Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Evet
Canım normal dedi bugünde rutin kan tahlili verdim tokken 87 çıkmış cihazdan cihaza fark olabilir canim

Çıktım şimdi kızlar, serviks 22 ve açıklığım ilerlemiş, cuma günü ciğer geliştirici yapılacak. İyi değilim iyi hissetmiyorum
Sen burada okuduğum kadariyla çok pozitif birisin. En basindan beri bazi olumsuzluklar vardi ama çok iyi ilerledin, bundan sonra da sana guzellikler gelecegine inaniyorum, dualarim seninle

Haklısın orası öyle tabi

Canim ôyle dusunme bayramda 67 ye kadar çikmiştim simdi 64 e geri düstüm ama bebegimin kilosuna haftasina gore uyumlu gidiyor demekki bebişe gidiyor yediğin şeyler
Ayy ne güzel kilo vermişsin maşallah Bebişte sağlıklıysa

Çıktım şimdi kızlar, serviks 22 ve açıklığım ilerlemiş, cuma günü ciğer geliştirici yapılacak. İyi değilim iyi hissetmiyorum
Canım çok çok geçmiş olsun. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Kaçtan 22 ye düştü serviks uzunluğun ? Ben de bugün gittim alttan ölçtü 28 cm ye düşmüş öncesinde hiç kısalık var falan dememişti, progestan verdi dinlen dedi ama korktum ben de şaşırdım çok

Öyle bir diyonızki alamıyorum istediğim cevabı tüp bebek yaptırsam orada nasıldır cevrede felan bildiğniz yokmu
Sizin bana yönelttiğiniz soru nasıl peki ilgililer mi yerine hangi doktoru tercih ettiniz, süreç nasıl ilerliyor şeklinde olsaydı cevap alabilirdiniz Hem sorunuz yanlış hem de üslubunuz. Eğitim araştırma tüp bebek merkezine giderseniz tüm detaylarıyla birlikte her şeyi öğrenirsiniz. İyi akşamlar.

Canım sana da çok geçmiş olsun. İstirahat et bol bol

Canım benim hep kısaydı sen endişe etme dinlen olabildiğince yat. Benim hep 22, 26 bazen 30 öyle böyle geldik bu zamana. 28mm de pek kısa sayılmaz ama dediği gibi progestan kullan ve yat

Canım benim hep kısaydı sen endişe etme dinlen olabildiğince yat. Benim hep 22, 26 bazen 30 öyle böyle geldik bu zamana. 28mm de pek kısa sayılmaz ama dediği gibi progestan kullan ve yat
Evet canım ben de yatmayı düşünüyorum artık geçen hafta çok iş yaptım evi komple temizledim neyimeyse benim o kadar temizlik belki de ondan mı oldu bilmiyorum artık eşime devrettim bu işleri

Evet canım ben de yatmayı düşünüyorum artık geçen hafta çok iş yaptım evi komple temizledim neyimeyse benim o kadar temizlik belki de ondan mı oldu bilmiyorum artık eşime devrettim bu işleri
Dinlen yat bir şey yapma çok az kaldı zaten dayanmak lazım.

Kizlar merhaba iyi akşamlar
Nasilsiniz iyisinzdr inşallah
Hepiniz bebek için yorgan alinmalimi yoksa uyku tulumumu alsam yorgan bana biraz tehlikeli geliyor boğulma açisinda tecrubelerinize ihtiyacim var help me

Kizlar merhaba iyi akşamlar
Nasilsiniz iyisinzdr inşallah
Hepiniz bebek için yorgan alinmalimi yoksa uyku tulumumu alsam yorgan bana biraz tehlikeli geliyor boğulma açisinda tecrubelerinize ihtiyacim var help me
Tecrübeli annişler önermedi, uzmanlar da önermiyor 2 yaşına kadar kullanmayacağım ama yine de aldım yataştan. Yastık, yorgan, alez 799 liraya denk geldi. Zamanı gelince kullanırım diyerek aldım Bu arada iyi akşamlar canım benim çok teşekkür ederim iyiyim çok şükür sen nasılsın?

Kızlar hastane çıkışını Instagramdan Müslin olanlardan düşünüyorum ama ay olarak üşür mu acaba diye düşünüyorum ince gibi görünüyor bı kaç sayfadan fiyat aldım ama aşırı kararsızım sizler neler düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…