1845 dedi canımHayırlısı olsun hakkınızdaartık minnoşlar teker teker gelecekler kilosu nasıl ?
kıyamayız ki aslaDoğana kadar parmağinda oynatcak bu oğluş beni anlaşilan Doğunca totosunu ısıycam kıyabilirsem
Maşallah süper1845 dedi canım
Naptın canım gittin mi1845 dedi canım
Bu konuda bende çok tedirgindim, Dr uma birkaç endişemden bahsettiğimde biz 4. , 5. Sezeryanı yeri geliyor yapıyoruz sen neden dert ediyosun kendine başka dert ara dedi. Biraz rahatlattı aklıma gelince bunu düşünüyorum.2. Sezeryan daha mı zor iyilesiyor kızlar bugün bir komşu öle bişey söyledi zaten korkum var tetikledi gene deneyimi olan var mı acaba
Evrak işlerini hallediyorum doktor muayene etti yatış yapıyorumNaptın canım gittin mi
Kaçıncı haftadasınız acaba?Bugün bende doktordaydım canım doktorum artık her an doğum olsa bile bir sıkıntı olmayacağını söyled içini ferah tut bundan sonrası için
Geçmiş olsun canım, kasılma falan var mı açılma olduğu için mi yatıl yapıyor yoksa sadeceEvrak işlerini hallediyorum doktor muayene etti yatış yapıyorum
Öyle ya benim arası da 7 sene ama insan konuşulanlardan etkileniyor yaBu konuda bende çok tedirgindim, Dr uma birkaç endişemden bahsettiğimde biz 4. , 5. Sezeryanı yeri geliyor yapıyoruz sen neden dert ediyosun kendine başka dert ara dedi. Biraz rahatlattı aklıma gelince bunu düşünüyorum.
Dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz inşallahEvrak işlerini hallediyorum doktor muayene etti yatış yapıyorum
32+0 yarınKaçıncı haftadasınız acaba?
Haberdar et bizi mutlakaEvrak işlerini hallediyorum doktor muayene etti yatış yapıyorum
Anladım canım32+0 yarın
Ecopirini bende kullaniyorum tup bebek tedavisiyle hamile kaldim. Suan devlet hastanesine gidiyorum ne zaman birakmam gerektigini soylemiyorlar. Sizin bilginiz varmi daha ne kadar kullanilacak acabaBeeeen hem ecopirin 100 hem de oksapar 4000
Canım ben hiç konuşmadım daha haftaya salı kontrolüm var bakalım konuşacağım. Ama benim ömür boyu ecopirin, aralıksız doğumdan sonra da oksapara devam etmem lazım o yüzden bilemiyorum ikisini nasıl bıraktıracaklarEcopirini bende kullaniyorum tup bebek tedavisiyle hamile kaldim. Suan devlet hastanesine gidiyorum ne zaman birakmam gerektigini soylemiyorlar. Sizin bilginiz varmi daha ne kadar kullanilacak acaba
Ben de coraspirin kullanıyordum tedaviye başladığımdan doğum yaptığım güne kadar sa kullandım. Doktorum 34. Haftaya kadar kullanıyoruz gerekirse doğuma kadar da kullanılıyor dediEcopirini bende kullaniyorum tup bebek tedavisiyle hamile kaldim. Suan devlet hastanesine gidiyorum ne zaman birakmam gerektigini soylemiyorlar. Sizin bilginiz varmi daha ne kadar kullanilacak acaba
Benim de 11 sene. Arka arkaya riskli şekilde yapanları da gördüm maşallahları var. Hayırlısı biz iyi düşüncez mecbur sağlıkla gelsinler inşallahÖyle ya benim arası da 7 sene ama insan konuşulanlardan etkileniyor ya
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Sürekli ağlamak istiyorum. Moralimi o kadar bozuyor ki bu durum. Ama az önce internette araştırdım 32 den sonra vücut tolere edemiyormuş sebebi buymuş. Sanıyorum ona denk geldik artık.Maalesef öyle. Kaşar peynir asla yiyemiyorum sadece lor peynir çıkartmıyor ondan da içim kıyıldı. Sürekli süt, kefir, yoğurt tarzı beslenmekten gına geldi. Her hafta gram gram kilo almam gerekirken ben de kilo veriyorum. -4 kilo gitmişti gözüm aydın -5 olarak devam ediyorum. Ekmeğin hiçbir türlüsünü diyetisyenim veremiyor şekerim tavan yapıyor yiyemedikçe sanırım kastan da kaybediyorum çok güçsüz hissetmeye başladım kendimi. Dün ailece dışarı çıktık annem bir küçük top 1 tl büyüklüğünde glutensiz şekersiz çikolata verdi al kızım kahve yanında bu bir şey yapmaz diye 168 e fırladı şekerim. Oturdum ağladım bunu hak etmiyorum şu kadarcık şeyden olmaz ya diye. Sinirlerim bozuk durumda…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?