Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Kaç defa sordum adam illallah etti artık
Suyun nasıl oldugunu biliyorum da yşnede ehvamlannıyorum

Sulu olmasına senin doktorun ne dedi
Su gelişi yok dedi kontrol etti, sıcak ve hormonlardan ayrıca progestan kullanıyorum ondan olabileceğni normal oluğunu söyledi. Ben de bazen zıplıyorum yerimdem ay su mu geliyor diye de ne bileyim valla allaha emanet yaşıyoruz

Hayırlısıyla biteydi şu hamilelik valla şiştim ya
Eylülün sonuna ışınlansak

Bebişim hayırlı olsun çok sevindim hediyeliklerin fotoğrafını atar mısıınnn, kolonyayı falan kendim hazırlamayı düşünüyorum ama hediyelik ve çikolata için hiç bi yer bulamadım dediğin gibi sadece 2 tane aynalı tepsi almıştım ben hastane odasına kolonya vs koymak için

Çok teşekkür ederim Ben mesaj atarım birazdan. Şimdi instagram hesapları olduğu için belki yasaktır forumda paylaşmak bilmediğim için.

Nişan cok farklı canm o nerdeyse avuç içi kadar damarlı hafif kanlı bir şey geliyor
Benim su gelmeden 2 gün önce o şekilde gelmişti
Tabi anlamadım ben sürekli ara kanamalarım oldugu için ondandır diye düşündüm

Benimki de kocamandı işte bide forumda falan okudum illa kanlı veya pembe renkte olmuyormuş sarı geldi 2 gün sonra doğurdum diyen de çoktu insan ister istemez korkuyor

Kızlar bugün 26+4 deyiz. Ve 3-4 gündür mide bulantılarım geri geldi. Bazen yanma kaynama bazen bulantı. İştahım da bi azalır gibi oldu. Yani ilk trimesterda gibi hissediyorum. Var mı bu sorunu yaşayan ? Neden olabilir acaba ?

Bunu doktoruna sor canım bu aylarda bulantı pek normal değil tabi üşütmediysen. Ne yazıki klima falan hasta yapıyor insanı. Yada sıcakta durduysan oda yapar. Onlar bebeğe zarar vermez ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…