Yok aşkom ben baygınlık geçirmedim kusmadımda aslında bende sadece çarpıntı oldu aceba başkası ilemi karıştırdınSen baygınlık geçirdim kustum diyince tahmin ettim canım. Malesef pcos çok etkiliyor gebelik şekerini. Korkmana gerek yok doğru besinlerle kontrol altına alırsın
Sağol canım evet en çok zorlayacak şey makarna olacak . GerçektenGeçmiş olsun canım, neyse ki artık biliyorsun ve ona göre davranırsın
Eve geldim biraz daha erteledik iğneleri. Açıklık ilerlememiş çok şükür kiSağol canım evet en çok zorlayacak şey makarna olacak . Gerçektensen nasılsın naptın ?
Hiç yüzme gelmemişti aklıma çünkü her sabah gidiyoruz uzun zamandır ham falan değiş vücudum pilateste yapıyorum. Bilemiyorum kuşum inan ki neyle alakalı olduğunu inşallah kas zedelenmesidir o da geçer öyleyseAklıma ne geldi, yüzüyorum diyordun kas ağrısı mı acaba ya da bir yere çarptın da unuttun falan mı? Oda kuruldu dedin bir şey indirip kaldırmış olabilirsin ne bileyim belki kıyafetleri yaparken falan ters bir şey yaptın onlardan mı acaba
Hiç yüzme gelmemişti aklıma çünkü her sabah gidiyoruz uzun zamandır ham falan değiş vücudum pilateste yapıyorum. Bilemiyorum kuşum inan ki neyle alakalı olduğunu inşallah kas zedelenmesidir o da geçer öyleyseAklıma ne geldi, yüzüyorum diyordun kas ağrısı mı acaba ya da bir yere çarptın da unuttun falan mı? Oda kuruldu dedin bir şey indirip kaldırmış olabilirsin ne bileyim belki kıyafetleri yaparken falan ters bir şey yaptın onlardan mı acaba
Ayyy canım ne güzel de ayrıntılı açıklamışsın çok teşekkür ederimBen biraz araştırma yaptım daha önce kullanan annelerin yorumlarını farklı forumlardan da okuyarak, mochi ya da lansinoh almayı düşünüyordum hatta burada da yazmıştım ama mochi göğüste olan sütü topluyor, sütünüz çok değilse almayın diyen çok fazla anne vardı. Tekli mi ikili mi konusunda ikisinden aynı anda sağım yapılamıyor diye okudum ama ne kadar doğru bilmiyorum. Çekim gücüne gelince de fazla olması sanırım iyi bir şey değil çünkü ekşi sözlükte bir anne sütünün tazyikli geldiğini yani bebeğin emişine değil makinenin çekmesine göre geldiğini bunun da Bebek için fazla olduğunu yazmış, bebeği bir kaç kere fazla geldiği icin öksürmüş. Eşimin teknolojik aletler konusunda muazzam bir yeteneği olduğu için istediğim ve istemediğim özellikleri söylediğimde en iyisinin Avent olduğuna karar verdik ama aventin de bir ucuz bir pahalı olanı varmış pahalı olan daha iyi diye araştırdı. A ayseipekalp25 de sormuştu biz galiba bunu ya da lansinoh alıcaz kararı bana bıraktı şimdilik hala düşünüyorum ama mochiden vazgeçtimbir de en önemli detay flanj boyutunu kendimize göre seçmemiz nasıl ölçüldüğü internete yazınca çıkıyor, flanj boyutu uygun olmadığında iyi sağım yapılamamasına ve yara olmasına sebep oluyormuş. Yani pahalılık marka veya emiş gücünden çok sanırım modları ve yedek parçalarının bulunabilirliğini göz önüne almak lazım
İnşallah geçer, geçmezse de acile gt bakalım ne diceklerHiç yüzme gelmemişti aklıma çünkü her sabah gidiyoruz uzun zamandır ham falan değiş vücudum pilateste yapıyorum. Bilemiyorum kuşum inan ki neyle alakalı olduğunu inşallah kas zedelenmesidir o da geçer öyleyse
İnşallah aşkımİnşallah geçer, geçmezse de acile gt bakalım ne dicekler
