- 7 Şubat 2022
- 3.682
- 2.578
- 83
- 28
Kaç defa sordum adam illallah etti artıkAllah korusun canım rabbim bir daha göstermesin. Yani doktorun dediği bana da doğru gibi geldi mantıken tabii ki böyle düşünüyorum. Hangi şehirde yaşandığı fark etmeksizin havalar çok sıcak, ödemden tut, uyku, halsizlik, baş ağrısı vs çok yaygın herkeste ki biz hamileyiz x2 yaşıyoruz her şeyi. Yine tekrardan darla doktorunu hocam böyle hissediyorum korkuyorum diye. Bu pedler var olmadı ondan al bak su mu değil mi diye için rahat etsin.
Sulu olmasına senin doktorun ne dediÇok, sulu ve sarımsı... Böyle ifade ettm de ahhahaha
Su gelişi yok dedi kontrol etti, sıcak ve hormonlardan ayrıca progestan kullanıyorum ondan olabileceğni normal oluğunu söyledi. Ben de bazen zıplıyorum yerimdem ay su mu geliyor diye de ne bileyim valla allaha emanet yaşıyoruzSulu olmasına senin doktorun ne dedi
Hayırlısıyla biteydi şu hamilelik valla şiştim yaSu gelişi yok dedi kontrol etti, sıcak ve hormonlardan ayrıca progestan kullanıyorum ondan olabileceğni normal oluğunu söyledi. Ben de bazen zıplıyorum yerimdem ay su mu geliyor diye de ne bileyim valla allaha emanet yaşıyoruz
Az kaldı hadi minimum 12 hafta sonra nolacaksa olsunHayırlısıyla biteydi şu hamilelik valla şiştim ya
Eylülün sonuna ışınlansak
Bebişim hayırlı olsun çok sevindimKızlar günaydın bebemin tüm hediyelikleri tamamlamdı bu sabah gelen son kargoyla birlikte. Artık sadece pipilimi beklemek kaldı.Tüm hediyelikleri farklı yerlerden yaptırdım. Çikolata kutusu, kolonya, magnet, kapı süsü, sokak hayvanlarına dağıtacağımız köpek maması, punch yastık ve oğlumun adının yazdığı flama, balon seti hazırladım. Hastane odasında da hediyelikleri koymak için organizer aldım. Hepsinin siparişini mayısın ilk haftalarında vermiştim tüm sipariş hazırlanıp bugün geldi. Aklınızda bulunsun yaptıracağınız bir yer varsa termin süreleri uzun olabiliyor. İnstagramda özellikle bir sürü hesap var hepsi birbirine yakın olduğu için karar vermek çok zor oluyor, fiyatı bütçeye göre denk getirmek bulmakta çok zor oluyor.
Kuzu normalde beyaz kokusuz ama geçen haftalarda ilişkiden sonra sarı ve sümüksü bi akıntım olmuştuKızlar vajinal akıntılarınız nasıl
Aynen öyle sağlıklı olsun eylül 15 20 den önce gelmesinlerAz kaldı hadi minimum 12 hafta sonra nolacaksa olsunsağlıkla doğsunlar da
Evhamlanman çok normal ama stres sakın yapma. Doktoruna güveniyorsan da hiçbir problem yokKaç defa sordum adam illallah etti artık
Suyun nasıl oldugunu biliyorum da yşnede ehvamlannıyorum
Çok teşekkür ederimBebişim hayırlı olsun çok sevindimhediyeliklerin fotoğrafını atar mısıınnn, kolonyayı falan kendim hazırlamayı düşünüyorum ama hediyelik ve çikolata için hiç bi yer bulamadım dediğin gibi sadece 2 tane aynalı tepsi almıştım ben hastane odasına kolonya vs koymak için
mantıklı, bana özelden atabilirsin istersenÇok teşekkür ederimBen mesaj atarım birazdan. Şimdi instagram hesapları olduğu için belki yasaktır forumda paylaşmak bilmediğim için.
Nişan cok farklı canm o nerdeyse avuç içi kadar damarlı hafif kanlı bir şey geliyorKuzu normalde beyaz kokusuz ama geçen haftalarda ilişkiden sonra sarı ve sümüksü bi akıntım olmuştuçok korktum nişan mı geldi kocaman bu diye araştırdım yine baya ama bizim haftalarda erkenmiş sanırım
Evhamlanman çok normal ama stres sakın yapma. Doktoruna güveniyorsan da hiçbir problem yok
Yoğun beyaz, saydam, sarımsı yeşilimsi ne ararsan var.. en son gittiğimde doktor tahlil ve kültür yaptı sorun olmadığını ve hamilelik boyunca olabileceğini söyledi. Sen tahlil ve kültür oldun muKızlar vajinal akıntılarınız nasıl
Hahah annelik işte ne diyebilirim kiDoktora gitme zamanım geldi benim anlaşılan gidip konulunca rahatlıyorum
Benimki de kocamandı işte bide forumda falan okudum illa kanlı veya pembe renkte olmuyormuş sarı geldi 2 gün sonra doğurdum diyen de çoktu insan ister istemez korkuyorNişan cok farklı canm o nerdeyse avuç içi kadar damarlı hafif kanlı bir şey geliyor
Benim su gelmeden 2 gün önce o şekilde gelmişti
Tabi anlamadım ben sürekli ara kanamalarım oldugu için ondandır diye düşündüm
Bunu doktoruna sor canım bu aylarda bulantı pek normal değil tabi üşütmediysen. Ne yazıki klima falan hasta yapıyor insanı. Yada sıcakta durduysan oda yapar. Onlar bebeğe zarar vermez amaKızlar bugün 26+4 deyiz. Ve 3-4 gündür mide bulantılarım geri geldi. Bazen yanma kaynama bazen bulantı. İştahım da bi azalır gibi oldu. Yani ilk trimesterda gibi hissediyorum. Var mı bu sorunu yaşayan ? Neden olabilir acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?