Elbette ilgililer hepsi harika insanlarNasıl peki ilgililermi
Canım normal dedi bugünde rutin kan tahlili verdim tokken 87 çıkmışDoktorun yorumladı mi bu durumu cnm benimde sabah açken daha yüksek çıkıyor.Olcuyorum gün aşırı .
Annemlere tatile geldim,onların şekeri biraz yüksek yemek sonrası cihazimla babamın şekerini ölçtüm 107 çıktı .O da yanlıştır bu , çünkü benim şekerim yüksektir dedi
.Modum biraz düştü açıkçası gerçekten mi düşük çıkıyor normalde şekerim yüksek mi acaba diye.Ondan mi acaba bebegim göbekli.
Sen burada okuduğum kadariyla çok pozitif birisin. En basindan beri bazi olumsuzluklar vardi ama çok iyi ilerledin, bundan sonra da sana guzellikler gelecegine inaniyorum, dualarim seninleÇıktım şimdi kızlar, serviks 22 ve açıklığım ilerlemiş, cuma günü ciğer geliştirici yapılacak. İyi değilim iyi hissetmiyorum
Haklısın orası öyle tabiAşkım çok iyi anlıyorum seni ben de 7 kere aşılama yaptırdım kolay değil elbette o yolu yürümek ama yürüdük ve bitti şimdi buradayız buna odaklan. Ararlar, sorarlar sen doktoruna bak bebek iyi diyorsa doktoruna da güveniyorsan daha ne
Ayy ne güzel kilo vermişsin maşallah Bebişte sağlıklıysaCanim ôyle dusunme bayramda 67 ye kadar çikmiştim simdi 64 e geri düstüm ama bebegimin kilosuna haftasina gore uyumlu gidiyor demekki bebişe gidiyor yediğin şeyler
Gğneşli Erdem Hastanesi Gülnar hanımda güzelimAaa çok ilginç sen bizden önce doğum yaparsin o zamanBu arada doguma nerde yapcaksin canim karar verdinmi
Evet medipol bahçelievlerde yapcam nasipse orda dogum ucretleri nasil canim iyimi fiyat olarakGğneşli Erdem Hastanesi Gülnar hanımda güzelim
Sen karar verdin mi
Canım çok çok geçmiş olsun. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahÇıktım şimdi kızlar, serviks 22 ve açıklığım ilerlemiş, cuma günü ciğer geliştirici yapılacak. İyi değilim iyi hissetmiyorum
Öyle bir diyonızki alamıyorum istediğim cevabıElbette ilgililer hepsi harika insanlar
Sizin bana yönelttiğiniz soru nasıl peki ilgililer mi yerine hangi doktoru tercih ettiniz, süreç nasıl ilerliyor şeklinde olsaydı cevap alabilirdinizÖyle bir diyonızki alamıyorum istediğim cevabıtüp bebek yaptırsam orada nasıldır cevrede felan bildiğniz yokmu
Canım sana da çok geçmiş olsun. İstirahat et bol bolCanım çok çok geçmiş olsun. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKaçtan 22 ye düştü serviks uzunluğun ? Ben de bugün gittim alttan ölçtü 28 cm ye düşmüş öncesinde hiç kısalık var falan dememişti, progestan verdi dinlen dedi ama korktum ben de şaşırdım çok
Sağol canım teşekkür ederim, inşallah tam vaktinde sağlıklı doğumlarımız olsun hepimizinCanım sana da çok geçmiş olsun. İstirahat et bol bol
Amin amin canım benim. 36 dan önce doğurmak yasakSağol canım teşekkür ederim, inşallah tam vaktinde sağlıklı doğumlarımız olsun hepimizin
Canım benim hep kısaydı sen endişe etme dinlen olabildiğince yat. Benim hep 22, 26 bazen 30 öyle böyle geldik bu zamana. 28mm de pek kısa sayılmaz ama dediği gibi progestan kullan ve yatCanım çok çok geçmiş olsun. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKaçtan 22 ye düştü serviks uzunluğun ? Ben de bugün gittim alttan ölçtü 28 cm ye düşmüş öncesinde hiç kısalık var falan dememişti, progestan verdi dinlen dedi ama korktum ben de şaşırdım çok
Evet canım ben de yatmayı düşünüyorum artık geçen hafta çok iş yaptım evi komple temizledim neyimeyse benim o kadar temizlik belki de ondan mı oldu bilmiyorum artık eşime devrettim bu işleriCanım benim hep kısaydı sen endişe etme dinlen olabildiğince yat. Benim hep 22, 26 bazen 30 öyle böyle geldik bu zamana. 28mm de pek kısa sayılmaz ama dediği gibi progestan kullan ve yat
Dinlen yat bir şey yapma çok az kaldı zaten dayanmak lazım.Evet canım ben de yatmayı düşünüyorum artık geçen hafta çok iş yaptım evi komple temizledim neyimeyse benim o kadar temizlik belki de ondan mı oldu bilmiyorum artık eşime devrettim bu işleri
Haklısın canımDinlen yat bir şey yapma çok az kaldı zaten dayanmak lazım.
Tecrübeli annişler önermedi, uzmanlar da önermiyor 2 yaşına kadar kullanmayacağım ama yine de aldım yataştan. Yastık, yorgan, alez 799 liraya denk geldi. Zamanı gelince kullanırım diyerek aldımKizlar merhaba iyi akşamlar
Nasilsiniz iyisinzdr inşallah
Hepiniz bebek için yorgan alinmalimi yoksa uyku tulumumu alsam yorgan bana biraz tehlikeli geliyor boğulma açisinda tecrubelerinize ihtiyacim var help me
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?