Yaaaa gerçekten çok büyük şans oldu
10 sene önceydi inan tam hatırlamıyorumYorgani yeni doguncada kullandinizmi peki
Bende sinir oldum yani resmen nerden para koparsak diyorlar doktoruma ısınmasam hastaneyi degiştrcktm resmen soygunculuk.Yaaaa gerçekten çok büyük şans olduEşimle geçen hafta doğumhaneyi gezdik, ebelerle tanıştı çok büyük şans oldu gerçekten. Bu sene itibariyle bu uygulanmaya başlanmış o da denk geldi.
Ekstra para almaları ne demekmiş acaba ya böyle saçmalık mı olur? Zaten tonla para ödüyorsunuz muayenelere ve doğuma. Bir zahmet ekstra para da almasınlar
Anladim canim10 sene önceydi inan tam hatırlamıyorumEylül dogumluydu .İlk dogduguyla ince battaniyelerini mi örttüm yorganini mi orttum şimdi unuttum Ama uyku tulumu kullanmadım hiç.
Bende bu ay sonu gezmeyi düşünüyorumYaaaa gerçekten çok büyük şans olduEşimle geçen hafta doğumhaneyi gezdik, ebelerle tanıştı çok büyük şans oldu gerçekten. Bu sene itibariyle bu uygulanmaya başlanmış o da denk geldi.
Ekstra para almaları ne demekmiş acaba ya böyle saçmalık mı olur? Zaten tonla para ödüyorsunuz muayenelere ve doğuma. Bir zahmet ekstra para da almasınlar
Doğum ücreti düşük olan hastaneler çok fazla zam yapmıyor canım genelde. Benim 25 ti 26.500 olmuş dün sordumNormal doğum ücreti degilmi sezarynda ayni fiyatmi birde temmuzda hastanelere zam gelicekmiş sanirim bir iki haftaya belli olur son guncel fiyatlar umarim çok zamlanmaz
Doğım paketi 33 bin dedilerNormal doğum ücreti degilmi sezarynda ayni fiyatmi birde temmuzda hastanelere zam gelicekmiş sanirim bir iki haftaya belli olur son guncel fiyatlar umarim çok zamlanmaz
Kesinlikle öyleBende sinir oldum yani resmen nerden para koparsak diyorlar doktoruma ısınmasam hastaneyi degiştrcktm resmen soygunculuk.
Bende bir durum olucağını düşünmüyorum testte yaptırmadım inşallah sağlıklıca kucağımıza alırız bebeklerimizi canımMerhaba sonucunuz ne oldu acaba ? Bende 20+6 da detaylıya girdim ense kalınlığı 5.99 çıktı sınırda dedi doktor bence bir sıkıntı olmaz ama fetal dna istersen yaptır dedi ben yaptırmak istemedim sizde durum ne oldu ?
Hadi şifa olsuuuuunGünaydın hanımlarbirazdan ikinci tetanoz aşısı için sağlık ocağına gideceğim hafif bir tedirginlik var ama
Canım maalesef oksaparın öyle bir etkisi var çok yakıyor, bende ilk yaptığımız günler hareket ettiremedim ağlamıştım kolum komple yanmıştı, bacağa geçtiğimiz zaman da aynı şekildeKızlar günaydın yaklaşık 2 haftadır oksaparı koluma yapıyorum, daha doğrusu eşim yapıyor. Sonunda göbeği bırakıp kola geçtim. Dün yaptıktan sonra kolumu hareket ettirememeye başladım ay aman geçer dedim ama felaket derecede acıyor. Neyle alakalı olabilir ve başına gelen oldu mu?
Geçen sene ekim ayından bu yana 9 aydır ben göbeğe yapıyordum oksaparı ama artık tahmin edilir ki göbek bölgem hematomdan dolayı pertti o yüzden mecburen kola geçtikCanım maalesef oksaparın öyle bir etkisi var çok yakıyor, bende ilk yaptığımız günler hareket ettiremedim ağlamıştım kolum komple yanmıştı, bacağa geçtiğimiz zaman da aynı şekilde
Nasılsın canım daha iyisindir umarımÇıktım şimdi kızlar, serviks 22 ve açıklığım ilerlemiş, cuma günü ciğer geliştirici yapılacak. İyi değilim iyi hissetmiyorum
Canım benim korkma Rabbim kolaylıklar nasip etsin doktorların iyi bir yol çizecektir inşallah. Dedilermi birşeyÇıktım şimdi kızlar, serviks 22 ve açıklığım ilerlemiş, cuma günü ciğer geliştirici yapılacak. İyi değilim iyi hissetmiyorum
Ciğer geliştirici yapılacak cuma günü, bugün şeker yüklemesi yaptırdım, cuma günü yatışım yapılacak,Canım benim korkma Rabbim kolaylıklar nasip etsin doktorların iyi bir yol çizecektir inşallah. Dedilermi birşey
Toparlandım gibi canım kötü düşünmüyorum şu an her şey normal gibi davranıyorumNasılsın canım daha iyisindir umarım
Herşey yolunda gidecek Allahın izniyle dualarım seninleToparlandım gibi canım kötü düşünmüyorum şu an her şey normal gibi davranıyorum
Tamam süper yatış yapılıp 3/5 haftada onlar aslında içeride tutabilirler se inşallah güzel haberler alacağız senden tam kalbimle inanıyorumCiğer geliştirici yapılacak cuma günü, bugün şeker yüklemesi yaptırdım, cuma günü yatışım yapılacak,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?