Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Saçmalik işte özel hastaneye gitmemin nedenlerinden biri eşiminde bana eşlik edebilmesi zaten ona estra para istiyor doğumda bu konuda en şansimiz sanirim L luckykus çok ballisin valla
Yaaaa gerçekten çok büyük şans oldu Eşimle geçen hafta doğumhaneyi gezdik, ebelerle tanıştı çok büyük şans oldu gerçekten. Bu sene itibariyle bu uygulanmaya başlanmış o da denk geldi.

Ekstra para almaları ne demekmiş acaba ya böyle saçmalık mı olur? Zaten tonla para ödüyorsunuz muayenelere ve doğuma. Bir zahmet ekstra para da almasınlar

Bende sinir oldum yani resmen nerden para koparsak diyorlar doktoruma ısınmasam hastaneyi degiştrcktm resmen soygunculuk.

Bende bu ay sonu gezmeyi düşünüyorum merak ediyorum inşallah ebelerlede tanişma firsatim olur

Normal doğum ücreti degilmi sezarynda ayni fiyatmi birde temmuzda hastanelere zam gelicekmiş sanirim bir iki haftaya belli olur son guncel fiyatlar umarim çok zamlanmaz
Doğum ücreti düşük olan hastaneler çok fazla zam yapmıyor canım genelde. Benim 25 ti 26.500 olmuş dün sordum

Normal doğum ücreti degilmi sezarynda ayni fiyatmi birde temmuzda hastanelere zam gelicekmiş sanirim bir iki haftaya belli olur son guncel fiyatlar umarim çok zamlanmaz
Doğım paketi 33 bin dediler
Tüm tahliller, nstler, doğuma kadar olan muayeneler
Sezeryan veya normal doğım içinde 33 bin

Günaydın hanımlar birazdan ikinci tetanoz aşısı için sağlık ocağına gideceğim hafif bir tedirginlik var ama

Bende bir durum olucağını düşünmüyorum testte yaptırmadım inşallah sağlıklıca kucağımıza alırız bebeklerimizi canım

Kızlar günaydın yaklaşık 2 haftadır oksaparı koluma yapıyorum, daha doğrusu eşim yapıyor. Sonunda göbeği bırakıp kola geçtim. Dün yaptıktan sonra kolumu hareket ettirememeye başladım ay aman geçer dedim ama felaket derecede acıyor. Neyle alakalı olabilir ve başına gelen oldu mu?

Canım maalesef oksaparın öyle bir etkisi var çok yakıyor, bende ilk yaptığımız günler hareket ettiremedim ağlamıştım kolum komple yanmıştı, bacağa geçtiğimiz zaman da aynı şekilde

Canım maalesef oksaparın öyle bir etkisi var çok yakıyor, bende ilk yaptığımız günler hareket ettiremedim ağlamıştım kolum komple yanmıştı, bacağa geçtiğimiz zaman da aynı şekilde
Geçen sene ekim ayından bu yana 9 aydır ben göbeğe yapıyordum oksaparı ama artık tahmin edilir ki göbek bölgem hematomdan dolayı pertti o yüzden mecburen kola geçtik Acısına çok aşinayım 9 ay gibi bir süre az değil ama bu kol bambaşka seviye, acısını çözebilmiş değilim. Canım tatlı olmamasına rağmen ölcem sanki acıdan kıvrandırıyor offff O zaman normal yani böyle reaksiyonlar kolda da

Çıktım şimdi kızlar, serviks 22 ve açıklığım ilerlemiş, cuma günü ciğer geliştirici yapılacak. İyi değilim iyi hissetmiyorum
Nasılsın canım daha iyisindir umarım

Çıktım şimdi kızlar, serviks 22 ve açıklığım ilerlemiş, cuma günü ciğer geliştirici yapılacak. İyi değilim iyi hissetmiyorum
Canım benim korkma Rabbim kolaylıklar nasip etsin doktorların iyi bir yol çizecektir inşallah. Dedilermi birşey

Ciğer geliştirici yapılacak cuma günü, bugün şeker yüklemesi yaptırdım, cuma günü yatışım yapılacak,
Tamam süper yatış yapılıp 3/5 haftada onlar aslında içeride tutabilirler se inşallah güzel haberler alacağız senden tam kalbimle inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…