Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Benim karnımda çoğunlukla böyle sert oluyor. Evet bu yalancı kasılma. Benim de bebek altta olduğu için erken doğma riski var.

24+2 internetten araştırdığım zaman 6 gösteriyor. Sorana 6 ay diyip geçiyorum hafta söylesem kaç aylık yani diyecekler diye kısa tutuyorum sohbeti hahaha
Annem karıştırdığı için teyzemlere falan 4.5 aylık diyomuş Allah'tan 3 yıldır evliyim de erken doğdu diye dedikodu çıkaramazlar

Neredeyse 1 aydır bende fena öksürük var. Oksurunce çocuk etkileniyor. Bide bende her seferinde idrar kaçırma başladı. :/

Neredeyse 1 aydır bende fena öksürük var. Oksurunce çocuk etkileniyor. Bide bende her seferinde idrar kaçırma başladı. :/
Geçmiş olsun canım, zaten gebelikte her yerimiz ağrıyor bir de öksürmekten yan ağrısı çekiyorsundur prospan tarzı bitkisel bir çözüm önermiyorlar mı

Geçmiş olsun canım, zaten gebelikte her yerimiz ağrıyor bir de öksürmekten yan ağrısı çekiyorsundur prospan tarzı bitkisel bir çözüm önermiyorlar mı
Şimdi daha azaldı bende bir şey yapmıyorum. Birde diş ağrısı eklendi. En korktuğum oydu. Bir taneside değil 2 3 tanesi :/

Öksürük genelde nefes kaynaklı oluyor bende uzanınca öksürüyorum kalkınca geçiyor. İdrar bende damla damla kaçırıyorum ve fark etmiyorum bile ya

Öksürük genelde nefes kaynaklı oluyor bende uzanınca öksürüyorum kalkınca geçiyor. İdrar bende damla damla kaçırıyorum ve fark etmiyorum bile ya
Yaptığım işten dolayı hastanın 3 4 günü sabah 6 dan öğlen 3 4 e kadar dışarıdayım ve haliyle çok sıcak üstüne soğuk su içilince öksürük kaldı. Benimki birde balgamli. Yani sona doğru bu kaçırma olayı elbet olcak. Yeni başladı bzn tuvalete zor yetisiyorum

Linki var mi acaba? Size de hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…