Bugun sabah eşime ekmek kizarttm azcik ucundan yiyim dedim eşim bakti yeme diye kasla goz arasinda azicik tirtikladim ucundan nasil özlemişim ekmek kizartmasini resmn huzur buldum azcik ucundn yemek bile beni mutlu ettiBen 7-8. haftadan itibaren 20 ye kadar diyet yaptım. Daha da dikkat ediyorum gece eşim yemek yedikçe ağlayasım geliyor yememeye dikkat ediyorum olabildiğince. Hatta sıkı diyetteyken ben enginar yerken eşim yanımda pizza yiyordu onu asla unutamam
Kıyamam sana çok iyi biliyorum o can istemesini ama yiyememeyi. Bebişin kendin için sık dişini. diyeti ben de bıraktım diyetisyenle işte strese giriyorum diye hahaj napim yaniBugun sabah eşime ekmek kizarttm azcik ucundan yiyim dedim eşim bakti yeme diye kasla goz arasinda azicik tirtikladim ucundan nasil özlemişim ekmek kizartmasini resmn huzur buldum azcik ucundn yemek bile beni mutlu ettidiyet beni asla mutlu etmiyor cunku bu diyette ekmegin her turlusu yasak en azindan tam bugday ekmegi filan yiyebilseydim azcik bi zevk alrdm yediklerimden iki haftada 67den 64kiloya düştüm herkes yuzun çökmüs diyor öyle pat diye demeyin be karşim ztn duygusal bi ponçikim yuzumden vermişim kilocuklari
Görümcem çirkinleşmissin dedi iki gun önce yani dumdukte soylenirmi hamile kadina valla insanlari anlamiyorum nasil sinir oldumKıyamam sana çok iyi biliyorum o can istemesini ama yiyememeyi. Bebişin kendin için sık dişini. diyeti ben de bıraktım diyetisyenle işte strese giriyorum diye hahaj napim yanihahah yüzün kaşın gibi kalcak o zaman bu gidişle
Canım çok ayakta duramıyorum aslında ama doktoruma söyledim yarın gel dedi bakalım ne diyecek.Canım bir doktora görün bence. Çok mu ayakta kalıyosun? Ben öyleydim hamile değilmiş gibi davranıyodum sonra rahim ağzı kısalığı çıktı 7/24 yatıyorum şu an. Benim de çatı kemiklerim ağrıyordu, ayakta durdukça bebek aşağıya yer çekiminden dolayı baskı yaptığı içinmiş. Sürekli dinlen.
Sabahları biraz fazla oluyor canım gün içinse hafifliyor, şimdilik iyiyim ama yarına çağırdı doktorum durumumdan bahsedinceGünaydın nasılsın? Çok mu yoruldun acaba o mu etkiledi ki?
İnşallah önemsiz birşeydir canım, insallah benim de dediğin sebeplerden dolayı böyle olmuştur. Doktoruma söyledim yarın gel bakalım dedi ne diyecek bakalımBenim 18 ci haftadan berri kalmamın kemikleri ağrıyor ne denir leğen kemiği mi tam bilmiyorum sağlı sollu sızım sızım sızlıyor en son randevumda sordum . Doktor normal dedi hatta bazı kadınlar önde bazıları arkada hisseder o kemikler genişliyor rahim baskısı artıyor birde doğuma hazırlıkmiöin vucüt relaxin hormonu üretiyor ve Buda kemiklerin genişlemesini sağlayıp doğuma alıştırıyormuş . Benimki ama daha çok ayakta kaldığımda oluyor
Canım ben de yarın doktora gideceğim. İnsallah normal der. Geçen hafta detaylıda rahim ağzı uzunluğu falan baya iyi çıkmıştı ama bilmiyorum endişelendimBenim de vajina kemiklerim ağrıyo yatarken, dönerken bazen de yürürken, acıyo yani sebebini bilmiyorum. Belim falan değil yani. Yanlarım da değil anlatabildim mi bilmiyorum. Bildiğin içerisi sızlıyo kemikleri ama. Doktora sordum normal dedigeçmiş olsun bayağı ağrıyo 2 haftadır
Canım sevdiği şeyleri ye bi yat soluna baktın olmuyo dürtükle yine de olmuyorsa bi duş al istersen
Sor bakalım bize de haber verCanım ben de yarın doktora gideceğim. İnsallah normal der. Geçen hafta detaylıda rahim ağzı uzunluğu falan baya iyi çıkmıştı ama bilmiyorum endişelendim
Sağol canım çok teşekkür ederim, sana da çok geçmiş olsunSor bakalım bize de haber vergeçmiş olsun tekrar
