- 20 Ekim 2022
- 1.126
- 1.927
- 63
Amin inşallah hepimiz güzel tatiller yaparızYaaaa tam minnoş zamanlar olacak denize gittiğim zaman küçücük bebekleri görüyorum içim gidiyor allahım benim bebişte böyle olacak diyeseneye inşallah güzel tatil yaparsınız doğsun da minik kuş sağlıkla
Yaaaa yazdın mı gruba şimdi söyleyince haberim oldu. Nasıl sancı çıktı ya neden olurmuş daha çok erken ikiz diye mi? Aşkım tabii ki her şey doğru değil aksi durum olursa belirti verir diye şimdilik sıkıntım yok dedim. Ben 2 gündür çok gaz doluyum sanki hamileliğimin başına döndüm o derece gaz var. Bir de 2 gündür hep dışardayım gece yarılarına kadar deniz, arkadaşlarımızla vakit geçirme derken ayağım bile davul gibi oldu. Sıcakta etkiliyor tabi… Ondan böyle olduğunu düşünüyorum yoksa çok şükür bir şey hissetmiyorum karın sertleşmesiyle alakalı. Ama sana aklım takıldı bak bir daha olmasın inşallah bu yalancı sancı…Valla kuzum bende öyle sandım dün gittim 40 dakika cihaza bağladılar bir sancım çıktı. Yani yalancı doğum kasılmaları olabilir onlar önemli değil kasılmadan kastım sertleşme. Ama sertleşme üstte olursa pek sıkıntı değil altta olursan sıkıntılı ve taş gibi olması lazım böyle çok sert olacak. Pozisyon değişince geçiyorsa yada oymayınca sen karnınla sıkıntı yok. Ama sürekli sertleş yumuşa olurda sıkıntı yani internette yazan hersey ne yazık ki doğru değil kuzum bende öyle sandım ama öyle çıkmadı. Neyse ki benim ki yalancı doğum kasılması diye sertleşiyordu
Yerim minnoş hepsi çok farklı melekAmin inşallah hepimiz güzel tatiller yaparızben bide Erciyes’te kayak yapan minnoşlar görmüştüm daha yeni yeni yürümeye başlamışlar belli ebeveynleri tasma gibi bişeyle tutuyordu minnoşlarda kayıyordu
Aaa geçmiş olsun canım iyi misin şimdi, sertlik için mi gittinValla kuzum bende öyle sandım dün gittim 40 dakika cihaza bağladılar bir sancım çıktı. Yani yalancı doğum kasılmaları olabilir onlar önemli değil kasılmadan kastım sertleşme. Ama sertleşme üstte olursa pek sıkıntı değil altta olursan sıkıntılı ve taş gibi olması lazım böyle çok sert olacak. Pozisyon değişince geçiyorsa yada oymayınca sen karnınla sıkıntı yok. Ama sürekli sertleş yumuşa olurda sıkıntı yani internette yazan hersey ne yazık ki doğru değil kuzum bende öyle sandım ama öyle çıkmadı. Neyse ki benim ki yalancı doğum kasılması diye sertleşiyordu
İkizlerde daha erken oluyor bu olay bugün de gittim çok şükür bugün bişey çıkmadı canım ama bebek toplanması çoktu yani bebek bir yere top gibi toplanıyordu o normalmiş ama karnın tamamen sert kalması sıkıntıYaaaa yazdın mı gruba şimdi söyleyince haberim oldu. Nasıl sancı çıktı ya neden olurmuş daha çok erken ikiz diye mi? Aşkım tabii ki her şey doğru değil aksi durum olursa belirti verir diye şimdilik sıkıntım yok dedim. Ben 2 gündür çok gaz doluyum sanki hamileliğimin başına döndüm o derece gaz var. Bir de 2 gündür hep dışardayım gece yarılarına kadar deniz, arkadaşlarımızla vakit geçirme derken ayağım bile davul gibi oldu. Sıcakta etkiliyor tabi… Ondan böyle olduğunu düşünüyorum yoksa çok şükür bir şey hissetmiyorum karın sertleşmesiyle alakalı. Ama sana aklım takıldı bak bir daha olmasın inşallah bu yalancı sancı…
Sevindim sıkıntı olmamasına ay hepimiz sıkıntısız geçirelim inşşallahİkizlerde daha erken oluyor bu olay bugün de gittim çok şükür bugün bişey çıkmadı canım ama bebek toplanması çoktu yani bebek bir yere top gibi toplanıyordu o normalmiş ama karnın tamamen sert kalması sıkıntı
