2.5 yaşında tam, dediğin gibi kahvaltı hazırla, öğle yemeği yedir, parka götür, akşama yemek yap şeklinde günler geçiyor. Akşam nasıl oluyor anlamıyorum bile, akşamları eşimin eve gelmesini dört gözle bekliyorum ki ona devredeyim çocuğu 😀

Ben genelde sabah erkenden kalkıyorum, zaten uyumak mümkün değil ağrılarla vs. Kahvaltıyı hazırlarken bir yandan yemeği koyuyorum. Böylelikle öğlen yemeği de hazır olmuş oluyor. Sen de sabah yemeğini yaparsan belki kendini daha iyi hissedersin, çünkü kahvaltıdan sonra enerjim düşüyor benim. Bir de dediğin gibi bir iş halletmiş olmanın huzuru oluyor en azından üstümde.
Oyyy çok tatlı🥰 minik abi olcakmışş.. Çocuklar her gün parka gitmek istiyor dimi. Götürmesen evde oyalamak gerekiyordur vs vs.
Sabahları erken kalkmayı ben de çok seviyorum ama her zaman yapamıyorum. Gece azcık geç yattığımda zorlanıyorum çok. Sabahtan yemek yapma fikri çok iyiymiş. Zaten öyle oldumu akşamın ne yemek yapacağım sorusundan kurtulmuş oluyorsundur😊
Benim kullandığım bu canım, büyüklerden de var sarılmalı olanlardan. ben onunla rahat edemedim. Bu bel desteği oldu bana ve dönmemi engelledi, yatakta da yer kaplamadığı için aylardır benimle 🙂 Ama burada beğenmeyen, kullanamayan arkadaşlar da vardı. O yüzden kesin memnun kalırsın diyemem ama umarım derdine çözüm olur 🌸
baby mom Çok Fonksiyonlu Hamile Destek Yastığı - ebebek
Teşekkür ederim canım bakıyorum buna🌸

Canımmmmm ben de bıraktım geçen haftasonundan beri hiç içmedim, sadece demir içiyodum solgarın onu da bıraktım, çünkü kaşınıyorum korktum safrada normal çıktı ast de az alt yüksek 50 anlamadım. Ben de çok korktum. Dün doktorum da baktı değerlere bunlarla ilaç başlayamayız dedi normal dedi. Kıyamam stres yapma demiri bırak en kötü doğum anı ve sonrası takviye yaparlar napalım 😪

Seninde mi öyle oldu, kıyamam, haklısın bunaldım işte sonrada tansiyonum çıktı, bıraktım içmeyeceğim 2 kez şans verdim kaşındım maalesef ki 😕 bıraktım 1-2 günü alır şimdi düzelmesi bence 🥺

Seninde mi öyle oldu, kıyamam, haklısın bunaldım işte sonrada tansiyonum çıktı, bıraktım içmeyeceğim 2 kez şans verdim kaşındım maalesef ki 😕 bıraktım 1-2 günü alır şimdi düzelmesi bence 🥺
Evet kuzum ben hala kaşınıyorum malesef 🙄 kuruluktan mı demirden mi anlamadım değerler normal çünkü ama o korku yetiyo insana 😕

Evet kuzum ben hala kaşınıyorum malesef 🙄 kuruluktan mı demirden mi anlamadım değerler normal çünkü ama o korku yetiyo insana 😕
Aşkımsular size doğumdan sonra hemen serum verseler toparlarsınız hızlıca inşallah

Oyyy çok tatlı🥰 minik abi olcakmışş.. Çocuklar her gün parka gitmek istiyor dimi. Götürmesen evde oyalamak gerekiyordur vs vs.
Sabahları erken kalkmayı ben de çok seviyorum ama her zaman yapamıyorum. Gece azcık geç yattığımda zorlanıyorum çok. Sabahtan yemek yapma fikri çok iyiymiş. Zaten öyle oldumu akşamın ne yemek yapacağım sorusundan kurtulmuş oluyorsundur😊

Teşekkür ederim canım bakıyorum buna🌸
Doğduğundan beri her gün çıkarmaya çalışıyorum, gelişimi için çok önemli. Bir de şu an oyun çağı, arkadaş istiyor, evde durunca hem zaman geçmiyor hem de çocuk enerjisini atamıyor. Senin bebiş kız mı erkek mi?

