Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Benim nişanım geldiğinde kan damlası gibi bir şey gördüm akıntıya karışık gibi öyle bir şey değildir yani endişe etme

Üşütmüş olabilir misin canım? Ya da midene baskı artıyo ya sıcak etkisiyle olabilir mi? Ben de geçen gün öyle oldum iki gün çektim geçti sonra

Benim nişanım geldiğinde kan damlası gibi bir şey gördüm akıntıya karışık gibi öyle bir şey değildir yani endişe etme
Benim her şeyim ayrı panik ya hele ilk trimesterda daha komiktim bence kanamam kesildikten sonra kanama olmadan bebek düşer mi diye bile araştırmışlığım var

Benim her şeyim ayrı panik ya hele ilk trimesterda daha komiktim bence kanamam kesildikten sonra kanama olmadan bebek düşer mi diye bile araştırmışlığım var
Ben de öyleyim inanır mısın sağ salim atlatırsak inşallah dünden beri anneme bildiğin zırlıyorum anne burası çok sert diye annem diyo ki normal ben diyorum değil ayy en son tokatlıcaktı kadın beni herhalde endjdjdhd. Neyse ki yarın kontrolüm var da sorarım ha ne dicek doktoru NORMAL.

Benımde öyle canım bi süredir ben sıcaklara bağlıyorum. Hıcbırsey yemek istemiyorum mıde yanması bulantısıda cabası.

Üşütmüş olabilir misin canım? Ya da midene baskı artıyo ya sıcak etkisiyle olabilir mi? Ben de geçen gün öyle oldum iki gün çektim geçti sonra
Valla olabilir aslında. Vantilatör, soğuk su, dondurma, soğuk meyve ne varsa tüketiyorum 1 2 haftadır alttan alttan yanıyoruz hepimiz malum Sıkıntılı bişey olmasın da 1 2 gün çekeriz

Yataş juno değil de “babyjem tummy ilk yatağım” aldım canım
Hemen baktım canım aynısı görüntü olarak. Bunu 0-3 aylık kullanabiliyoruz dimi. Ben doğumdan hemen sonra taşıncam hem de şehir dışına o yüzden yatağını gittiğim yerde almayı düşünüyorum. Alternatif napabilirim diye düşünüyorum

Yataş juno alan veya almayı düşünenler var mı kızlar
Bende Bi tane babynest var bir tane de e bebeğin klasik reflü yatağından var onun için almayı düşünmüyorum şimdilik ama emin de değilim ya

Bende Bi tane babynest var bir tane de e bebeğin klasik reflü yatağından var onun için almayı düşünmüyorum şimdilik ama emin de değilim ya
Senin baya seçenek varmış canım arkadaşım çok memnundu e bebeğin reflü yatağından

Bazen benim doktorum da saçmalamaaaa der gibi bakiyo ama kibar kibar cevap veriyo bebeğin olduğu yeri daha sert hissediyorum bende ama sancı falan yok çok ayakta kalırsam oluyo yani büyük ihtimalle normaldir

Teyzemin bebişi 4 aylıktı sığıyordu canım, manken üzerinde denemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…