Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Kızlar hamile yastığı kullanan var mı acaba memnun musunuz
Bende iki parça gorselde olanlardan aldım ayırıp kullanıyorum göbeğim fazla büyüdü yatarken altına destek yapıyorum otururkenden birlestirip sırtıma koyuyorum salonda sarıyor rahat oturuyorum çok rahat geldi bana kullanimi

Ben de aynen bundan aldim ve yorumun her bir zerresine katiliyorum:)

Ben de bundan aldım 7. 8. haftada çok felaket sırtım tutulmuştu o dönemde belki iyi gelir diyerek almıştım ki bu zamana kadar onsuz hiç uyumadım. Sadece ikiye ayırdım tek bir tarafını göbeğimin altına koyuyorum dönmemek adına çok rahatlatıyor. Diğer tarafı da sırtıma yerleştiriyorum hafif eğim verdiğim için sırtım da rahatlıyor. Çok şiddetli sırt ağrım varsa anneme yastık yaptırdım kazık gibi onu koyup destek alıyorum. Yani böyle böyle çözümler buldum kendimce

Canım hayırlı olsun, ben de beşik konusunda çok kararsız kaldım büyüyen beşik mi park beşik mi anne yanı mı, eşim en son odasını yapıp montessori yatakla park beşik mi alsak diye bile teklif etti seçenek cidden çok. Ben bir gardırop aldım beşiği de ahşap anne yanı beşik aldım hem asansörlü hem benim yatağım yerden biraz yüksek boyu tam denk geldi ilk aylar uykumdan uyanıp eğil doğrul yapmak zorunda kalmam, sallanma fonksiyonu da var çareyi böyle bulduk sadece park yataklardaki gibi organizeri falan yok ona da trendyoldan bir şeyler uydururum sanırım

Kızlar günaydın bebemin tüm hediyelikleri tamamlamdı bu sabah gelen son kargoyla birlikte. Artık sadece pipilimi beklemek kaldı. Tüm hediyelikleri farklı yerlerden yaptırdım. Çikolata kutusu, kolonya, magnet, kapı süsü, sokak hayvanlarına dağıtacağımız köpek maması, punch yastık ve oğlumun adının yazdığı flama, balon seti hazırladım. Hastane odasında da hediyelikleri koymak için organizer aldım. Hepsinin siparişini mayısın ilk haftalarında vermiştim tüm sipariş hazırlanıp bugün geldi. Aklınızda bulunsun yaptıracağınız bir yer varsa termin süreleri uzun olabiliyor. İnstagramda özellikle bir sürü hesap var hepsi birbirine yakın olduğu için karar vermek çok zor oluyor, fiyatı bütçeye göre denk getirmek bulmakta çok zor oluyor.

Teşekkür ederim canım
Ben de aynen bundan aldim ve yorumun her bir zerresine katiliyorum:)
teşekkür ederim canım

Günaydınnn canım valla harikasın emeğine sağlık sağlıkla gelsin bebişin ayy paylaşabilir misin nereden yaptırdığını

Normal seviyede canım olması gerektiği gibi geliyor. Bazen jel gibi bazen süt kıvamlı normal akıntı.
Krem gibi gelip etrafında ıslaklık oluyor benim
Kafayı yiyecek gibiyim kaç defa bunun için doktora gittim normal dedi ama korkularım var ilk kaybımdan dolayı

Krem gibi gelip etrafında ıslaklık oluyor benim
Kafayı yiyecek gibiyim kaç defa bunun için doktora gittim normal dedi ama korkularım var ilk kaybımdan dolayı
O ıslaklık hissi bende dışardayken oluyor ama terle alakalı olduğunu düşünüyorum sıcaklıktan dolayı. İlk kaybın tam olarak neyden dolayıydı?

O ıslaklık hissi bende dışardayken oluyor ama terle alakalı olduğunu düşünüyorum sıcaklıktan dolayı. İlk kaybın tam olarak neyden dolayıydı?
23 +1 suyum gelmişti canm
Doktor banada bu dönemde artış olur vajinal akıntıda gün gün rahim büyüyor dedi
Havalar ısındıgı için terleme yapar diyor

23 +1 suyum gelmişti canm
Doktor banada bu dönemde artış olur vajinal akıntıda gün gün rahim büyüyor dedi
Havalar ısındıgı için terleme yapar diyor
Allah korusun canım rabbim bir daha göstermesin. Yani doktorun dediği bana da doğru gibi geldi mantıken tabii ki böyle düşünüyorum. Hangi şehirde yaşandığı fark etmeksizin havalar çok sıcak, ödemden tut, uyku, halsizlik, baş ağrısı vs çok yaygın herkeste ki biz hamileyiz x2 yaşıyoruz her şeyi. Yine tekrardan darla doktorunu hocam böyle hissediyorum korkuyorum diye. Bu pedler var olmadı ondan al bak su mu değil mi diye için rahat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…