Hayır çarpıntı da böyledir. Ayrıca hiç belirti olmadan da şeker çıkar yani canım malesef bazı gebelik şekerleri kendini belli ederken bazıları gizlice çıkarYok aşkom ben baygınlık geçirmedim kusmadımda aslında bende sadece çarpıntı oldu aceba başkası ilemi karıştırdın
Aa hadi bakalım canım inşaböyle böyle 30 lara geleceksin inanıyorumEve geldim biraz daha erteledik iğneleri. Açıklık ilerlememiş çok şükür kiyatmaya devam
Çarpıntı oldu evet aşkım.. ya zaten ben hissediyordum çıkacağını yemeklerden sonra uyku basması makarnasız doymama hissi vsvs ..çıkar diyordumda bukadar yüksek beklemiyordum . Tüp bebek doktorumda hep insülin direncin var diyordıHayır çarpıntı da böyledir. Ayrıca hiç belirti olmadan da şeker çıkar yani canım malesef bazı gebelik şekerleri kendini belli ederken bazıları gizlice çıkar
Evet canım öyle insilün direnci olanda çıkıyor bende biliyordum çıkacağını bende hep dikkat etmiştim. Mesela dün kaçamak yaptım 6 aydır canım deli gibi pizza istiyordu sadece bir dilim yedim ve uyuyana kadar şekerim yüksekti düşmedi ne yaptıysam. Bazılarının şekeri çok yüksek değil kaçamaklar oluyor bazılarının yüksek kaçamak şansı olmuyor. Doğuma kadar idare edicez artıkÇarpıntı oldu evet aşkım.. ya zaten ben hissediyordum çıkacağını yemeklerden sonra uyku basması makarnasız doymama hissi vsvs ..çıkar diyordumda bukadar yüksek beklemiyordum . Tüp bebek doktorumda hep insülin direncin var diyordı
Canım bu haftalarda adet sancısı gibi ağrılar olmaz doktorunla konuş ama sağa sola dönünce ağrı bende de oluyor benekler her yeri kapladığı içinKızlar birşey sorucam. Sancısı olan var mı? böyle kasılma gibi degılde hafıf adet sancısı gibi olan sancıdan bahsediyorum. Bırde bacak arası agrısı yasayan var mı saga sola dönerken cok agrıyor. İkiz oldugu ıcın endıselendım malum haftalar ılerleyınce insan korkuyor.
İnşallah canim simdi nasilsin?Duruma göre bakacağım artık canım inşallah geçer de gerek kalmaz
Tokluk şekerin mi 184 çikti canim Yuksek çikmiş benimki 160cikmisti Hafif yuksek cikmiş demişti bana aclik olanida yaptir bakalm inşallah o iyi cikar ama biri bile yuksek ciksa hemen diyet öneriyorlarKızlar şeker sonuçlarım geldi sınır 140 bende 184 çıktıdiabetolojiye sevk veriyor kadın doktorum büyük aç karnına olan test yapılacak .
Canım ben iyiyim çok şükür de sol kol pert gerçekten bekliyorum bir umut geçer diye soğuk kompreste işe yaramadı…İnşallah canim simdi nasilsin?
ya evet bencede normal olmaz doktorumada söyledım önemsemedi ya canım sıkıldı. Ne söylesem normal diyor. ona guvenmektem baska caremde yokCanım bu haftalarda adet sancısı gibi ağrılar olmaz doktorunla konuş ama sağa sola dönünce ağrı bende de oluyor benekler her yeri kapladığı için
Ay neyseki 3 ay idare edicez şurada ben pizza makarnacıyım yaEvet canım öyle insilün direnci olanda çıkıyor bende biliyordum çıkacağını bende hep dikkat etmiştim. Mesela dün kaçamak yaptım 6 aydır canım deli gibi pizza istiyordu sadece bir dilim yedim ve uyuyana kadar şekerim yüksekti düşmedi ne yaptıysam. Bazılarının şekeri çok yüksek değil kaçamaklar oluyor bazılarının yüksek kaçamak şansı olmuyor. Doğuma kadar idare edicez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?