Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Tokluk şekerin mi 184 çikti canim Yuksek çikmiş benimki 160cikmisti Hafif yuksek cikmiş demişti bana aclik olanida yaptir bakalm inşallah o iyi cikar ama biri bile yuksek ciksa hemen diyet öneriyorlar
Tok gittim canım ama tabi yemem ile test yaptırmam arasında fazla yoktu bi ihtimal belki kana karışmamıştır ay ne bilim ya evet yüksek canım baya yüksek sınır 140 çünki

aynı şeyleri yaşıyorum, adet ağrım yoktu bugün hafif hafif adet ağrısı gibi ağrılar yaşadım

2. Aşımı oldum 2 saat önce ebe kalp atışını dinleyelim önce dedi ama bu türlü bulamadı baya uğraştı sonra o kadar bastırdı ki canım acıdı dedim etimi sıktı resmen çok canım acidi

Kızlsr otururken eğilirken artık midesinde baskı hisseden varmı midem sıkışıyor hissi oluyor hafif ağrı sıkıştığı için ağrı gibi de değilde nasıl anlatılır bilemedim

Ne demek canım umarım araştırma içinde olan herkese bir parça faydası olur

Kızlsr otururken eğilirken artık midesinde baskı hisseden varmı midem sıkışıyor hissi oluyor hafif ağrı sıkıştığı için ağrı gibi de değilde nasıl anlatılır bilemedim
evet anladım emınım hepımız o hıssı su sıralar yasıyoruz cok normal canım

Canım ben iyiyim çok şükür de sol kol pert gerçekten bekliyorum bir umut geçer diye soğuk kompreste işe yaramadı…
Ben doktorum. Bence hastaneye başvurun. Selülit gibi rahatsızlıklar var. Örneğin ısı artışı kızarıklık var mı o bölgede bakılmalı

İnşallah canım ama şunu farkettim bir de idrara sıkışınca daha çok ağrım oluyor alttan
evet evet aynı benımde. Bebek bazen ısrar torbasına baskı yaparmış o anlarda böyle sancılar olabılır demişti doktorum. Onunla teselli oluyorum

Tok gittim canım ama tabi yemem ile test yaptırmam arasında fazla yoktu bi ihtimal belki kana karışmamıştır ay ne bilim ya evet yüksek canım baya yüksek sınır 140 çünki
Ewt cnm insallh duzelir
Canım ben iyiyim çok şükür de sol kol pert gerçekten bekliyorum bir umut geçer diye soğuk kompreste işe yaramadı…
Allah Allah niye öyle olduki acaba ya

2 doz şeklinde yapılıyor 24 saat arayla bana öyle yapmışlardı
Hakkında hayırlısı olsun canm inşallah miniğimiz bekler saglıkla doğar

Bu gün bende kötüyüm midemi üşüttm her halde tansiyonum düşüyor
Resmen rahmime bıçak saplanır gibi bi agrı oluyor ara ara
Bebişte etkilendi her halde nadir hareket hissediyorum

Ben doktorum. Bence hastaneye başvurun. Selülit gibi rahatsızlıklar var. Örneğin ısı artışı kızarıklık var mı o bölgede bakılmalı
selülitin nasıl bir ilgisi var acıklarmısınız merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…