Ay gerçekten her zamn diyecek bisi bulurlarGörümcem çirkinleşmissin dedi iki gun önce yani dumdukte soylenirmi hamile kadina valla insanlari anlamiyorum nasil sinir oldumkibarca yuzunden kilo vermişsin derdim ben olsam ama bazi insanlar cidden Karşisindaki insan ne hisseder hic dusunmuyor
Bence o yüzdendir haber et bizlerede yarınİnşallah önemsiz birşeydir canım, insallah benim de dediğin sebeplerden dolayı böyle olmuştur. Doktoruma söyledim yarın gel bakalım dedi ne diyecek bakalım
İkisinin arası yakın ya canım istesem de normal olmuyor zaten ama istemezdim deEvet o kadar kişiye özgü bir deneyim ki her seferinde nasıl bu kadar birbirinden farklı süreçler ve sonuçlar olabilir diye şaşırıyorum:) hepimiz için kolaylıkla bir buluşma olsun inşallah
Birinin konforunu deneyimleyince ikincisinde de aynısını istemek kadar normal bir sey yok:) bu tecrubesizlik benim aklimi surekli karistiriyor keske 2. Cocugum olsaydi:) en azindan neyi istedigimi ya da istemedigimi daha net bilirdim:)
Evet ya normldede çok hashas bi yapim var simdi ota boka canim skliyor ay o niye bunu dedi o niye boyle davrandi ayy resmen paranoyak oldum yeter diye bagirasim varAy gerçekten her zamn diyecek bisi bulurlarhamile olunca da baya etkileniyor insan
Canım çok teşekkür ediyorumm ilk defa böyle bişey başıma geldi çok korkmuştum , panik oldum. Akşamdan beri bakamadım burayaGeldi canım gelmez mi oksaparla 9. aya girmek üzereyim. Nohut kadar şiştiği de oldu, şırınganın geri teptiği de, dehşet kanama ve morlukta başıma geldi. 4 gündür koluma yapıyorum artık göbek 8 ayın sonunda bitti yer kalmadı, kollarım ısırılmış gibi. Saçma sapan tepkimeler oluyor hatta şöyle sol arka kolumun bir fotisini de ekleyim.
Ay çok ayıp ya hamileye denmez böyle bir şey hatta kimseye söylenmez. Hiç takma kafana bana da annemin yengesi neler dedi engelledim kadını hahahaGörümcem çirkinleşmissin dedi iki gun önce yani dumdukte soylenirmi hamile kadina valla insanlari anlamiyorum nasil sinir oldumkibarca yuzunden kilo vermişsin derdim ben olsam ama bazi insanlar cidden Karşisindaki insan ne hisseder hic dusunmuyor
Haklısın canım ilk defa olunca insan korkabiliyorCanım çok teşekkür ediyorumm ilk defa böyle bişey başıma geldi çok korkmuştum , panik oldum. Akşamdan beri bakamadım burayaleblebi kadar olmuştu yaa, kanamaya alışmıştım ama böyle olmamıştı hiç.
Çok şükür şu an iyiysen aman tekrarlamasın. Yarın da doktorun baksın bizlere de haber verSabahları biraz fazla oluyor canım gün içinse hafifliyor, şimdilik iyiyim ama yarına çağırdı doktorum durumumdan bahsedince
Hahah ben de öyleyim özellikle akşam başlıyor gece daha da artıyor bu hissiyat. Of haram oldu uykular minik bir insancık tanesi uğrunaEvet yaa,zaten dönerken bile sanki karnımda 5 kilo yük varmış gibi zorlanıyorum
Ben konu değişiyorum bişey diyilince hamileyken başlıyor doğurunca devam ediyo bu söylemler hepEvet ya normldede çok hashas bi yapim var simdi ota boka canim skliyor ay o niye bunu dedi o niye boyle davrandi ayy resmen paranoyak oldum yeter diye bagirasim var
Şuan hala göbekten devam ediyorum canım, iğne saatim birazdan hatta. Bende 5 aydır göbeğe yapıyorum. En son detaylı gittiğimde sordum geçen hafta doğuma kadar yapabilirsin göbekten dedi ama kendi doktoruma tekrardan sorcam.Haklısın canım ilk defa olunca insan korkabiliyorsen şu an nereye yapıyorsun oksaparı? Koluma geçtim demiştim ya kollarım çok kötü benim felaket morardı her yeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?