Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Anladm canim duramazsan hafta sonunu bile bekleme bence duruma göre git .

Canim benim Rabbim şifa versin ilerleme olmamasi guzel haber Hastanede yakinmiş inşallah bu surecte tabiki ihtiycn olmaz gtmeye ama yakin olmasi da bi avantaj endisen olunca hemen gidersin 30.haftalara az kaldik cok sükür İnşallah hepimiz tam zamaninda kuzularimizi kucağimiza alalim

Kızlar şeker sonuçlarım geldi sınır 140 bende 184 çıktı diabetolojiye sevk veriyor kadın doktorum büyük aç karnına olan test yapılacak .

Aaa evet Buda fark edermi ?
Etmez olur mu baş düşmanı. Ben de pcosluyum hamile kalmadan önce de insülin direncim vardı o yüzden gebelik şekerinden korkuyorum ve çıkabilir diye de düşünüyorum. Maalesef gebelik şekeri insülin direnci ve pcostan dolayı çıkabiliyor.

L luckykus canım Bi doktora danış bence de bu kadar uzun sürmemesi lazım bende de oluyor ama geçiyor

Evet indilün direncim vardı tüp bebek doktorumda var diyordu .

L luckykus canım Bi doktora danış bence de bu kadar uzun sürmemesi lazım bende de oluyor ama geçiyor
Doktorumun iletişim bilgisi vs yok canım ama ebeyi aradım onunla görüştüm. O da bu kadar uzun sürmemesi gerekiyordu dedi hafta sonuna kadar geçmezse bir de acile git dedi. Eve geçince buz kompres yaparım hafta sonu da baktım geçmiyor bi acile giderim.

Kızlar şeker sonuçlarım geldi sınır 140 bende 184 çıktı diabetolojiye sevk veriyor kadın doktorum büyük aç karnına olan test yapılacak .
Sen baygınlık geçirdim kustum diyince tahmin ettim canım. Malesef pcos çok etkiliyor gebelik şekerini. Korkmana gerek yok doğru besinlerle kontrol altına alırsın

Canım sana noldu iğne koluna ağrı mı yaptı?

İnşallah ilerlemez mutlu bir şekilde bebeğini kucağına alırsın

İğne mi değil mi bilmiyorum canım büyük ihtimalle değil gibi duruyor
Aklıma ne geldi, yüzüyorum diyordun kas ağrısı mı acaba ya da bir yere çarptın da unuttun falan mı? Oda kuruldu dedin bir şey indirip kaldırmış olabilirsin ne bileyim belki kıyafetleri yaparken falan ters bir şey yaptın onlardan mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…