Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Bugun sabah eşime ekmek kizarttm azcik ucundan yiyim dedim eşim bakti yeme diye kasla goz arasinda azicik tirtikladim ucundan nasil özlemişim ekmek kizartmasini resmn huzur buldum azcik ucundn yemek bile beni mutlu ettidiyet beni asla mutlu etmiyor cunku bu diyette ekmegin her turlusu yasak en azindan tam bugday ekmegi filan yiyebilseydim azcik bi zevk alrdm yediklerimden iki haftada 67den 64kiloya düştüm herkes yuzun çökmüs diyor öyle pat diye demeyin be karşim ztn duygusal bi ponçikim yuzumden vermişim kilocuklari

Kıyamam sana çok iyi biliyorum o can istemesini ama yiyememeyi. Bebişin kendin için sık dişini. diyeti ben de bıraktım diyetisyenle işte strese giriyorum diye hahaj napim yani hahah yüzün kaşın gibi kalcak o zaman bu gidişle

Görümcem çirkinleşmissin dedi iki gun önce yani dumdukte soylenirmi hamile kadina valla insanlari anlamiyorum nasil sinir oldum kibarca yuzunden kilo vermişsin derdim ben olsam ama bazi insanlar cidden Karşisindaki insan ne hisseder hic dusunmuyor

Canım çok ayakta duramıyorum aslında ama doktoruma söyledim yarın gel dedi bakalım ne diyecek.

Günaydın nasılsın? Çok mu yoruldun acaba o mu etkiledi ki?
Sabahları biraz fazla oluyor canım gün içinse hafifliyor, şimdilik iyiyim ama yarına çağırdı doktorum durumumdan bahsedince

İnşallah önemsiz birşeydir canım, insallah benim de dediğin sebeplerden dolayı böyle olmuştur. Doktoruma söyledim yarın gel bakalım dedi ne diyecek bakalım

Canım ben de yarın doktora gideceğim. İnsallah normal der. Geçen hafta detaylıda rahim ağzı uzunluğu falan baya iyi çıkmıştı ama bilmiyorum endişelendim

Canım ben de yarın doktora gideceğim. İnsallah normal der. Geçen hafta detaylıda rahim ağzı uzunluğu falan baya iyi çıkmıştı ama bilmiyorum endişelendim
Sor bakalım bize de haber ver geçmiş olsun tekrar

Ay gerçekten her zamn diyecek bisi bulurlar hamile olunca da baya etkileniyor insan

İnşallah önemsiz birşeydir canım, insallah benim de dediğin sebeplerden dolayı böyle olmuştur. Doktoruma söyledim yarın gel bakalım dedi ne diyecek bakalım
Bence o yüzdendir haber et bizlerede yarın

İkisinin arası yakın ya canım istesem de normal olmuyor zaten ama istemezdim de

Canım çok teşekkür ediyorumm ilk defa böyle bişey başıma geldi çok korkmuştum , panik oldum. Akşamdan beri bakamadım buraya leblebi kadar olmuştu yaa, kanamaya alışmıştım ama böyle olmamıştı hiç.

Ay çok ayıp ya hamileye denmez böyle bir şey hatta kimseye söylenmez. Hiç takma kafana bana da annemin yengesi neler dedi engelledim kadını hahaha

Haklısın canım ilk defa olunca insan korkabiliyor sen şu an nereye yapıyorsun oksaparı? Koluma geçtim demiştim ya kollarım çok kötü benim felaket morardı her yeri

Evet ya normldede çok hashas bi yapim var simdi ota boka canim skliyor ay o niye bunu dedi o niye boyle davrandi ayy resmen paranoyak oldum yeter diye bagirasim var
Ben konu değişiyorum bişey diyilince hamileyken başlıyor doğurunca devam ediyo bu söylemler hep sen de takmama çalış bebisin sen iyisin ya gerisi boş

Haklısın canım ilk defa olunca insan korkabiliyor sen şu an nereye yapıyorsun oksaparı? Koluma geçtim demiştim ya kollarım çok kötü benim felaket morardı her yeri
Şuan hala göbekten devam ediyorum canım, iğne saatim birazdan hatta. Bende 5 aydır göbeğe yapıyorum. En son detaylı gittiğimde sordum geçen hafta doğuma kadar yapabilirsin göbekten dedi ama kendi doktoruma tekrardan sorcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…