Her defasında aynı şey olmaz. Bide hastanede ilaçlarla durdurabilirler. Geçen doktorum dedi ki 24 bittikten sonra beneklerin %50 si yaşıyor. Ciğer geliştiricinş de yap. Bence bekler 3-4 hafta dua et bende edecem bol bolYarın belli olcak yatıp yatmayacağım büyük ihtimalle yatıcam, ben daha 24 teyim, önceki kızım 26+4 te doğmuştu pek de iyi şeyler olmadı. Bilmiyorum kafam çok karışık iyi değilim ya
İnşallah teşekkür ederim canım sağolHer defasında aynı şey olmaz. Bide hastanede ilaçlarla durdurabilirler. Geçen doktorum dedi ki 24 bittikten sonra beneklerin %50 si yaşıyor. Ciğer geliştiricinş de yap. Bence bekler 3-4 hafta dua et bende edecem bol bol
geç döllenmeydi benimki canım 2 ayda bi adet olduğumdan. Asıl haftasını yakaladı şuan. 28 haftalığım ama ultrasonda 29 u geçiyoNe zamn 28 oldun yasen önden gidiyon
Yok csnım ben 2 ayda bir adet olduğumdan keseye göre sat belirlemişti doktorKiz sen 28+4 nasil oluyon sat 25 aralik degilmi aramizda 5gun var ben 26 sen 27olman gerekmiyormu
Ne diyorsun ya hemen hastaneye yatış yapsalar gözetim altında olsanÇıktım şimdi kızlar, serviks 22 ve açıklığım ilerlemiş, cuma günü ciğer geliştirici yapılacak. İyi değilim iyi hissetmiyorum
inşallah bebeğin de sen de atlatacaksınız ve bir daha bugünleri hatırlamayacaksın bile. dualarımız sizinle,her şey çok güzel olucakkÇıktım şimdi kızlar, serviks 22 ve açıklığım ilerlemiş, cuma günü ciğer geliştirici yapılacak. İyi değilim iyi hissetmiyorum
Canım iyi düşün iyi olsun aklına kötü şeyler getirmeÇıktım şimdi kızlar, serviks 22 ve açıklığım ilerlemiş, cuma günü ciğer geliştirici yapılacak. İyi değilim iyi hissetmiyorum
Kötü düşünme canım ciğer geliştirici de yapacaklar inşallah hiç bişey olmaz yolunda giderÇıktım şimdi kızlar, serviks 22 ve açıklığım ilerlemiş, cuma günü ciğer geliştirici yapılacak. İyi değilim iyi hissetmiyorum
Aaa çok ilginç sen bizden önce doğum yaparsin o zamanYok csnım ben 2 ayda bir adet olduğumdan keseye göre sat belirlemişti doktor
Normalde son adetim benim aralık başıydı
Şimdi haftasını yakaladı satı düzelttik geç döllenme
Hatta ultrasonda şuan 29 dan fazla görüniyo
Canim ôyle dusunme bayramda 67 ye kadar çikmiştim simdi 64 e geri düstüm ama bebegimin kilosuna haftasina gore uyumlu gidiyor demekki bebişe gidiyor yediğin şeylerKızlar şimdiye kadar 4 kilo almıştım son 2aydır kontrollerde düzenli 1,5 kilo çıkıyordu aşşa yukarı . Bu ay şimdi bir sonraki randevuma kaldı 10 gün hala aynı kilodayım bebeğim kilo almadımı acebaşimdi de bunu taktım
Çok gecmis olsun kuzum hastaneye yatirirsalar daha iyi olur en azindan önlem alirlar dualarim seninle Umarim kisa sürede toparlarsin Rabbim şifa versin iyi düşün kötüyü getirme aklına Rabbim saglikla yavrunu kucagina almayi nasip etsinYarın belli olcak yatıp yatmayacağım büyük ihtimalle yatıcam, ben daha 24 teyim, önceki kızım 26+4 te doğmuştu pek de iyi şeyler olmadı. Bilmiyorum kafam çok karışık iyi değilim ya
Aklına kötü şeyleri getirme canım. Önceki tecrübenden dolayı yüreğin ağzında biliyorum anlıyorum haklısında ama aynı olacak diye birşey yok. Biliyorsun artık büyüdüler ve hissediyorlar. Bebeğine umutsuzluğunu hissettirme lütfenÇıktım şimdi kızlar, serviks 22 ve açıklığım ilerlemiş, cuma günü ciğer geliştirici yapılacak. İyi değilim iyi hissetmiyorum
Geçmiş olsun canım, moralini yüksek tutmaya çalış ne olur.. Kötüyü düşündükçe çekeriz, dualarım seninleÇıktım şimdi kızlar, serviks 22 ve açıklığım ilerlemiş, cuma günü ciğer geliştirici yapılacak. İyi değilim iyi hissetmiyorum
Canım… moralini düşürme bebişin hissetmesin, biliyorum zor bir durum ama iyiyi düşünmeye çalış. Dualarım seninleÇıktım şimdi kızlar, serviks 22 ve açıklığım ilerlemiş, cuma günü ciğer geliştirici yapılacak. İyi değilim iyi hissetmiyorum
Çıktım şimdi kızlar, serviks 22 ve açıklığım ilerlemiş, cuma günü ciğer geliştirici yapılacak. İyi değilim iyi hissetmiyorum
Canım riskin olsa da önceki durum gibi olmayacak Allah'ın izni ile,şimdi önlemler alınıyor ..Dualarım seninleÇıktım şimdi kızlar, serviks 22 ve açıklığım ilerlemiş, cuma günü ciğer geliştirici yapılacak. İyi değilim iyi hissetmiyorum
Doktorun yorumladı mi bu durumu cnm benimde sabah açken daha yüksek çıkıyor.Olcuyorum gün aşırı .Evet ya ilk bebiş olacak sanırım
Kızlar bugün aclık tokluk şekerime baktırdım aclık 91 çıktı 1 saat sonra yemek yedim sonuç 74 tuhaf geldi sonuçdoktoruma attım sonuçları bakalım de diyecek
Tüp değil aşılama yaptırdımArkadaşlar antalya eğitim araştırmada tüp bebebk yaptıran varsa beni bilgilendirirmi
Nasıl peki ilgililermiTüp değil aşılama yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?