Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    191
Ben biraz ayakta kalsam sertleşiyor hemen dayanilmiyor baskıya ikizler dahada baskı yapıyordur canım ya
Aah ah o servikal yetmezlik... Yedin bitirdin bizi bee tabii ki çok şükür şaka bir yana ayakta dursam bi dert, tuvalete gitsen dert amaan

Ben de beşik ve sifonyeri ikeadan almayi planliyorum ama dolap bulamadim. Siz hangi urunleri aldiniz linkleyebilir misiniz ?

Çocuk odamız aşırı küçük olmasa da evin diğer odalarına göre oldukça küçük yer tasarruf açısından en makul ölçülerde almaya çalıştık. Çok eşyanın bebek&çocuk odasını doldurup çocuklara alan kalmamasını sevmiyorum. Böyle bir alışveriş yaptık bebişe

Aah ah o servikal yetmezlik... Yedin bitirdin bizi bee tabii ki çok şükür şaka bir yana ayakta dursam bi dert, tuvalete gitsen dert amaan
Her türlü dert doğurana kadar yemek yerken bile sandelye batıyor bana resmen rahat edemiyorum ya

Doktor ne kadar kullanma dese de günlük ped gibi bir alışkanlığım var ve asla bırakamıyorum. Bıraksam daha çok sinirlerim bozulur sanırım :)
Canım bende de var o maalesef. Hatta ben çok küçüklükten beri mantar sorunu ile uğraşıyorum sürekli doktora götürürdü annem. Peçete koyardım ilkokula giderken büyüdükçe de günlük ped koymaya başladım akıntım çok oluyor diye rahatsız ediciydi hala da öyle. Ayrıca bana piyasadaki tüm markalar alerji yapıyor ve günlük pedleri de enfeksiyon ve mantarı iyice azdırıyor. En sonunda beije diye bir markaya rastladım da mantardan kurtuldum. Reklam olarak algılanmasın tamamen kişisel tecrübem. Bir araştır istersen kaşıntı koku probleminden de kurtuldum o sayede bambudan yapılmış ağartılmamış gönlüm rahat kullanırken. Zaten rengi de kahverengi. Bir de normalde zaten sık değiştirmek gerekiyor ya doğal olduğu için hemen alıyorsun değiştirmen gereken zamanı belki de o yüzden mantar ve enfeksiyondan kaşıntıdan kurtuldum. Baya katır kutur kaşınıyordu çünkü. O yüzden göğüs pedi de kullanamıyorum şimdi göğsümden süt gelmeye başladı. Böyle bir problemin varsa bir dene belki memnun kalırsın

İnanırım canım ya hiç rahat edemiyorum artık otururken uzanmak istiyorum
İdare edicez artık varlıklarına şükür
Buu marka çok iyi gerçekten, paketleri var istediğin şekilde ayarlayabiliyorsun falan güzel yani bayağı

Ayni gun icinde cikiyormu sonuc hemen canim

İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza bende suan tek hareketlerine mutlu olup konuşuyorum yeterki doğun gerisi önemli değil diyorum doğsunlarda çocuk bakılır bizde ikizler çok genetik olarakta var

Çok güzel güzel gunlerde kullanin ben de bu besikle sifonyerin 3’lusunu secmistim buyuk dolap bulamiyordum ama sifonyeri buyuk alip dolabi dar almak da gayet mantikli. Mincik mincik zaten kiyafetleri

Çok güzel güzel gunlerde kullanin ben de bu besikle sifonyerin 3’lusunu secmistim buyuk dolap bulamiyordum ama sifonyeri buyuk alip dolabi dar almak da gayet mantikli. Mincik mincik zaten kiyafetleri
Amin inşallah çok teşekkür ederim Siz de güzel sağlıklı günlerde kullanın inşallah Kesinlikle ben de böyle düşünüyorum. Alanım olsaydı 8 çekmeceli olan hemnes modeli alacaktım ama bir duvar komple kapandığı için böyle çözüm bulduk. Ay ferah dursun bebek odaları daha çok oyunlar oynayacağız

Aminn
Güzel haberler al inşallah canım her şey yolundadır merak etme

Merhaba arkadaşlar ben aşı olmaya sağlık ocağına gittim. Kimse de beni arayıp sormuyor bu arada uyuz oluyorum. Gittiğimde bana doktorunuza sordunuz mu olmak istiyor musunuz gibi sorular sordu. Niyeyse tereddüt ettim .Doktoruma sormuştum ama bir daha düzgün soracağım. Ben 2020 ocakta tetanoz olmuştum. Tdap olsam bir tane yeterli oluyor mu diye onu sordum bir şey söyleyemediler tam net açıklayamadılar kafam karıştı. O tdap da galiba 27. Haftadan sonra oluyormuş öyle mi yoksa şimdi olabiliyor muyuz yoksa ben iyice geç mi kaldım naptım anlamadım

Kızlar iğnemi yazdırmaya geldim raporluyum, 6 paket 690 tl dedi ecz. İndirimli fiyatı mı bu sizlerin nasıl

Kızlar iğnemi yazdırmaya geldim raporluyum, 6 paket 690 tl dedi ecz. İndirimli fiyatı mı bu sizlerin nasıl
Kan sulandırıcı mi canim bende hiç ücret çıkmıyor bayramdan önce almıştım en son daha bitmedi

Ay bu yorgan konusu benim de kafamı karıştırıyordu o zaman ben de şimdilik biraz öteleyeyim alez + çarşaf alsak yetiyor mu o zaman

Bana doktorum 28. Haftada tdap olacaksın dedi. Sağlık ocağı daha 20. Haftada aramasına ragmen 28den önce gitme dedi doktorum

Canım evet ben de başta düşündüm yatak alayım içine diye ama sonra vazgeçtim ya, yün yorgan varmış onu sericem üstünden yeter bence bir süre için. Sonrasında zaten büyük yatağa geçecek. Nevresimi de bi şey alıcam artık seçemedim bi türlü ama kaliteli güzel olsun kumaşı yeter. Yaşadığım yerde hiç bilmiyorum öyle yaptırcak bi yer o yüzden internetten alcam mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…