- 6 Şubat 2025
- 281
- 170
- 18
- 32
Bende iki parça gorselde olanlardan aldım ayırıp kullanıyorum göbeğim fazla büyüdü yatarken altına destek yapıyorum otururkenden birlestirip sırtıma koyuyorum salonda sarıyor rahat oturuyorum çok rahat geldi bana kullanimiKızlar hamile yastığı kullanan var mı acaba memnun musunuz
Ben de aynen bundan aldim ve yorumun her bir zerresine katiliyorum:)Bebeck Çok Fonksiyonlu Hamile Destek Yastığı Katlanabilir Ayarlanabilir Destekli Hamile Yastığı - Fiyatı, Yorumları
Bebeck Çok Fonksiyonlu Hamile Destek Yastığı Katlanabilir Ayarlanabilir Destekli Hamile Yastığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben bunu aldım ama çok verim alamadım açıkçası daha ileri dönemde mi işe yarayacak bilmiyorum ama bi olayı yok bence aksine kendini araya hizalamak zor oluyor zaten zor hareket ediyorum bide bunla uğraşamıyorum. Birbirinden ayırarak kullanmayı denedim o zaman da kayıyor belimi falan desteklemedi. O kocaman sosis gibi olanlar daha kullanışlı olurdu gibi keşke ondan alsaydım
Yok henuz bir diyet listesi vermedi. Sadece fazla karbonhidrat ve sekerli tuketme dedi. Henuz seker yukleme yaptirmadim ben seker cikarsa muhtemelen verir diye dusunuyorum.Sana diyet listesi verdimi canim doktor?
Ben de bundan aldım 7. 8. haftada çok felaket sırtım tutulmuştu o dönemde belki iyi gelir diyerek almıştım ki bu zamana kadar onsuz hiç uyumadım. Sadece ikiye ayırdım tek bir tarafını göbeğimin altına koyuyorum dönmemek adına çok rahatlatıyor. Diğer tarafı da sırtıma yerleştiriyorum hafif eğim verdiğim için sırtım da rahatlıyor. Çok şiddetli sırt ağrım varsa anneme yastık yaptırdım kazık gibi onu koyup destek alıyorum. Yani böyle böyle çözümler buldum kendimceBebeck Çok Fonksiyonlu Hamile Destek Yastığı Katlanabilir Ayarlanabilir Destekli Hamile Yastığı - Fiyatı, Yorumları
Bebeck Çok Fonksiyonlu Hamile Destek Yastığı Katlanabilir Ayarlanabilir Destekli Hamile Yastığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben bunu aldım ama çok verim alamadım açıkçası daha ileri dönemde mi işe yarayacak bilmiyorum ama bi olayı yok bence aksine kendini araya hizalamak zor oluyor zaten zor hareket ediyorum bide bunla uğraşamıyorum. Birbirinden ayırarak kullanmayı denedim o zaman da kayıyor belimi falan desteklemedi. O kocaman sosis gibi olanlar daha kullanışlı olurdu gibi keşke ondan alsaydım
Canım hayırlı olsun, ben de beşik konusunda çok kararsız kaldım büyüyen beşik mi park beşik mi anne yanı mı, eşim en son odasını yapıp montessori yatakla park beşik mi alsak diye bile teklif etti seçenek cidden çok. Ben bir gardırop aldım beşiği de ahşap anne yanı beşik aldım hem asansörlü hem benim yatağım yerden biraz yüksek boyu tam denk geldi ilk aylar uykumdan uyanıp eğil doğrul yapmak zorunda kalmam, sallanma fonksiyonu da var çareyi böyle buldukKızlar alışverişlerinizi sona bırakmayın, bugun dolap sifonyer besik falan almaya gittik iflahım kesildi gerçekten ıvır zıvır o kadar çok şey çıkıyor ki. Bin kere fikriniz değişiyor şu mu bu mu bir ona bakayım bir buna bakayım vallahı ağırlaşmışız. İkea’ya gittik zaten ikea masallah tam bir amelelik nakliye montajı alsak bile her seyi kendimiz tasiyoruz bir yere kadar. Yani eve nasıl geldik bilmiyorum. Çok şükür büyük alisverisler bitti arabaydi pusetti mobilyaydi. Bir tek yatak konusunda tecrubeli anneler kafami çok karistirdilar en son onu almadan çiktim. Ben normalde ahsap besik alma taraftariydim park yatak alın buna alacaginiza ileride de normal yatak alirsiniz yorumu geldi hep. Park yataklari asiri çirkin buluyorum ama sanirim daha kullanisli. Biraz daha arastirdiktan sonra internet falan bir sekil alacagim artik. Odasi da ancak 1-2 yil sonra yapilacagi icin saldim gitti valla.
