Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Amin inşallah hepimiz güzel tatiller yaparız ben bide Erciyes’te kayak yapan minnoşlar görmüştüm daha yeni yeni yürümeye başlamışlar belli ebeveynleri tasma gibi bişeyle tutuyordu minnoşlarda kayıyordu

Yaaaa yazdın mı gruba şimdi söyleyince haberim oldu. Nasıl sancı çıktı ya neden olurmuş daha çok erken ikiz diye mi? Aşkım tabii ki her şey doğru değil aksi durum olursa belirti verir diye şimdilik sıkıntım yok dedim. Ben 2 gündür çok gaz doluyum sanki hamileliğimin başına döndüm o derece gaz var. Bir de 2 gündür hep dışardayım gece yarılarına kadar deniz, arkadaşlarımızla vakit geçirme derken ayağım bile davul gibi oldu. Sıcakta etkiliyor tabi… Ondan böyle olduğunu düşünüyorum yoksa çok şükür bir şey hissetmiyorum karın sertleşmesiyle alakalı. Ama sana aklım takıldı bak bir daha olmasın inşallah bu yalancı sancı…

Aaa geçmiş olsun canım iyi misin şimdi, sertlik için mi gittin

İkizlerde daha erken oluyor bu olay bugün de gittim çok şükür bugün bişey çıkmadı canım ama bebek toplanması çoktu yani bebek bir yere top gibi toplanıyordu o normalmiş ama karnın tamamen sert kalması sıkıntı

Sevindim sıkıntı olmamasına ay hepimiz sıkıntısız geçirelim inşşallah

Kızlar hamile yastığı kullanan var mı acaba memnun musunuz

Ben bunu aldım ama çok verim alamadım açıkçası daha ileri dönemde mi işe yarayacak bilmiyorum ama bi olayı yok bence aksine kendini araya hizalamak zor oluyor zaten zor hareket ediyorum bide bunla uğraşamıyorum. Birbirinden ayırarak kullanmayı denedim o zaman da kayıyor belimi falan desteklemedi. O kocaman sosis gibi olanlar daha kullanışlı olurdu gibi keşke ondan alsaydım

P Psknd merhanasılsın canım her şey yolunda mı ne zamandır yoksun
teşekkür ederim canım, bende tam olarak bu ve sosis gibi olan arasında kaldım. Çünkü sabahları hep sırt üstü ve ağrıyla uyanıyorum.

B
en bunu kullanıyorum ikiye ayırdım sadece karnımın altına koyuyorum oda önceden aşırı karnımı ağrıtırdı karnım büyüdükçe işime yaradı sırtıma da büyüm yastık koyuyorum böylede tek tarafa uyumuş oluyorum

P Psknd merhaba nasılsın canım her şey yolunda mı ne zamandır yoksun

İyiyim canım kontrollere gidiyorum arada ağrılarım oldu ama sancı çıkmadı, birkaç gündür de ağrım yok, bu hafta yine kontrole gideceğim. Doktor uzunluğu iyi dedi ama rahim ağzı öncekilere göre daha kısa çıkıyor, plasenta da hala aşağıda ama bebek iyi, çok teşekkür ederim sorduğun için sen nasılsın canım

Canım çok geçmiş olsun, dinlen bol bol, artık kavuşmaya daha yakınız dualarım şifa bekleyenlerle merak ettim normalde daha aktiftin, bende iyiyim çok şükür canım sağol

Amin canim bi arastrym ben şu ölcme cihazini

Canım çok geçmiş olsun, dinlen bol bol, artık kavuşmaya daha yakınız dualarım şifa bekleyenlerle merak ettim normalde daha aktiftin, bende iyiyim çok şükür canım sağol

İşe de gidemiyorum raporluyum sürekli evde yatıyorum baya sıkıldım canım, biraz depresifim sanırım o yüzden pek aktif olamadım evet az kaldı bebeklerimize kavuşmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…