Bebeğimin yaklaşık ağırlığı bak senin yorumun altında 820 gram yazıyorBenim bugün kontrolüm vardı. 25+6. Ve Bebek 830 grammış.. bana biraz ufak geldi ama dr iyi kilosu dediaçıkçası totalde 3 kg aldığım için biraz takıyorum acaba bebek kilo almıyor mu diye
Bende öyle yapayım kız iyi geliyormuş mademYüzüne sür güneş kremini ayaklarına oh bitti gittiBol bol yüz iyi gelir doktorun sıkıntı yok derse, bebelerin de hoşuna gider. Ben ekime kadar girmeyi planlıyorum allahtan bir şey çıkmazsa. Mayısta bi açarız sezonu ekim sonuna kadar mis
Yap yap canım benimBende öyle yapayım kız iyi geliyormuş madem
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba ? Bende 20+6 da detaylıya girdim ense kalınlığı 5.99 çıktı sınırda dedi doktor bence bir sıkıntı olmaz ama fetal dna istersen yaptır dedi ben yaptırmak istemedim sizde durum ne oldu ?Kızlar bugün 22 hafta 3 günlük detaylı ultrasona girdim bebeğimin ense kalınlığı 6,5 çıktı ikili üçlü taramaları yaptırmamıştım doktorum bu değerin riskli olduğunu söyledi sizlerde bu durumu yaşayan varmı acaba ?
Birde farklı doktıra muane oldum ona göre ense kalınlığı sınırı 10 muş bu değer bana göre normal dedi ama diğer doktor sınır 6 dedi test yaptırmamı istedi onuda ben istemiyorum
Almıştır almıştır endişe etmeeKızlar şimdiye kadar 4 kilo almıştım son 2aydır kontrollerde düzenli 1,5 kilo çıkıyordu aşşa yukarı . Bu ay şimdi bir sonraki randevuma kaldı 10 gün hala aynı kilodayım bebeğim kilo almadımı acebaşimdi de bunu taktım
İnşallah güzel haberler alırsınızGünaydın randevum var 11 de dualarınızı eksik etmeyin. Serviksim kısalmamış olsun, açıklık ilerlememiş olsun, bebişte sıkıntı olmasın,şeker yüklemem var onda da sorun çıkmasın, sancım falan olmamış olsun üstüne de ketçap mayonez olsun
Kız deli misin sen durduk yerde niye kendini üzüyorsun? Sürekli böyle ortada bir şey yokken kafanı takıp strese sokma ne gerek var. Akışına bırak her şeyi bak 25. haftalara geldik çok şükür bir şeyimiz yok bebişin de stres olur takma kafayaKızlar şimdiye kadar 4 kilo almıştım son 2aydır kontrollerde düzenli 1,5 kilo çıkıyordu aşşa yukarı . Bu ay şimdi bir sonraki randevuma kaldı 10 gün hala aynı kilodayım bebeğim kilo almadımı acebaşimdi de bunu taktım
Oyyyyy olsun dualarım seninle inşallah çok ama çok güzel geçsin kontrolün hiçbir şey çıkmadanGünaydın randevum var 11 de dualarınızı eksik etmeyin. Serviksim kısalmamış olsun, açıklık ilerlememiş olsun, bebişte sıkıntı olmasın,şeker yüklemem var onda da sorun çıkmasın, sancım falan olmamış olsun üstüne de ketçap mayonez olsun
Hadi aşkım inşallah güzel haberlerle çıkGünaydın randevum var 11 de dualarınızı eksik etmeyin. Serviksim kısalmamış olsun, açıklık ilerlememiş olsun, bebişte sıkıntı olmasın,şeker yüklemem var onda da sorun çıkmasın, sancım falan olmamış olsun üstüne de ketçap mayonez olsun
Hersey yolundadir inşallah canım güzel heberlerle donGünaydın randevum var 11 de dualarınızı eksik etmeyin. Serviksim kısalmamış olsun, açıklık ilerlememiş olsun, bebişte sıkıntı olmasın,şeker yüklemem var onda da sorun çıkmasın, sancım falan olmamış olsun üstüne de ketçap mayonez olsun
Aşkım geçen beni endokrin aradı ya serbest hormonun düşik bebek gelişiyormu diye . Galiba işte beyin onu atıyor bir kenara böyle panik olarak çıkarıyor zaten okb vardı bebeğim . 7 tüp benek denemesinden temiz kafayla çıkamadın mağlesefKız deli misin sen durduk yerde niye kendini üzüyorsun? Sürekli böyle ortada bir şey yokken kafanı takıp strese sokma ne gerek var. Akışına bırak her şeyi bak 25. haftalara geldik çok şükür bir şeyimiz yok bebişin de stres olur takma kafaya
Oyyyyy olsun dualarım seninle inşallah çok ama çok güzel geçsin kontrolün hiçbir şey çıkmadan
Aşkım çok iyi anlıyorum seni ben de 7 kere aşılama yaptırdım kolay değil elbette o yolu yürümek ama yürüdük ve bitti şimdi buradayız buna odaklan. Ararlar, sorarlar sen doktoruna bak bebek iyi diyorsa doktoruna da güveniyorsan daha neAşkım geçen beni endokrin aradı ya serbest hormonun düşik bebek gelişiyormu diye . Galiba işte beyin onu atıyor bir kenara böyle panik olarak çıkarıyor zaten okb vardı bebeğim . 7 tüp benek denemesinden temiz kafayla çıkamadın mağlesef
Çokkkk güzel geçsin her şey inşallah bize de haber verirGünaydın randevum var 11 de dualarınızı eksik etmeyin. Serviksim kısalmamış olsun, açıklık ilerlememiş olsun, bebişte sıkıntı olmasın,şeker yüklemem var onda da sorun çıkmasın, sancım falan olmamış olsun üstüne de ketçap mayonez olsun
Kuzum hastanede yatıramıyorlar mı gözetim amaçlı. Bide benim arkadaşım bayramdan 2 gün önce 27+3 te ikiz doğurdu erken geldi bebişler ama suan gayet iyiler gidip besliyorÇıktım şimdi kızlar, serviks 22 ve açıklığım ilerlemiş, cuma günü ciğer geliştirici yapılacak. İyi değilim iyi hissetmiyorum
Yarın belli olcak yatıp yatmayacağım büyük ihtimalle yatıcam, ben daha 24 teyim, önceki kızım 26+4 te doğmuştu pek de iyi şeyler olmadı. Bilmiyorum kafam çok karışık iyi değilim yaKuzum hastanede yatıramıyorlar mı gözetim amaçlı. Bide benim arkadaşım bayramdan 2 gün önce 27+3 te ikiz doğurdu erken geldi bebişler ama suan gayet iyiler gidip besliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?