Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Ya zor valla canım inşallah iyileşirsin hemen çalışmakta zor hamileyken Allah yardımcın olsun. Altıma işisem de umrumda değil benekler iyi olsunda

Evet en büyüğümüz o büyük ihtimalle eylül olacak doğumu.
Evet ya ilk bebiş olacak sanırım
Kızlar bugün aclık tokluk şekerime baktırdım aclık 91 çıktı 1 saat sonra yemek yedim sonuç 74 tuhaf geldi sonuç doktoruma attım sonuçları bakalım de diyecek

Şimdi daha azaldı bende bir şey yapmıyorum. Birde diş ağrısı eklendi. En korktuğum oydu. Bir taneside değil 2 3 tanesi :/
Benim doktorum diş tedavisine izin vermişti canım sende bir görüş Ağrı en kötüsü diş etlerimiz falan da çekiliyor kimse hamileliği bu şekilde anlatmamıştı

Eveeettt nur topu gibi yeni bir evhamım oluştu bugün. 28- ve 30. Haftalar arası tatilde olacağım ve bugün aklıma ne geldi. Ya ben denizdeyken suyum gelirse ve anlamaZsam diye şimdi içim içimi yiyor!!

Eveeettt nur topu gibi yeni bir evhamım oluştu bugün. 28- ve 30. Haftalar arası tatilde olacağım ve bugün aklıma ne geldi. Ya ben denizdeyken suyum gelirse ve anlamaZsam diye şimdi içim içimi yiyor!!
Şimdiye kadar durup durup sen denize girince gelmez ya yapmayın şöyle şeyler. Bu sadece kendimize zarar vermekten başka bir şey değil. Kötü düşünme

Benim doktorum diş tedavisine izin vermişti canım sende bir görüş Ağrı en kötüsü diş etlerimiz falan da çekiliyor kimse hamileliği bu şekilde anlatmamıştı
Dayanılmaz olursa giderim. Dogumdan sonra baktırmak lazım. 4 5 tane dişimin içi oyuldu kalsiyum yetmezliğinden diye düşünüyorum

Her gün denizdeyim hafta içi sabahtan, hafta sonu sabahtan akşama kadar gram aklıma böyle bir şey gelmedi Böyle şeyler düşünerek kötü enerji yayma bence Deniz insanı rahatlatır, karnımız büyüdüğü için hafif hissettirir bunlara odaklan.

Deniz kenarında oturuyorum ama sor denize girdim mi daha girmedim korkuma ama çarşamba detaylıya giricem bi sorun yoksa beni de artık çıkaramazlar arkadaşım hergün giriyor aşırı rahatım diyor

Deniz kenarında oturuyorum ama sor denize girdim mi daha girmedim korkuma ama çarşamba detaylıya giricem bi sorun yoksa beni de artık çıkaramazlar arkadaşım hergün giriyor aşırı rahatım diyor
Ben vallahi çok rahatım yüzdükçe tüm eklemlerim rahatlıyor, hafifliyorum, vücut sivilcelerime de çok iyi geldi tenim bi güzelleşti Sadece tek dikkat ettiğim nokta ve dikkat edilmesi gereken nokta ıslak alt bikini, mayo vs ile durmamak. Nemli, ıslak kalmaması gerekiyor vajinanın enfeksiyon riski açısından. Bunlara dikkat edildiği sürece kötü kötü düşünüp işkence etmemek lazım

Bencede bende bi gireyim detaylıya artık kimse durduramaz beni ıslak kalma dururmumda yok evin önü zaten bide güneş kremi de sürdük mü tamam allahtan kapalıyım vuducuma sürmüyorum üşenirdim evde kalkmaya bile üşeniyorum

Yüzüne sür güneş kremini ayaklarına oh bitti gitti Bol bol yüz iyi gelir doktorun sıkıntı yok derse, bebelerin de hoşuna gider. Ben ekime kadar girmeyi planlıyorum allahtan bir şey çıkmazsa. Mayısta bi açarız sezonu ekim sonuna kadar mis

Yav 6 aydır o kadar rahat bi insanım ki. Bişi oluyo amaaaan hamilelikte olur diyip geçiyodum herşeye. İlk defa bişi geldi aklıma şaka gibi resmen biri beni bayıltsın 3 ay sonra doğuma uyaniim

Yoğun beyaz, saydam, sarımsı yeşilimsi ne ararsan var.. en son gittiğimde doktor tahlil ve kültür yaptı sorun olmadığını ve hamilelik boyunca olabileceğini söyledi. Sen tahlil ve kültür oldun mu
Yok hayır doktor muayene etti sokınto yok dedi

Yav 6 aydır o kadar rahat bi insanım ki. Bişi oluyo amaaaan hamilelikte olur diyip geçiyodum herşeye. İlk defa bişi geldi aklıma şaka gibi resmen biri beni bayıltsın 3 ay sonra doğuma uyaniim
Bunda da gazla kendini rahatça yap tatilini eğlen, güneşlen mis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…