2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
2. Sezeryan daha mı zor iyilesiyor kızlar bugün bir komşu öle bişey söyledi zaten korkum var tetikledi gene deneyimi olan var mı acaba
Bu konuda bende çok tedirgindim, Dr uma birkaç endişemden bahsettiğimde biz 4. , 5. Sezeryanı yeri geliyor yapıyoruz sen neden dert ediyosun kendine başka dert ara dedi. Biraz rahatlattı aklıma gelince bunu düşünüyorum.

Öyle ya benim arası da 7 sene ama insan konuşulanlardan etkileniyor ya

Ecopirini bende kullaniyorum tup bebek tedavisiyle hamile kaldim. Suan devlet hastanesine gidiyorum ne zaman birakmam gerektigini soylemiyorlar. Sizin bilginiz varmi daha ne kadar kullanilacak acaba
Canım ben hiç konuşmadım daha haftaya salı kontrolüm var bakalım konuşacağım. Ama benim ömür boyu ecopirin, aralıksız doğumdan sonra da oksapara devam etmem lazım o yüzden bilemiyorum ikisini nasıl bıraktıracaklar

Ecopirini bende kullaniyorum tup bebek tedavisiyle hamile kaldim. Suan devlet hastanesine gidiyorum ne zaman birakmam gerektigini soylemiyorlar. Sizin bilginiz varmi daha ne kadar kullanilacak acaba
Ben de coraspirin kullanıyordum tedaviye başladığımdan doğum yaptığım güne kadar sa kullandım. Doktorum 34. Haftaya kadar kullanıyoruz gerekirse doğuma kadar da kullanılıyor dedi

Bebekleriniz günde kac kere toplanıp size sıkıntı veriyor benim gün içinde ara ara hep yapıyor sıkıyor kendini birkaç saniye sonra gevsiyor

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Sürekli ağlamak istiyorum. Moralimi o kadar bozuyor ki bu durum. Ama az önce internette araştırdım 32 den sonra vücut tolere edemiyormuş sebebi buymuş. Sanıyorum ona denk geldik artık.

Bebeğim kilosu kaç senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…