Sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın inşallah canım.Kızlar memleketteydim uzun zamandır giremedim buralarda kim ne yapıyor bayadır haberim yok. Ama benim bugün suyum geldi akşam üstü. Yatış yaptılar. Ama sancım yok. Sezeryan olacak ama yine de sancı olsun istiyorlar çok garip. Doktor doğumu sabah yapmayı planlıyor trombosit ayarlanması için falan. Sabaha gözümden kaçmadıysa grubun üçüncü bebişi gelecek inşallahrabbimin izniyle dua edin bana olmaz mı? 33+4teyiz 2 kiloyu da bulmuşuz inşallah bi sıkıntı çıkmaz da sağ Salim doğumu gerçekleştiririz dualarınıza talibim
Pozisyondan kaynaklıdır büyük ihtimalle pozisyon değiştirince bakalım demedi miKızlar selam günaydın bugün kontrolüm vardı endokrin ve perinatoloji diyetimin gayet iyi gittiğini insülin vermeyeceklerini aynen bu şekilde devam etmemi söylediler. Daha sonra perinatoloji bebeğimi kontrol ettikten sonra baş çevresi geriden geliyor küçük ama belki pozisyonuyla alakalıdır aşağıya baskı yapıyor sırtı da bize doğru dönük dedi. Aşırı tadım kaçtı bu zamana kadar böyle bir şey hiç söylenmemişti…
Demedi haftaya cuma randevum var bakalım ne diyecek o zaman. Baş aşağı sırtı dönüktü dönmedi de üzüldüm yani…Pozisyondan kaynaklıdır büyük ihtimalle pozisyon değiştirince bakalım demedi mi
Özele gitme şansın varsa git kafanda iz olmaz en azındanDemedi haftaya cuma randevum var bakalım ne diyecek o zaman. Baş aşağı sırtı dönüktü dönmedi de üzüldüm yani…
Ben de öyle düşünüyorum canım eve gidince raporlarıma bakacağım ölçümleri karşılaştıracağım inşallah normaldir.Günaydın kızlar hastane eksiklerimi tamamladim.Bu hafta veya haftaya yikayip valize yerleştireceğim.30 haftalık olduk.
Esmoss60 yine bi gitmende fayda var cnm .Ben memleketteyken banyo yaparken soğuk akıntı geldi idrar koktugu icin önemsemedim sonrada zaten birşey gelmedi.
L luckykus dediği gibi pozisyonla alakalı olabilir cnm öyle olsaydı şimdiye kadar böyle biseyden bahsederlerdi ,ortaya çıkardı yani.
A ayseipekalp25 Cnm inş sağlıkla gelsin bebeğin,doğumun kolay olsun
Yarin kontrolum var diye gitmedim devami gelmedi eşimde işe gitti bugun gidemiycm hastaneyeBi hastaneye mi gitsen canım bilmiyorum nasıl bir şey olduğunu ama ne olur olmaz
Aksi bir şey yoksa yarına kadar beklersin canım stres yapma bakalımYarin kontrolum var diye gitmedim devami gelmedi eşimde işe gitti bugun gidemiycm hastaneye
Benim sonrasinda devami gelmedi sizintimi oldu bilmiyorum ki kontrolüm yarin diye gtmedim umarim su degildir.Ben ilk kalktım senin tarif.ettiğin gibi geldi su az bir şey sonra yarımmsaat bi saat sonra bi ağrı geldi onunnarkasına hepsi boşaldj suyun
Yok agrim sizim yok bebekte uyanikti gece Su olsa mutlaka sancida gelirdi diye düşünüyorumAksi bir şey yoksa yarına kadar beklersin canım stres yapma bakalımBebenin de hareketleri iyiyse şükür.
Devami gelmedi kuzum ama aniden foşş diye geldi tutamadim idrar gibi değil yani idrari tutabiliyosn bu garip bişey.Devamı geldimi ufak bı sızıntın yaşamışsın büyük ihtimalle bi acile git canm
Bi kaç hafta daha beklesin bidik annesini üzmesinİnşallah canım su olsa devamlı olurdu diye düşünüyorum ama doktorun en iyisini bilir, hepimizin haftası güzel endişe etme
Canım olabilir pozisyondan kaynaklı hayırlısı bakalım cuma ne der doktor bende her hafta gidiyorum artık benimde perşembe günü kontrol. Var nts falan hayırlısı sağlıkla gelsin bebikolarKızlar ben gebelik iznine çıktım, çalışamaz raporumu aldım. Bugün nst ye girdim sancım vs yok her şey yolunda bundan sonra kontrollerimiz sıklaşacak, artık kontrol öncesi de nst ye gireceksin dedi. O yüzden haftaya cumaya randevu verdi. Söylediğim gibi bugün tek olumsuzluk bebemin başına küçük, geriden geliyor dedi. Ama pozisyonu baş aşağı ve sırtı dönüktü belki de pozisyon kaynaklı ölçüm yapamadı bilemiyorum. Fetal dna sonucuma güvendiğim için ve bu zamana kadar böyle bir olumsuzluk duymadığım için çok kafama takmak istemiyorum rabbim hayırlısını versin inşallah sağlıkla gelsin.
Amin canım allah hayırlısını versin inşallah. Aynen öyle bekleyip göreceğim canım. Ayyy artık yaklaştık işte sonlaraCanım olabilir pozisyondan kaynaklı hayırlısı bakalım cuma ne der doktor bende her hafta gidiyorum artık benimde perşembe günü kontrol. Var nts falan hayırlısı sağlıkla gelsin bebikolar
Esmoss60 canım havalar sıcak zaten gelmiştir belki gecende bende Bi ıslaklık hissettim gerisi gelmedi önemsemedim kontrol yakındı diye Bi sorun çıkmadı agrin falan olursa gidersin yine
Aynen sırayla geliyor minnoslarAmin canım allah hayırlısını versin inşallah. Aynen öyle bekleyip göreceğim canım. Ayyy artık yaklaştık işte sonlara
Bende sağda daha rahatım çünkü bebisin ayaklar batıyor sola yatıncaBende hastane çantası hazırlamadım henüz. Eşim acele etme diyor. Neye acele etmeyeceksek. Hazırlayalım dursun bir kenarda.
Bu ara eşimin her hareketi bana batıyor. Kız çocuğu problemiymiş
Erkeklerde mantık yok galiba.
Allahım şu süreci kazasız belasız atlatalım inşallahh.
Bazen su gibi bişey bana da geliyor doktora sordum kahverengi yeşil olmadıkça ağrı olmadıkça sorun yok demişti. Ama sen yine de sor aklımızda kalmasın.
Tecrübesiz olunca herşeyi sormak istiyoruz. Bende önce araştırıyorum internetten forumdan falan eğer hala aklıma yatmazsa yine soruyorum.
Mesela sağa ya da sola yatmanın bir farkı var mı dedim. Genellikle sola yatın diye diye tavsiye veriyoruz. Sağa yattığında baş ağrısı dönmesi mide bulantısı halsizlik falan bişey hissetmiyorsan hiç farketmez dedi benim doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?