Amin kuzucum inşallahSevindim sıkıntı olmamasına ay hepimiz sıkıntısız geçirelim inşşallah
Kızlar hamile yastığı kullanan var mı acaba memnun musunuz
teşekkür ederim canım, bende tam olarak bu ve sosis gibi olan arasında kaldım. Çünkü sabahları hep sırt üstü ve ağrıyla uyanıyorum.Bebeck Çok Fonksiyonlu Hamile Destek Yastığı Katlanabilir Ayarlanabilir Destekli Hamile Yastığı - Fiyatı, Yorumları
Bebeck Çok Fonksiyonlu Hamile Destek Yastığı Katlanabilir Ayarlanabilir Destekli Hamile Yastığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben bunu aldım ama çok verim alamadım açıkçası daha ileri dönemde mi işe yarayacak bilmiyorum ama bi olayı yok bence aksine kendini araya hizalamak zor oluyor zaten zor hareket ediyorum bide bunla uğraşamıyorum. Birbirinden ayırarak kullanmayı denedim o zaman da kayıyor belimi falan desteklemedi. O kocaman sosis gibi olanlar daha kullanışlı olurdu gibi keşke ondan alsaydım
en bunu kullanıyorum ikiye ayırdım sadece karnımın altına koyuyorum oda önceden aşırı karnımı ağrıtırdı karnım büyüdükçe işime yaradı sırtıma da büyüm yastık koyuyorum böylede tek tarafa uyumuş oluyorumBebeck Çok Fonksiyonlu Hamile Destek Yastığı Katlanabilir Ayarlanabilir Destekli Hamile Yastığı - Fiyatı, Yorumları
Bebeck Çok Fonksiyonlu Hamile Destek Yastığı Katlanabilir Ayarlanabilir Destekli Hamile Yastığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben bunu aldım ama çok verim alamadım açıkçası daha ileri dönemde mi işe yarayacak bilmiyorum ama bi olayı yok bence aksine kendini araya hizalamak zor oluyor zaten zor hareket ediyorum bide bunla uğraşamıyorum. Birbirinden ayırarak kullanmayı denedim o zaman da kayıyor belimi falan desteklemedi. O kocaman sosis gibi olanlar daha kullanışlı olurdu gibi keşke ondan alsaydım
Canım çok geçmiş olsun, dinlen bol bol, artık kavuşmaya daha yakınızİyiyim canım kontrollere gidiyorum arada ağrılarım oldu ama sancı çıkmadı, birkaç gündür de ağrım yok, bu hafta yine kontrole gideceğim. Doktor uzunluğu iyi dedi ama rahim ağzı öncekilere göre daha kısa çıkıyor, plasenta da hala aşağıda ama bebek iyi, çok teşekkür ederim sorduğun içinsen nasılsın canım
Sana diyet listesi verdimi canim doktor?Çok geçmiş olsun, bu hamilelik vallahı sınav. Ben de 1 ay bir diyete gireceğim bakalım seker yuklemeye kadar duzeltebilir miyim bilemiyorum.
Ayy ne guzel hayirli olsun gulerek kullanin canimEvet ev kendimizin olunca. Gerçi kira da olsak bile hazırlardım babamın sözü vardı çocuk odasını ben alacağım diyehamile olduğumu öğrenir öğrenmez de hatırlattı sözünü ve aldı
Olmazsa eczaneden alirim ya takip etmek daha iyi olacak sanirimYarım elma şekeri yükseltmez o derece canım senin şeker ölçümünde de çok çıkmamış. Cihaz al yemek sonrası 1 saat bekle ölç
Amin canimŞeker ölçme aleti ile ölçme tarzında bir ölçüm var mı bilmiyorum ama sağlık ocağında açlık ve tokluk şekeri diye kan tahlili yapıyorlar. Hatta 3 aylık şekerinize de bakılıyor . Bence ama siz bir şeker ölçme aletini alın ben de almayı düşünüyorum. Ağzım çok kuru oluyor ve arada uyku bastırıyor ben de şekerden korkmaya başladım. Allah hepimize yardım etsin
Canım çok geçmiş olsun, dinlen bol bol, artık kavuşmaya daha yakınızdualarım şifa bekleyenlerle merak ettim normalde daha aktiftin, bende iyiyim çok şükür canım sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?