Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Kızlar 2 de detaylıya giricem ama içimde bi korku var anlatamam zaten kasılma tarzı şeylerde yaşıyorum dünden beri de karnım ağrıyor alttan inşallah rahim de açılma falan yoktur dua edin
Güzel düşün canm benim inşallah hiç bir sıkıntı cıkmayacak
Cogu doktor bu ağrıların normal oldugunu söylüyor . Seninkiler sağlıkla büyüyorlar içerde korkma sen

Kızlar 2 de detaylıya giricem ama içimde bi korku var anlatamam zaten kasılma tarzı şeylerde yaşıyorum dünden beri de karnım ağrıyor alttan inşallah rahim de açılma falan yoktur dua edin
Allah korusun, dualarım seninle. Muhakkak haber ver çıkınca.

Aa evet çiger geliştirici şekeri cok yükseltiyor o sebeple bekletti demekki
Benim diğerinde vurduklarında cok kötü olmuştum şekerim yükseldi birden
Aynen canım bir tık yüksek ama yatıracak zaten beni cuma günü öyle yapacak ben evde kalmak istemiyorum bu süreçte

Allah korusun düşünme öyle şeyler. Allahın izniyle hepimiz sağlıkla kavuşacağız. Kimimiz biraz erken kimimiz biraz geç belki ama inanıyorum ve dua ediyorum ki hepimizin bebişleri sağlıkla gelecek

Ya ben oğlumda kullandıgimda hep koluma yapmıştım doğum sonrası işe 2 sene devam ettim. Oksapara emzirdigim için Rabbim. Kolaylık versin çok yakıyor oksapar ama şu an kullandığım hipor çok yakmıyor anlık geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…