- 15 Nisan 2023
- 188
- 300
- 33
- Konu Sahibi annabelica
- #50.241
Oyyy çok tatlıYa çok sevindim mesajımın iyi gelmesineoğlum 2.5 yaşında tam, dediğin gibi kahvaltı hazırla, öğle yemeği yedir, parka götür, akşama yemek yap şeklinde günler geçiyor. Akşam nasıl oluyor anlamıyorum bile, akşamları eşimin eve gelmesini dört gözle bekliyorum ki ona devredeyim çocuğu
![]()
Ben genelde sabah erkenden kalkıyorum, zaten uyumak mümkün değil ağrılarla vs. Kahvaltıyı hazırlarken bir yandan yemeği koyuyorum. Böylelikle öğlen yemeği de hazır olmuş oluyor. Sen de sabah yemeğini yaparsan belki kendini daha iyi hissedersin, çünkü kahvaltıdan sonra enerjim düşüyor benim. Bir de dediğin gibi bir iş halletmiş olmanın huzuru oluyor en azından üstümde.
Sabahları erken kalkmayı ben de çok seviyorum ama her zaman yapamıyorum. Gece azcık geç yattığımda zorlanıyorum çok. Sabahtan yemek yapma fikri çok iyiymiş. Zaten öyle oldumu akşamın ne yemek yapacağım sorusundan kurtulmuş oluyorsundur
Teşekkür ederim canım bakıyorum bunaBenim kullandığım bu canım, büyüklerden de var sarılmalı olanlardan. ben onunla rahat edemedim. Bu bel desteği oldu bana ve dönmemi engelledi, yatakta da yer kaplamadığı için aylardır benimleAma burada beğenmeyen, kullanamayan arkadaşlar da vardı. O yüzden kesin memnun kalırsın diyemem ama umarım derdine çözüm olur
baby mom Çok Fonksiyonlu Hamile Destek Yastığı - ebebek