Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Dün bazı rutin tahliller için aç karnına kan vermiştim açlık şekerim 75 çıkmış çok mu düşük.

Kızlar biz de bugün kontrole gittik her şey yolunda ama suyum üst sınırda şimdilik normal sınırda ama normalin üstüne gelmiş dedi doktor. Şekerim çıkacak diye korkuyorum. 22 temmuzda seker yuklemesi yapicaz. Ama benim doktorum aclik sekerine bakmiyoruz dedi sabah 8-9 gibi kahvalti yapacakmisim 12.30 gibi glikoz surubunu verecek 1 saat sonra da kan alacagini soyledi. Bu sekilde yaptiran var mi? Genelde okuduklarim acken kan veriyor sividan sonra tekrar kan veriyor ve sonra bir daha veriyor. Benimki sadece tek sefer kan aliyor anlamadim sebebini.
Ay bayılıyorum bu çağda yaşamaya ya teşekkur ederim ikinize de buraya yazdiktan sonra ben de bir sorayim dedim bana da boyle yazdi. İçim rahatladı

Ay iyi yapmışsın benim de %80’i bitti Onları da kalan 3-4 ayda tamamlarım inşallah. Sağlıkla gelsinler

Kızlar ben göğüs pompası alıcam da. Ne alayım ya elektrikli mi manuel mi? Ben korkumdan alışverişe başlayamamıştım yeni yeni başlıyorum bu aralar da. Fikir verebilir misiniz bana ?

Kızlar bebeklere bornoz olarak hangi marka tercih ettiniz

Büyük güzellik şu yapay zeka

Maşallaahh valla elinden gelenin fazlasını yapmışsın,buna rağmen çıkıyorsa da senlik bir durum yoktur artık ama bence çıkmaz bu kadar dkkat etmeye diye düşünüyorum,inşallah da öyle olur. Evet ya,içinde bir can büyütme mucizesi bile yeter

Etki ediyor o şase değil mi?

Ayy sevindim şekeriniz çikmamasina
Sağolunn,ben ben de çıkacağını düşünüyordum son zamanlardaki tatlı düşkünlüğümden ve hamileliğin başında bir tık yüksek olan açlık şekerimden dolayı ama şükür. Siz de sıkmayın canınızı,sağlıklı besleniyor olmak hem sizin hem de bebişinizin leyhine bir durum. Onlar iyi olsun da elimizden getiririz her şeyi

Kızlar,ben bugün sabah 9 buçukta doktora diye evden çıktım,sonrasında orda saatler geçir,aç kal,düğüne hazırlan ve git,eve dön vs derken inanılmaz yorulmuşum. Ayak bileklerim iki katı büyüklüğünde ve eve dönünce şakır şakır burnum kanadı şok oldum. Diyeceğim o ki,benim gibi farkında olmadan kendinizi bu kadar yormayın. Aslında bilinçliyiz ama bazen nedense kendimizi eski hayatımızdaki gibi düşünüyoruz sanırım

Ay bence bunlar böyle bir iki gün gösteri yapıp sonra rahat pozisyona geçip anne dellendiritorlar . Bu sabahta 9:30 da kalktım öğlen 13:00 e kadar çıt yoktu yine kafada kurdum durdum

Almanyada böyle canım küçük test diyorlar o sıkıntılı çıkarsa aç olanı yapıyorlar

Çıkarsa da kamyon arkası gibi polikistik over sağ olsun der geçerim

Çok mu güneşte kaldın ki? Şapka vs taktın mı? Ay çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…