Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    191
İnşallah dua edin canım 13 hafta daha dayansa kuzum benim için yeter öyle böyle getirdim bu zaman kadar allahın izniyle ama bazen umudum tükeniyor aniden
Canııımm sakın umutsuzluğa kapılma. Bak ne güzel bu günlere geldik çok şükür. Ben haftanın üç günü rahat hastanedeyim bi Hematoloji bi kadın doğum bi başka bölüm. Her hafta yeni bi şey buluyorlar kafayı yiyorum bazen. Bana da erken doğum olacak dediler değerlerimden ötürü ama ne kadar erken bilemiyorum tabi. Kollarım kan vermekten helak oldu her yer mosmor. Ama diyorum olsun, en azından takipliyiz, sorunumuz biliniyor, tedavisine bakılıyor. Hamilelik gerçekten çok çeşitli bilinmeyenlerle dolu ve dokuz ayı sorunsuz sıkıntısız geçirebileceğimiz bi süreç değilmiş. Kaç gündür stresliydim bugün bebeğimi gördüm üç boyutlu fotoğrafını verdi ayyynı ben yani burnu ağzı annesinin kopyası nasıl hoşuma gitti sabahtan beri sırıtıyorum annesinin kuzusu diye yani en ufak bi şeyde çektiğin bütün sıkıntıları unutturuyor sıpalar iyi ki varlar ve birbirimize ettiğimiz dualarla hepimiz sağlıkla, 40 haftalık zamanında olamasa bile gerektiği en güzel zamanda doğumumuzu yapıp bebişlerimize kavuşacağız inşallah. Buradaki herkes hep duamda. Biliyorum hepimiz birbirimize dua ediyoruz inşallah hepimizinki kabul olur

Vallahi analık ya hahah kıyamam sana ya allahtan doktorun alışık bu hallerine. Benim 15 ay eğitim araştırmada tedavim oldu kadın doğuma kim varsa açmışımdır hahsjjs utanmam da kalmadı artık
Muayene olmadan önce önlük gibi bi şey veriyordu şunu tak önüne diye amaaaann diyodum görmeyen mi kaldı boşver o kadar benim de aynı önüne gelene açmaktan yalama olduk

Sana da çok geçmiş olsun canım, gerçekten öyle her hafta aaa böyle bir şey mi varmış, bende böyle birr rahatsızlık mı varmış diye konuşuyorum kendi kendime olsun çok şükür diyorum her gün ama o amalar hiç bitmiyor kafamda, daha önceki kaybımın zamanına az kaldı inan bütün stresim şu an ondan. Ama bunda olmayacak ben inanıyorum çok dikkat ediyorum her hafta düzenli ölçümü yaptırıyorum. Hepimize geçmişler olsun. Kırk düğüm çözülene kadar içimiz rahatlamaz sağlıklı olsunlar da bakalım artık

Diş ağrısı kötü canım geçmiş olsun bence doktorun yap dediyse yap son 3 ay bu diş ağrıları varsa artar eltimden biliyorum
Doktorum anneyi stres yapmasın da gerisi önemli değil isterse antibiyotik içsin isterse rontgene girsin hiçbir şey olmaz hatta sigara bile içilebilir dedi. Açıkçası dişimi doğumdan sonraya ertelemek de rontgene girmek beni strese sokacakti. Ben de röntgen çekilmeden yarım yamalak tedavi oldum. Doğuma kadar seni idare eder dediler. Dis ağrısı çekmeyeyim de gerekirse bozup baştan yaptiririm dişimi dedim. Aman kızlar iyi bakın dislerinize

Benim de ilk gebeliğim kayıpla sonuçlandı bu ikinci. O yüzden ilk düşüğü yaptığım zaman bi yazı okumuştum şu an onu bulamıyorum ama ona benzer bi yazı eklicem bak. Düşükten sonra gelen bebeğe gökkuşağı bebeği deniliyormuş ve çok güçlü, çok sağlıklı, savaşçı oluyormuş. Bizim bebeklerimiz de öyle olacak güçlü savaşçı ve dirayetli. Öyle bi şey olmayacak bebişini sağlıkla kucağına alacaksın inşallah. Aklına getirmemeye çalış 26. Haftaydı diye hatırlıyorum senin ilkini. O haftaya geldikçe gerilme sakın. Düşünme. Kötüyü çağırma. İyi olacak her şey de ki iyi olsun

Eklentiler

• IMG_0223.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_0224.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 27
İnşallah canım çok sağol, hepimiz ve bebişlerimiz iyi olsun

Haklisin canim yarin sabah doktoruma gitcem bakalim ne dicek, hersey bebişlerimiz icin onlar iyi olsun da kim ne derse desin sabah gel dedi bakalim Rabbim buyuk

Kızlar ben bugün yaptırdım şeker yüklemesini genel rutin kontrolümüz vardı. 75 gram bir sıvı bildiğin gazoz. 12 saat aç kalıp gitmek gerekiyor vallahi içince kendime geldim bayılan ayılan yok efendim uykusu gelen oluyormuş ben valla oh dedim bu Araf’a ben tatlıya bayılırım o şeker benim dişimin kavuğunun şekeriydi yani. Sonuçlarım da gayet güzel çıktı çok şükür. Eve gelip 2 dilim çikolata çekti canım onu bile yedim korkutmayın kendinizi nolursunuz 1 bardak kola ve yaş pasta yiyorsunuz. Şeker yüklemesi yapmadan önce kan verdim sonra 1 saat sonra tekrar sonra ondan 1 saat sonra tekrar veriyorsunuz ben ilk saatin sonunda ultrasona girdim bir de bebek iyiydi gayet

Canım 12 saat açlık istiyorlar akşam yemeğinden sonra bir şey yemeyeceksin yani 7 de akşam yemeği yiyorsun ertesi gün 7 den sonra kan veriyorsun ki zaten erken gitmek durumundasın 3 kere alıyorlar çünkü kan. Yani kahvaltı vaktinde kan veriyorsun öyle çok uzun süreli bir açlık değil hiç korkma ben genelde öğlene doğru acıkırım hiç zorlanmadım o yüzden normal kahvaltı vaktimde kan işlerim bitmişti

Benimde öyle oluyor hatta bugün sürtmüş açıyordu baya, boxer tarzı bişeyler giymeyiliyiz sanırım artık. Benimde kokulu ve renkli olmayan akıntım hamlileliğimin başından beri var, kültür testler hepsi temiz. Ama arada benimde canım sıkılıyor.
Kızlar bebeğimin yatak odası takımını, perdesini aldık çok şükür
Ayyy sağlıkla kullansın foto var mıııı

Benim de yine yine ve yine enfeksiyon çıktı ben artık vallahi illallah ettim. Doktor dedi ki sana ilaç vermeyeceğim zaten 1 kere kullanmışsın (tek kullanımlıktı) su iç yapacak bir şey yok artık. Ki ben günde 3 litre su içerim sanırım doğurunca kurtulacağız artık salıyorum enfeksiyon belasının ipini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…