Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Tecrübeli annişler önermedi, uzmanlar da önermiyor 2 yaşına kadar kullanmayacağım ama yine de aldım yataştan. Yastık, yorgan, alez 799 liraya denk geldi. Zamanı gelince kullanırım diyerek aldım
2 yaşina kadar ne kullanacaksin canim uyku tulumumu ben e bebege ve civile baktim göremedim varda benmi bulamadim bilmyrm sen aldinmi uyku tulumu artik geriye kalan ihtiyaclari tamamlayip bitiriyim diyorum bugun markete gittim uzakti bi tik pertim cikti eve dondugumde artik agirlaşmaya başladik yavaştan

Canım uyku tulumu aldım bir de kundak ama kundaklamak istemiyorum yine de aldım bulunsun belki ihtiyacım olur diye. Owli türkiyeye bakabilirsin bi tog uyku tulumuna. Ah hiç sorma tahmin edebiliyorum o yorgunluğu. Ben işte sıcakta gezemem, dolaşamam diye önceden hallettim şimdi aska gidemezmişim, ayaklarım bile sıcaktan kütük gibi oldu

Kizlar merhaba iyi akşamlar
Nasilsiniz iyisinzdr inşallah
Hepiniz bebek için yorgan alinmalimi yoksa uyku tulumumu alsam yorgan bana biraz tehlikeli geliyor boğulma açisinda tecrubelerinize ihtiyacim var help me
İyi akşamlar,ben yorgan kullandim .Uyku tulumunu sevemedim, almadım kullanmadim .Yastikta kullanmadım ama ince bı yastık dikmistim emzirirken başının altına koyuyordum.

Kizlar merhaba iyi akşamlar
Nasilsiniz iyisinzdr inşallah
Hepiniz bebek için yorgan alinmalimi yoksa uyku tulumumu alsam yorgan bana biraz tehlikeli geliyor boğulma açisinda tecrubelerinize ihtiyacim var help me
Ben gündüz yanındayım bide kameradan izlerim diye Müslin çok aldım bide kalın battaniye aldım ama gece uyumaları için uyku tulumu aldım malesef bizim evimiz soğuk oluyor gece kışın çünkü Kıbrıs’ta klimayla ısınıyoruz kalorifer falan yok ama Türkiye koşullarında bilmiyorum. Tek bildiğim yorgan önermiyorlar boğulma riski var diye

Uyku tulumunu internettnmi aldiniz

Normal doğum ücreti degilmi sezarynda ayni fiyatmi birde temmuzda hastanelere zam gelicekmiş sanirim bir iki haftaya belli olur son guncel fiyatlar umarim çok zamlanmaz
Ya doktorumun hastane 45 bin falan demişti şu anlık zamlanirsa kaç olur acaba ben sezeryan olucam

Bi bakiyim cnm tesekkur ederim en iyisini yapmişsin benim daha bisuru eksik var oyy Hayirlisiyla onlarida tamamliyim bu ay sonu baslarim yavas yavas kiyafetleri yikamaya oğluşun

Ya doktorumun hastane 45 bin falan demişti şu anlık zamlanirsa kaç olur acaba ben sezeryan olucam
Hiç bilmiyorum benim hastane normal doguma ,33 demişti. sezeryanda 42idi sanirim bide estra eşim doguma girsin diye özel oda için 10bin tl istiyr hastane dusunfiyat guncellenince nanay ben

Hiç bilmiyorum benim hastane normal doguma ,33 demişti. sezeryanda 42idi sanirim bide estra eşim doguma girsin diye özel oda için 10bin tl istiyr hastane dusunfiyat guncellenince nanay ben
Zaten özel. Hastane değilmi ama neden oda ücreti ayrı fiyat baya çıkacak ya o zamn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…