Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
selülitin nasıl bir ilgisi var acıklarmısınız merak ettim
Hayır o bacaklardaki selüliti demiyorum. Bir çeşit deri enfeksiyonu. Kızarıklık ve ısı artışı ve ağrı ile seyreder. Antibiyotik kullanımı gerektirir. Normalde kolay kolay tıbbi birşey yazmam da eğer o kadar ağrıyor kızarıklık ısı artışı varsa bölgede doktor görmekte fayda var

Merhaba, çok enteresan bir ağrı çözümleyemiyorum tam ne olduğunu ama hafta sonu muhakkak gideceğim geçmezse. Teşekkür ederim bu arada yeni bir şey daha öğrendim

2 doz şeklinde yapılıyor 24 saat arayla bana öyle yapmışlardı
Hakkında hayırlısı olsun canm inşallah miniğimiz bekler saglıkla doğar
Evet canım ama bir defaya mahsus yapılıyormuş işte iki doz ya da dört doz ama tek seferde dedi. Neyse bakalım yatıyorum bekliyorum dualarınızı yine de eksik etmeyin, sağol balım

aa simdi anladım teşekkürler ben tabi direkt oldugu fibi anladım

İyi akşamlar hanımlar. Bu sivrisineklere nasıl bir çözüm buldunuz
Selam, lavanta suyu, lavanta yağı, lavanta kolonyası:) her türlü lavantadan nefret ediyorlar. Ben de nefret ediyorum kokusundan ama mecbur kullanıyorum şu sıralar. Bir de vicks sevmiyorlar. Biraz elime sürüp bacaklarıma boynuma kollarıma falan vicks sürdüğümde de gelmiyorlar o mentol kokusuna. Benim bildiklerim ve bende işe yarayanlar bu kadarumarım işine yarar canım

Çok teşekkür ederim

İyi akşamlar hanımlar. Bu sivrisineklere nasıl bir çözüm buldunuz
Raid’in prize takılan yağı var canım senelerdir onu kullanıyorum ben. Biraz pahalı gibi ama uzun süre gidiyor eğer prizde unutmazsan ve sineksiz mis gibi geceler için değer. Yağ sürmeyi sevmiyorum zaten sürekli çatlak yağı sürüyoruz

Ben köpeğimde kullanıyorum lavantayı. Hamilelik öncesi dışarı çıkarken kendimizde de kullanıyorduk ama şu an hamileyiz dikkatli kullanılması gereken yağlardan biri. Rahim kasılmalarına neden olur dikkatli kullanın.

Ya ondan var da etki etmemiş eşimi de beni de talan etmişler

Kızlar selam.
Nasılsıniz hepiniz iyisinizdir inşallah ♡
Bu gün kontrol vardı. Oğlum iyiymiş şükür. Ayak tabanları en az 40 numara var diyerek güldü Dr gerçekten de gösterdiğinde ayakları ekranı dolduruyordu. Çok güzel di kalp atışını ellerini parmaklarını gösterdi. Saçlı olacak şimdiden saçı var dedi . Benim saçlarım ince ön tarafta saç bile çok az. Oglumunda öyle bana benzemiş.
Ama bunun saçları gür dedi babasının saçları çok gür galiba ona benzeyecek. Ona benzediyse esmerdir bak pipisi diye gösterdi gelişimi iyi haftasiyla uyumlu. Ama her kontroldeki gibi bebek çok aşağıda erken dgm riski çok yüksek dedi. Suyu temiz dedi. Kilosunu söylemedi çok belli değil diye geçiştirdi. Her zamanki gittiğim Dr in yerinde başkası varmış. 32 haftada kilosunu öğrenirsin dedi . 27+2 hafta olduk. Bizim eşimle kan uyuşmazlığı var o yüzden gebelikte iğnesini olmam gerekiyor. Oğlumda kendimiz aldık her defasında ve baya baya pahalı. Benim yine 28. Haftada olmam gerekiyor. devlet hastanesi ücretsiz vuruyormus. Cuma günü gel vuralım dedi Günlerdir kafamıza takiyorduk eşimle iğneyi almamız lazım diye. Çok sevindim gerçekten bizim için çok sevinçli haber bu.

Sağlıkla gelsin canım hersey yolundaymış bebek aşağıda biraz daha dikkat etmen gerekir senle hafta ve günler aynıymis bende 27 2deyim

Ya ondan var da etki etmemiş eşimi de beni de talan etmişler
Ben ve eşini sinek yemez ama oğlumu yediler kesin çözüm sineklik oldu balkonda sineklik tul taktik mıknatıslı kurtulduk oğlumu alerji gibi yapıyor fena şişiyor dışarı çıkarken de çocuklar için doğal içerikli spreylerden sıkıyorum

Sağlıkla gelsin canım hersey yolundaymış bebek aşağıda biraz daha dikkat etmen gerekir senle hafta ve günler aynıymis bende 27 2deyim
Evet öyle benim aklımda seninle aynıyız . Evet çok şükür yolunda

Sivenonun varmış gebelerde kullanabilirse eşime aldıracam ya böyle olmayacak

Her şeyin yolunda olmasına sevindim canım, sağlıkla gelsinler

Bu şekeri yüksek gebeler canım kadınlar ne yapıyorsunuz nasıl besleniyorsunuz ? Dün üzerimden şoku attım anlatın bakalım Napacam ben ne pişiricem

Bu şekeri yüksek gebeler canım kadınlar ne yapıyorsunuz nasıl besleniyorsunuz ? Dün üzerimden şoku attım anlatın bakalım Napacam ben ne pişiricem
Karbonhidrat yok çünkü vücut onu şeker olarak yakıyor ve daha uzun süre vücudunda şekerin yüksek kalıyor. Şekerli şeyler yok. Hazır gıdalar yok. Sadece protein ve lifli yiyecekler ve tabiki süt ürünleri. Meyve de günlük porsiyon kontrolüyle olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…