- 5 Şubat 2025
- 244
- 308
- 18
Ah canım benimHerkese Merhaba,
İlk gebeliğim ve kız bebek bekliyoruz şükürler olsun çok mutluyum hayatta bir kızım olmasa üzülürüm derdim hep. Tabi her iki duyguyu da tatmak ister insan
Bir yandan sanırım eşimden etkilendiğim için ilk çocuğumuzun erkek olmasını çok istiyordum, Allah bize kız nasip etti
Eşim ara ara çok mutluyum ama inşallah bir de oğlumuz olur diyor
Dün ölüm döşeğindeki anneannemi ziyarete gittim, keşke erkek bi çocuğun olsaydı dedi
Bugün kayınvalideme geldim eşimin ve babasının erkek çocuk sevgisi isteğinden bahsetti
Bunların hepsi bir anne için ne kadar üzücü şeyler
Üstelik hepsi görmüş geçirmiş insanlar
Neden bizim ülkemizde hala bir erkek egemenliği, soy devam ettirme derdi var anlamıyorum
Var mı benimle aynı durumla karşılaşan(
Ay benim de 30 hatta 29.8mmBende rahim yetmezliği olduğu için serklaj olduğu halde en son 30 Du canım vajinal ölçüldu
Aynen öyle ya çok iyi yapmışsın sonuçlarına da sevindimKızlar ben bugün yaptırdım şeker yüklemesini genel rutin kontrolümüz vardı. 75 gram bir sıvı bildiğin gazoz. 12 saat aç kalıp gitmek gerekiyor vallahi içince kendime geldimbayılan ayılan yok efendim uykusu gelen oluyormuş ben valla oh dedim bu Araf’a ben tatlıya bayılırım o şeker benim dişimin kavuğunun şekeriydi yani. Sonuçlarım da gayet güzel çıktı çok şükür. Eve gelip 2 dilim çikolata çekti canım onu bile yedim korkutmayın kendinizi nolursunuz 1 bardak kola ve yaş pasta yiyorsunuz. Şeker yüklemesi yapmadan önce kan verdim sonra 1 saat sonra tekrar sonra ondan 1 saat sonra tekrar veriyorsunuz ben ilk saatin sonunda ultrasona girdim bir de bebek iyiydi gayet
Sağlıkla kullansın canımm
Teşekkür ederim kızlarAyyy sağlıkla kullansınfoto var mıııı
Hayırlı olsun canımmm gözün aydın çok sevindim güzel çıkmasına her şeyin yolunda gitmesineKızlar ben bugün yaptırdım şeker yüklemesini genel rutin kontrolümüz vardı. 75 gram bir sıvı bildiğin gazoz. 12 saat aç kalıp gitmek gerekiyor vallahi içince kendime geldimbayılan ayılan yok efendim uykusu gelen oluyormuş ben valla oh dedim bu Araf’a ben tatlıya bayılırım o şeker benim dişimin kavuğunun şekeriydi yani. Sonuçlarım da gayet güzel çıktı çok şükür. Eve gelip 2 dilim çikolata çekti canım onu bile yedim korkutmayın kendinizi nolursunuz 1 bardak kola ve yaş pasta yiyorsunuz. Şeker yüklemesi yapmadan önce kan verdim sonra 1 saat sonra tekrar sonra ondan 1 saat sonra tekrar veriyorsunuz ben ilk saatin sonunda ultrasona girdim bir de bebek iyiydi gayet
Evet canım ben de aynı yatıyorum dinlenerek geçiyor gebeliğin başından beri öyle
Benim 40 mm olmasına rağmen artık ağırlaştım ikiz diyede yatıyorum hastane ve lavabo hariç kalkmam sanırımEvet canım ben de aynı yatıyorum dinlenerek geçiyor gebeliğin başından beri öyle
Ben biraz ayakta kalsam sertleşiyor hemen dayanilmiyor baskıya ikizler dahada baskı yapıyordur canım yaBenim 40 mm olmasına rağmen artık ağırlaştım ikiz diyede yatıyorum hastane ve lavabo hariç kalkmam sanırım
Ben de beşik ve sifonyeri ikeadan almayi planliyorum ama dolap bulamadim. Siz hangi urunleri aldiniz linkleyebilir misiniz ?Teşekkür ederim kızlar
Henüz kurulmadı canımm ikea tüm yatak odası daha kuruluma gelecekler
Hiç sorma dünden beri 3 kez falan ağladım uzanamıyorum basınç oluyor boğuluyorum sağa sola uyuyamıyorum sırt üstü zaten yasak oturur pozisyonda uyumaya çalışıyorum. Bugün uykumda boğularak uyandım o kadar karın içi basıncım var ki ölüyorum sandım ayağa kalktım zıplayarak öyle geçtiBen biraz ayakta kalsam sertleşiyor hemen dayanilmiyor baskıya ikizler dahada baskı yapıyordur canım ya
Ya ikiz olunca zorluyor az kaldı 30 haftalarida gorcez inşallah canımHiç sorma dünden beri 3 kez falan ağladım uzanamıyorum basınç oluyor boğuluyorum sağa sola uyuyamıyorum sırt üstü zaten yasak oturur pozisyonda uyumaya çalışıyorum. Bugün uykumda boğularak uyandım o kadar karın içi basıncım var ki ölüyorum sandım ayağa kalktım zıplayarak öyle geçtiinsanlara bakıyorum mis gibi hamilelik geçiriyorlar bide kendime bakıyorum yatağa bağlı kalacam gibi ben 34 görsem yine iyi yani
Doktor ne kadar kullanma dese de günlük ped gibi bir alışkanlığım var ve asla bırakamıyorum. Bıraksam daha çok sinirlerim bozulur sanırım :)Benimde öyle oluyor hatta bugün sürtmüş açıyordu baya, boxer tarzı bişeyler giymeyiliyiz sanırım artık. Benimde kokulu ve renkli olmayan akıntım hamlileliğimin başından beri var, kültür testler hepsi temiz. Ama arada benimde canım sıkılıyor.