Günaydın kızlar 🤗🤗🤗 bebek yorganı konusunda zorlanıyorum. Belki siz defalarca konuştunuz bu konuyu ama beni de kurtarın 🥲 Grupta biraz arama yaptım ama bu konuda fazla link bulamadım, siz ne aldınız?
Annelerimiz kabul etmese de bebek küçükken yorgan değil uyku tulumu öneriliyor 😀 ani bebek ölümü sendromu riskini azaltması açısından yorgan battaniye oyuncak serbest kalmış çarşaf vs beşik içinde hiçbir şey olmamalı. İstersen uyku tulumu bak canım

Arkadaşlar günaydın ben oglusannesi eski nickle cezerye 😇 35+1de Çarşamba günü doğum yaptım burda aylarca birlikte güldük ağladık o nedenle sizi de haberdar etmek istedim yüksek tansiyon sebebiyle 31.haftada hastanede yatmistim vurulan ciğer geliştirici sekerimin yükselmesine sebep oldu ve dusuremedik bu zamana kadar anca dayandık oğluşum 3250gr 49 cm olarak geldi dünyaya. Daha kucağıma alamadim takipne diye bi sorunumuz var hızlı nefes alıyormuş kuvozde yatıyor. Hepinİz kıymetli annelersiniz umarım sağlıklı şekilde yavrularinizi kucağınıza alabilirsiniz ben o duyguyu henüz tadamadim ama sesime aglamasi beni bırakma der gibi o küçücük kuvoz penceresinden parmağıma yapışıp bırakmaması beni perişan ediyor kimse yaşamasın bunu çok zor. Dualarınıza talibim. Bizi de unutmayın dualarinizda lütfen
Listeye yazdirdigim gibi ismi İbrahim Kayra benim ismim de Pınar. Çok teşekkürler şimdiden.
Günaydın kuzum hoşgeldin tekrar😍
Kavuşmussun oğluna maşallah dualarımız seninle Rabbim size güc kuvvet sağlık versin doya doya koklaşın ibrahim kayra bebeğinle🤩

Arkadaşlar günaydın ben oglusannesi eski nickle cezerye 😇 35+1de Çarşamba günü doğum yaptım burda aylarca birlikte güldük ağladık o nedenle sizi de haberdar etmek istedim yüksek tansiyon sebebiyle 31.haftada hastanede yatmistim vurulan ciğer geliştirici sekerimin yükselmesine sebep oldu ve dusuremedik bu zamana kadar anca dayandık oğluşum 3250gr 49 cm olarak geldi dünyaya. Daha kucağıma alamadim takipne diye bi sorunumuz var hızlı nefes alıyormuş kuvozde yatıyor. Hepinİz kıymetli annelersiniz umarım sağlıklı şekilde yavrularinizi kucağınıza alabilirsiniz ben o duyguyu henüz tadamadim ama sesime aglamasi beni bırakma der gibi o küçücük kuvoz penceresinden parmağıma yapışıp bırakmaması beni perişan ediyor kimse yaşamasın bunu çok zor. Dualarınıza talibim. Bizi de unutmayın dualarinizda lütfen
Listeye yazdirdigim gibi ismi İbrahim Kayra benim ismim de Pınar. Çok teşekkürler şimdiden.
Ya çok sevindim, sağlıkla kavuşmuşsunuz, inş tez zamanda kucağına da gelecek. Ne iyi yaptın geri gelip yazmakla, iyi haberlerini aldığımıza çok sevindim.

Kızlar o zaman yeni doğan için aldığınız uyku tulumlarını linkleyebilir misiniz :)
Bunu ben de sormuştum ama kimse almamış heralde cevap alamadım 🤣 evde biraz büyük de olsa kolları olmayan torba gibi olanlardan var bende, en kötü onu kullanırım diye düşündüm. Link varsa talibim ben de 😀

Selam kızlar aramızda doğum yapanlar olmuş hayırlı olsun hastane cantamızda eksiksiz ne olması gerekiyor help mee ♥️
Bunla ilgili liste paylaşanlar oldu ama kimdi hatırlamıyorum, istersen ChatGPT’ye yaz, hazırlıyor hemen 😀 bu arada ben de henüz hazırlamadım. Erteleme huyum var benim, bir şeyi ertelersem sonsuza kadar erteleyebilirim 🤣

Bunu ben de sormuştum ama kimse almamış heralde cevap alamadım 🤣 evde biraz büyük de olsa kolları olmayan torba gibi olanlardan var bende, en kötü onu kullanırım diye düşündüm. Link varsa talibim ben de 😀
Uyku tulumlarına bakıyorum bende ama hep 3-6 veya 6-9 ay için tulum var yenidoğan için göremedim ondan merak ettim link istedim :D

Kızlar o zaman yeni doğan için aldığınız uyku tulumlarını linkleyebilir misiniz :)

Kızlar ben şunları aldım 🌸
2.0 tog olarak bu
1.0 tog olarak bu

Back
X