Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Yarın belli olcak yatıp yatmayacağım büyük ihtimalle yatıcam, ben daha 24 teyim, önceki kızım 26+4 te doğmuştu pek de iyi şeyler olmadı. Bilmiyorum kafam çok karışık iyi değilim ya
Her defasında aynı şey olmaz. Bide hastanede ilaçlarla durdurabilirler. Geçen doktorum dedi ki 24 bittikten sonra beneklerin %50 si yaşıyor. Ciğer geliştiricinş de yap. Bence bekler 3-4 hafta dua et bende edecem bol bol

Her defasında aynı şey olmaz. Bide hastanede ilaçlarla durdurabilirler. Geçen doktorum dedi ki 24 bittikten sonra beneklerin %50 si yaşıyor. Ciğer geliştiricinş de yap. Bence bekler 3-4 hafta dua et bende edecem bol bol
İnşallah teşekkür ederim canım sağol

Kiz sen 28+4 nasil oluyon sat 25 aralik degilmi aramizda 5gun var ben 26 sen 27olman gerekmiyormu
Yok csnım ben 2 ayda bir adet olduğumdan keseye göre sat belirlemişti doktor
Normalde son adetim benim aralık başıydı
Şimdi haftasını yakaladı satı düzelttik geç döllenme
Hatta ultrasonda şuan 29 dan fazla görüniyo

Çıktım şimdi kızlar, serviks 22 ve açıklığım ilerlemiş, cuma günü ciğer geliştirici yapılacak. İyi değilim iyi hissetmiyorum
inşallah bebeğin de sen de atlatacaksınız ve bir daha bugünleri hatırlamayacaksın bile. dualarımız sizinle,her şey çok güzel olucakk

Çıktım şimdi kızlar, serviks 22 ve açıklığım ilerlemiş, cuma günü ciğer geliştirici yapılacak. İyi değilim iyi hissetmiyorum
Canım iyi düşün iyi olsun aklına kötü şeyler getirme bebeğini kucağına aldığın hatta büyütüp okuluna götürdüğünü hayal et

Kötü düşünme canım ciğer geliştirici de yapacaklar inşallah hiç bişey olmaz yolunda gider

Aaa çok ilginç sen bizden önce doğum yaparsin o zamanBu arada doguma nerde yapcaksin canim karar verdinmi

Canim ôyle dusunme bayramda 67 ye kadar çikmiştim simdi 64 e geri düstüm ama bebegimin kilosuna haftasina gore uyumlu gidiyor demekki bebişe gidiyor yediğin şeyler

Yarın belli olcak yatıp yatmayacağım büyük ihtimalle yatıcam, ben daha 24 teyim, önceki kızım 26+4 te doğmuştu pek de iyi şeyler olmadı. Bilmiyorum kafam çok karışık iyi değilim ya
Çok gecmis olsun kuzum hastaneye yatirirsalar daha iyi olur en azindan önlem alirlar dualarim seninle Umarim kisa sürede toparlarsin Rabbim şifa versin iyi düşün kötüyü getirme aklına Rabbim saglikla yavrunu kucagina almayi nasip etsindualarim seninle.

Aklına kötü şeyleri getirme canım. Önceki tecrübenden dolayı yüreğin ağzında biliyorum anlıyorum haklısında ama aynı olacak diye birşey yok. Biliyorsun artık büyüdüler ve hissediyorlar. Bebeğine umutsuzluğunu hissettirme lütfen Hepimiz dua ediyoruz senin için, hepimiz hamileyiz bak efsane bi dua zinciri oluyor

Canım… moralini düşürme bebişin hissetmesin, biliyorum zor bir durum ama iyiyi düşünmeye çalış. Dualarım seninle

Yatışın yapılırsa doktorlar en iyisini yaparlar gözetim altında olursun gerekli önlemleri de alıyorlardır, dualarım seninle canım

Arkadaşlar antalya eğitim araştırmada tüp bebebk yaptıran varsa beni bilgilendirirmi

Canım riskin olsa da önceki durum gibi olmayacak Allah'ın izni ile,şimdi önlemler alınıyor ..Dualarım seninle

Evet ya ilk bebiş olacak sanırım
Kızlar bugün aclık tokluk şekerime baktırdım aclık 91 çıktı 1 saat sonra yemek yedim sonuç 74 tuhaf geldi sonuç doktoruma attım sonuçları bakalım de diyecek
Doktorun yorumladı mi bu durumu cnm benimde sabah açken daha yüksek çıkıyor.Olcuyorum gün aşırı .
Annemlere tatile geldim,onların şekeri biraz yüksek yemek sonrası cihazimla babamın şekerini ölçtüm 107 çıktı .O da yanlıştır bu , çünkü benim şekerim yüksektir dedi
.Modum biraz düştü açıkçası gerçekten mi düşük çıkıyor normalde şekerim yüksek mi acaba diye.Ondan mi acaba bebegim göbekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…