Ayyy sağlıkla kullansınfoto var mıııı
Ne güzel kendini rahatlatabilmen canım benim için zorBana da dedi canım ama havuç suyu içiyorum iki günde bir bardak fazlası zarar olduğunu düşünüyorum. Su içiyorum bol bol buu kadar ama aşırı takmadım olur böyle şeyler arada diye düşünüyorum
Bir kız bir erkek canımYa ikiz olunca zorluyor az kaldı 30 haftalarida gorcez inşallah canımbiri kız biri erkek miydi yoksa o başkasıydı karıştırdım mi
Ya maşallah onlara büyüyorlarBir kız bir erkek canımsağlıkla gelsinler inşallah iki kilo almama rağmen karnım duba gibi bugün hastanede 8 aylık sandı kadın beni
Canım ben artık o kadar şeyle savaşıyorum ki onun için bazen bazı şeyleri umursamıyor gibi davranıyorumNe güzel kendini rahatlatabilmen canım benim için zorinşallah düzelir ikimizin de ben her gün içiyorum doktorun tavsiyesi ile
Valla hiç bir fikrim yok artık ileriyi bile düşünemiyorum son doktorum dedi ki tekil gebenin son haftada yaşadıklarını yaşıyorsun dedim hocam son haftalarda Komaya girerim heraldeYa maşallah onlara büyüyorlarilerleyen aylarda nasıl olacak kız
Valla ben 2 kutu antibiyotik bitirdim 4 gün hastanede ayriyeten günde 3 kez damardan antibiyotik verdiler. Taburcu oldum yetmedi Evde enfeksiyon nasıl olduysa tekrarlamis. Yine tek kullanımlık kullandım. Yani ne yaparsak yapalım kurtulamıyoruz şu illettenBenim de yine yine ve yine enfeksiyon çıktı ben artık vallahi illallah ettim. Doktor dedi ki sana ilaç vermeyeceğim zaten 1 kere kullanmışsın (tek kullanımlıktı) su iç yapacak bir şey yok artık. Ki ben günde 3 litre su içerim sanırım doğurunca kurtulacağız artık salıyorum enfeksiyon belasının ipini
Kızlar ben bugün yaptırdım şeker yüklemesini genel rutin kontrolümüz vardı. 75 gram bir sıvı bildiğin gazoz. 12 saat aç kalıp gitmek gerekiyor vallahi içince kendime geldimbayılan ayılan yok efendim uykusu gelen oluyormuş ben valla oh dedim bu Araf’a ben tatlıya bayılırım o şeker benim dişimin kavuğunun şekeriydi yani. Sonuçlarım da gayet güzel çıktı çok şükür. Eve gelip 2 dilim çikolata çekti canım onu bile yedim korkutmayın kendinizi nolursunuz 1 bardak kola ve yaş pasta yiyorsunuz. Şeker yüklemesi yapmadan önce kan verdim sonra 1 saat sonra tekrar sonra ondan 1 saat sonra tekrar veriyorsunuz ben ilk saatin sonunda ultrasona girdim bir de bebek iyiydi gayet
Gozunaydin cnm iyi çıkmasına sevindim.Asi da ağrı da olmamış ne guzel.Bende cuma günü ilk dozu asi oldum.Ama bende ilk üç gün ağrılı oldu bugün iyiyim çok şükür.Kızlar bu arada geçen aşıyla ilgili bir şeyler okudum sanki burada 2.dozla alakalı. Bana sağlık ocağında üçünü birden yaptılar 20.haftada sonra 26.haftandan doktorun onay verirse 2.dozu yapalım dediler doktoruma sordum kesinlikle onaylıyorum dedi26.hafta olunca 2.dozu da olacağım zahmetsizdi zaten ağrım sızım olmamıştı inaşallh yine olmaz. En son tetanoz aşımı 12 sene önce falan olmuştum ve ilk gebeliğim yani eski sisteme göre aşı olmadım hiç ben ama onu da dipnot düşeyim. Belki daha önce tetanoz aşısı olanlarsa doz sayısı farklıdır
Hamilelik tekil gebeliğe göre biraz daha zor gecebilir.Dogduklarinda da biraz yorulabilirsin ama biraz büyüdüklerinde kendi kendilerine yetecekler sıkılmaya bile fırsatları olmayacak ,iyiki ikiz olmuş diyeceksinHiç sorma dünden beri 3 kez falan ağladım uzanamıyorum basınç oluyor boğuluyorum sağa sola uyuyamıyorum sırt üstü zaten yasak oturur pozisyonda uyumaya çalışıyorum. Bugün uykumda boğularak uyandım o kadar karın içi basıncım var ki ölüyorum sandım ayağa kalktım zıplayarak öyle geçtiinsanlara bakıyorum mis gibi hamilelik geçiriyorlar bide kendime bakıyorum yatağa bağlı kalacam gibi ben 34 görsem yine iyi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?