Uzun uzun alisverislere gidecek halimiz takatimiz kalmamistir 23. Haftada bende durum busu an ayaklarimi arşa çikararak yatiyorum su anima şükürler olsun
Teşekkür ederim canımBende iki parça gorselde olanlardan aldım ayırıp kullanıyorum göbeğim fazla büyüdü yatarken altına destek yapıyorum otururkenden birlestirip sırtıma koyuyorum salonda sarıyor rahat oturuyorum çok rahat geldi bana kullanimi
teşekkür ederim canımBen de aynen bundan aldim ve yorumun her bir zerresine katiliyorum:)
Günaydınnn canım valla harikasın emeğine sağlıkKızlar günaydın bebemin tüm hediyelikleri tamamlamdı bu sabah gelen son kargoyla birlikte. Artık sadece pipilimi beklemek kaldı.Tüm hediyelikleri farklı yerlerden yaptırdım. Çikolata kutusu, kolonya, magnet, kapı süsü, sokak hayvanlarına dağıtacağımız köpek maması, punch yastık ve oğlumun adının yazdığı flama, balon seti hazırladım. Hastane odasında da hediyelikleri koymak için organizer aldım. Hepsinin siparişini mayısın ilk haftalarında vermiştim tüm sipariş hazırlanıp bugün geldi. Aklınızda bulunsun yaptıracağınız bir yer varsa termin süreleri uzun olabiliyor. İnstagramda özellikle bir sürü hesap var hepsi birbirine yakın olduğu için karar vermek çok zor oluyor, fiyatı bütçeye göre denk getirmek bulmakta çok zor oluyor.
Normal seviyede canım olması gerektiği gibi geliyor. Bazen jel gibi bazen süt kıvamlı normal akıntı.Kızlar vajinal akıntılarınız nasıl
Bu aralar bende aynı bi bulaşık yıkadım yemek yaptım sanki üstümden tır geçmiş ve günlerce uyumamış gibiyimKızlar halsizlik ve uyku durumunuz nasıl ben işten eve gidecek kıvama geldim o derece halsiz ve uykum var
Krem gibi gelip etrafında ıslaklık oluyor benimNormal seviyede canım olması gerektiği gibi geliyor. Bazen jel gibi bazen süt kıvamlı normal akıntı.
O ıslaklık hissi bende dışardayken oluyor ama terle alakalı olduğunu düşünüyorum sıcaklıktan dolayı. İlk kaybın tam olarak neyden dolayıydı?Krem gibi gelip etrafında ıslaklık oluyor benim
Kafayı yiyecek gibiyim kaç defa bunun için doktora gittim normal dedi ama korkularım var ilk kaybımdan dolayı
23 +1 suyum gelmişti canmO ıslaklık hissi bende dışardayken oluyor ama terle alakalı olduğunu düşünüyorum sıcaklıktan dolayı. İlk kaybın tam olarak neyden dolayıydı?
Allah korusun canım rabbim bir daha göstermesin. Yani doktorun dediği bana da doğru gibi geldi mantıken tabii ki böyle düşünüyorum. Hangi şehirde yaşandığı fark etmeksizin havalar çok sıcak, ödemden tut, uyku, halsizlik, baş ağrısı vs çok yaygın herkeste ki biz hamileyiz x2 yaşıyoruz her şeyi. Yine tekrardan darla doktorunu hocam böyle hissediyorum korkuyorum diye. Bu pedler var olmadı ondan al bak su mu değil mi diye için rahat etsin.23 +1 suyum gelmişti canm
Doktor banada bu dönemde artış olur vajinal akıntıda gün gün rahim büyüyor dedi
Havalar ısındıgı için terleme yapar diyor
Ayy sağol canım müsait olduğunda beklerimAmin inşallahTabii paylaşabilirim özel mesaj gönderirim
Ben iki parça olandan kullanıyorum canım memnunum, büyük sosis gibi olan vardı sıcakta hiç yatamadım onunla duruyor öyleKızlar hamile yastığı kullanan var mı acaba memnun musunuz
Çok, sulu ve sarımsı... Böyle ifade ettm de ahhahahaKızlar vajinal akıntılarınız nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?