Kızlar ben gittim bugün doktora,(çatı ağrısı yaşıyordum) çok şükür herşey normal çıktı. Bazı kadınlarda olabiliyormuş ama bazılarında da rahim ağzı açılmaya başladığında böyle bir ağrı olurmuş, iyi ki geldin içimiz rahatladı en azından dedi. Böyle ağrı yaşayayıp da doktora gitmeyenleriniz bir görünün derim
Ölçüm için alakasız benc, benim açıklık için spekulumla bakıyorlar bazen o da çok nadir yani buu son zamanda kanama falan olsa elle muayene neyse de bence saçmalamışlar senin kaşıntı durumuyla ne alaka yani
İnşallah dua edin canım 13 hafta daha dayansa kuzum benim için yeter öyle böyle getirdim bu zaman kadar allahın izniyle ama bazen umudum tükeniyor aniden
İnşallah dua edin canım 13 hafta daha dayansa kuzum benim için yeter öyle böyle getirdim bu zaman kadar allahın izniyle ama bazen umudum tükeniyor aniden
Ben zaten bi beş dakika doktoru bi oyalıyorum kendimi hazır hissetmek için sağolsun kadın artık beni biliyor sen bi hazır ol diyor yoksa dediğin gibi bi çarpası geliyo insanın. Çok sıçrıyorum bende yerimden elimi değdiği an ama analık aaaahh analık Ahh
Ben zaten bi beş dakika doktoru bi oyalıyorum kendimi hazır hissetmek için sağolsun kadın artık beni biliyor sen bi hazır ol diyor yoksa dediğin gibi bi çarpası geliyo insanın. Çok sıçrıyorum bende yerimden elimi değdiği an ama analık aaaahh analık Ahh
Vallahi analık ya hahah kıyamam sana ya allahtan doktorun alışık bu hallerine. Benim 15 ay eğitim araştırmada tedavim oldu kadın doğuma kim varsa açmışımdır hahsjjs utanmam da kalmadı artık