Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Bana doktorum 28. Haftada tdap olacaksın dedi. Sağlık ocağı daha 20. Haftada aramasına ragmen 28den önce gitme dedi doktorum
Ya her yerde çok değişkenlik gösteriyor şaşırıyorum geçen kuzenim 19.haftada o üçlü karma aşıyı olmuş mesela. Tetanoz difteri boğmaca

Merhaba kızlar ,girdim ultrasona ama kilomdan bir de vücut yapısından doktor detayları göremedi.kalp böbrek,kan akışı falan.Canim biraz sıkıldı.Genrl anlamıyla suyu normal ,bebek haftası ile uyumlu ,rahim ağzı uzunluğu iyiymiş.Ozel Dr a gidebilirsin dedi ,cihazları daha iyi olur bakımından ,onunda randevusu yok şuan.Bilemedim ya içime pek sinmedi bu durum

Perinatoloji uzmanına git bide onlarda detaylı bakıyor

Tdap en verimli dönemi 28-32 arası bebeğe antikor sağladığı için.

Kızzz ben de gördüm ama hep isim yazılı ya of benim oğluş hala isimsiz hahaha
Sen de bendensin galiba benim bebe de isimsiz ismi vardı aslında kız dediklerinde şimdi erkek dediler isim kaldı yavrum. Bu gün detaylı ultrason var benim 14.30 da o zamanda soracam bakalım cinsiyet için ne diyecekler.

Canım nereye muayene gittin? Gidebilirsen perinatoloji uzmanına gitsen daha iyi olur belki için daha rahat eder

Araştır istersen komşularına felan sor vardır bilen illa ki canım

Kizlar Burun kanamasi yaşayan varmi gebelikte dünde kanadi bugunde burnum tansiyonumu ölçtüm normal çikti biraz başimda ağriyo normalmi ki kanamasi

Kizlar Burun kanamasi yaşayan varmi gebelikte dünde kanadi bugunde burnum tansiyonumu ölçtüm normal çikti biraz başimda ağriyo normalmi ki kanamasi
Genel olarak hormonlar kaynaklı oluyor o kanamalar. Daha fazla kan hücresi ürettiğimiz için burnumuzda basınç artışı oluyor ve kanıyor. Bir diğer neden ise hamile riniti üst solunum yolu hastalığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…