Ya zor valla canım inşallah iyileşirsin hemen çalışmakta zor hamileyken Allah yardımcın olsun. Altıma işisem de umrumda değil benekler iyi olsundaYaptığım işten dolayı hastanın 3 4 günü sabah 6 dan öğlen 3 4 e kadar dışarıdayım ve haliyle çok sıcak üstüne soğuk su içilince öksürük kaldı. Benimki birde balgamli. Yani sona doğru bu kaçırma olayı elbet olcak. Yeni başladı bzn tuvalete zor yetisiyorum
Evet ya ilk bebiş olacak sanırımEvet en büyüğümüz o büyük ihtimalle eylül olacak doğumu.
Kiz sen 28+4 nasil oluyon sat 25 aralik degilmi aramizda 5gun var ben 26 sen 27olman gerekmiyormuKızlar biz şimdi kaç aylığızzzzben 28+4üm şuan
Benim doktorum diş tedavisine izin vermişti canım sende bir görüşŞimdi daha azaldı bende bir şey yapmıyorum. Birde diş ağrısı eklendi. En korktuğum oydu. Bir taneside değil 2 3 tanesi :/
Linki var mi acaba? Size de hayirli olsun
Çok güzelmis gule gule kullaninbunu aldık canım ama en yüksek kademede yerden yüksekliği yatakla 70 cm oluyor ben birebir olsun diye böyle istedimBebeK on For Elyeza Anne Yanı Beşik Örgü Korumalıklı (KREM KAHVE ÖRGÜ KORUMASI) - Fiyatı, Yorumları
BebeK on For Elyeza Anne Yanı Beşik Örgü Korumalıklı (KREM KAHVE ÖRGÜ KORUMASI) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Şimdiye kadar durup durup sen denize girince gelmez yaEveeettt nur topu gibi yeni bir evhamım oluştu bugün. 28- ve 30. Haftalar arası tatilde olacağım ve bugün aklıma ne geldi. Ya ben denizdeyken suyum gelirse ve anlamaZsam diye şimdi içim içimi yiyor!!
Dayanılmaz olursa giderim. Dogumdan sonra baktırmak lazım. 4 5 tane dişimin içi oyuldu kalsiyum yetmezliğinden diye düşünüyorumBenim doktorum diş tedavisine izin vermişti canım sende bir görüşAğrı en kötüsü diş etlerimiz falan da çekiliyor kimse hamileliği bu şekilde anlatmamıştı
Her gün denizdeyim hafta içi sabahtan, hafta sonu sabahtan akşama kadar gram aklıma böyle bir şey gelmediEveeettt nur topu gibi yeni bir evhamım oluştu bugün. 28- ve 30. Haftalar arası tatilde olacağım ve bugün aklıma ne geldi. Ya ben denizdeyken suyum gelirse ve anlamaZsam diye şimdi içim içimi yiyor!!
Deniz kenarında oturuyorum ama sor denize girdim mi daha girmedim korkumaHer gün denizdeyim hafta içi sabahtan, hafta sonu sabahtan akşama kadar gram aklıma böyle bir şey gelmediBöyle şeyler düşünerek kötü enerji yayma bence Deniz insanı rahatlatır, karnımız büyüdüğü için hafif hissettirir bunlara odaklan.
Ben vallahi çok rahatım yüzdükçe tüm eklemlerim rahatlıyor, hafifliyorum, vücut sivilcelerime de çok iyi geldi tenim bi güzelleştiDeniz kenarında oturuyorum ama sor denize girdim mi daha girmedim korkumaama çarşamba detaylıya giricem bi sorun yoksa beni de artık çıkaramazlar arkadaşım hergün giriyor aşırı rahatım diyor
Bencede bende bi gireyim detaylıya artık kimse durduramaz beniBen vallahi çok rahatım yüzdükçe tüm eklemlerim rahatlıyor, hafifliyorum, vücut sivilcelerime de çok iyi geldi tenim bi güzelleştiSadece tek dikkat ettiğim nokta ve dikkat edilmesi gereken nokta ıslak alt bikini, mayo vs ile durmamak. Nemli, ıslak kalmaması gerekiyor vajinanın enfeksiyon riski açısından. Bunlara dikkat edildiği sürece kötü kötü düşünüp işkence etmemek lazım
Yüzüne sür güneş kremini ayaklarına oh bitti gittiBencede bende bi gireyim detaylıya artık kimse durduramaz beniıslak kalma dururmumda yok evin önü zaten bide güneş kremi de sürdük mü tamam allahtan kapalıyım vuducuma sürmüyorum üşenirdim evde kalkmaya bile üşeniyorum
Yav 6 aydır o kadar rahat bi insanım ki. Bişi oluyo amaaaan hamilelikte olur diyip geçiyodum herşeye. İlk defa bişi geldi aklıma şaka gibi resmenHer gün denizdeyim hafta içi sabahtan, hafta sonu sabahtan akşama kadar gram aklıma böyle bir şey gelmediBöyle şeyler düşünerek kötü enerji yayma bence Deniz insanı rahatlatır, karnımız büyüdüğü için hafif hissettirir bunlara odaklan.
Yok hayır doktor muayene etti sokınto yok dediYoğun beyaz, saydam, sarımsı yeşilimsi ne ararsan var.. en son gittiğimde doktor tahlil ve kültür yaptı sorun olmadığını ve hamilelik boyunca olabileceğini söyledi. Sen tahlil ve kültür oldun mu
Valla insan cok özlüyor her gün görsek keşkeHahah annelik işte ne diyebilirim kiBenim bu cumaydı randevum haftaya salıya erteledim tam doktorun söylediği gün gideyim diye içim bi tuhaf oldu 3-4 gün sonra görücem diye hahah tuhaf şeyler
Zaten hep şu forumda yazılanları okumaktan geliyor her şey başımızaBenimki de kocamandı işte bide forumda falan okudum illa kanlı veya pembe renkte olmuyormuş sarı geldi 2 gün sonra doğurdum diyen de çoktu insan ister istemez korkuyor
Bunda da gazla kendini rahatça yap tatilini eğlen, güneşlen mis gibiYav 6 aydır o kadar rahat bi insanım ki. Bişi oluyo amaaaan hamilelikte olur diyip geçiyodum herşeye. İlk defa bişi geldi aklıma şaka gibi resmenbiri beni bayıltsın 3 ay sonra doğuma uyaniim
KeşkeeeeeValla insan cok özlüyor her gün görsek keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?