Makarnayı siyez buğdayından az biraz yiye biliyormuşuz bende ondan aldım bugünKuru baklagilde 6kaşik yazmiş benim doktor et koyuyorum icine mis gbi oluyor bulgur pilav yememeye calisiyorum gecen gun azcik makarnadan bi kac kaşik tirtikladim
Hava orada, buradaki gibi değildir yürüyüşler güzel olur aslındaSüper ara öğün ben tek bir kez yapıyordum 2 ye çıkarayım ozaman . Ay yürüyüş ara ara yapıyorum ama hergün değil tabiüşengeçim o konuda
ellerine saglik, hepsi cok guzel olmustur eminimKızlar selam. Ne alemde bebiş alışverişleriniz?Benim işim bitti dolaplara kadar yerleştirdim. 32. haftaya kadar boşum bu tarz işlerle alakalı. 32 gibi de kıyafet yıkama işlerine ve ev temizliğine geçerim. Hastanede giyeceğim geceliği ve sabahlığı da aldım. Pentide indirim vardı pijama takımları, sabahlıkta vs alacak olanlar varsa bakabilirler.
Ayy hangi marketten aldiniz bende alayim heryerde olmuyor sanirim siyez buğdayi bulgur pilavini özledimMakarnayı siyez buğdayından az biraz yiye biliyormuşuz bende ondan aldım bugünhayır 6 kaşık nedir yahu o benim dişimin kavuğuna yetmezki ben 58 kilo ile hamile kaldım şuan 63 oldum bu şekil yersem 50 kilo ile doğururm
Çok teşekkür ederimellerine saglik, hepsi cok guzel olmustur eminim
ben neredeyse hicbir sey almadim. hep boyle rahat ve son dakikaci olmusumdur zatenbenim gibi olanlar varsa yalniz hissetmesinler kendilerini diye yaziyorum.
annemler sag olsunlar; zibin, tulum vs. kiyafetleri aldilar, onun disinda orulmesi gereken her seyi orduler; yelekler, hirkalar, tulumlar, battaniyeler vs. bir de kumascidan muslin kumaslar almistim. onlarla da ortuleri diktiler.
ikea’da alt acma yastigi ve kilifi vardi onu aldim. bebek odasi yapmayacagim su asamada, ikea’dan yine sifonyer aldim klasik beyaz olanlardan; uzerine zara home’dan sepetler yerlestirdim; bez, pamuk, krem vs. icin. minnosun esyalarini ona koyariz diye dusunduk ama alt iki cekmecesine kendim icin goz dikmis olabilirim.
anne yani icin ve bahce icin iki park yatak, oto koltugu ve agir olmayan ama tekerlekleri saglam bebek arabasi alacagim.
ben emzik, biberon, sut sagma makinesi vs. almayi dusunmuyorum. ihtiyac olursa almak istiyorum. hayalim sadece emzirmek, umarim gercek olur.elbette kullanmak zorunda kalirsam alacagim. doktorumla da her gittigimde bu konulari konusuyorum aslinda; cok ciddi bir saglik tehlikesi yasamazsak normal dogum istiyorum, bebek acliktan zarar gorecek duruma gelmedikce sadece emzirmek istiyorum. bir de mumkunse elle bastirarak sagip sadece bebegimin istedigi akisa uygun sutumun gelmesi en buyuk arzum. allah’im hepimizin gonlune gore versin umarim.
Allah AllahYa ondan var da etki etmemiş eşimi de beni de talan etmişler
Güneş batınca takıyorum hiç abartısız ama etki etmiyorAllah AllahYatmadan bi yarım saat bi saat önce takın yoksa etki edene kadar yine yerler
evet evet, o konuda bir seferberlik oldugu dogru; ilk torun, bi’ de benim anneannem ve anneannemin annesi de hayatta; yani; hem anneannesi, hem anneannesinin annesi hem de anneannesinin anneannesi hayatta olacak allah nasip ederse minnos dogdugunda, dolayisiyla orgu ve dikis konusunda bir delilik yasaniyor ailedeÇok teşekkür ederim
Yaaaaaa daha ne? Neler yapılmış minnoş daha gelmeden herkesi seferber etmişMaşallah çok güzel olmuştur hepsi patikler, yelekler. Hahaha insan göz dikmiyor değil İnşallah hepimiz emzirebiliriz ben de çok istiyorum emzirmeyi.
Evet çok sıcak değil 1/2 gün 35/36 ları gördük şimdi tekrar 24/25 lerde güzelHava orada, buradaki gibi değildir yürüyüşler güzel olur aslında
Ben Mini by Easywalker Buggy Turn modelini aldim. Travel sistemler guzel ama ağırlardı. Bunun agırlığı 7.8 kg. Benim önceliklerim hafif olmasi, cift tarafli donmesi ve kapatildiginda kendiliginden dik durmasi idi egilip kaldirmak istemiyordum. Tekerleri travel sistemdekilerden biraz daha kucuk ama suspansiyonlari iyi. Bebek gelince deneyecegiz bebekli nasil oluyor diye:)Kızlar bebek arabası olarak traverten sistem hariç ne aldiniz? Travel almayı düşünmüyorum ağırlar diye. Öneriniz var mi
Maşallah hepsineevet evet, o konuda bir seferberlik oldugu dogru; ilk torun, bi’ de benim anneannem ve anneannemin annesi de hayatta; yani; hem anneannesi, hem anneannesinin annesi hem de anneannesinin anneannesi hayatta olacak allah nasip ederse minnos dogdugunda, dolayisiyla orgu ve dikis konusunda bir delilik yasaniyor ailede
umarim gonlumuze gore olsun her sey. benim de en buyuk hayallerimden biri vajinal dogum ve uzun sureli emzirme. kendimi hep olumlu tarafta tutmaya calisiyorum bu konularda.
Hayırlı olsun bebişim, bizim 6 aylık tulumlar, zıbınlar, omuz örtüsü, emzirme yastığı göğüs kremi beşik, alt açma örtüsü ve minderi, uyku tulumumuz battaniye, banyo için gerekli her sey tamam. Dolabımız henüz gelmedi, gelse de eşimin eli alçıda şuan kurulumu bu ay sonuna kaldı malesefKızlar selam. Ne alemde bebiş alışverişleriniz?Benim işim bitti dolaplara kadar yerleştirdim. 32. haftaya kadar boşum bu tarz işlerle alakalı. 32 gibi de kıyafet yıkama işlerine ve ev temizliğine geçerim. Hastanede giyeceğim geceliği ve sabahlığı da aldım. Pentide indirim vardı pijama takımları, sabahlıkta vs alacak olanlar varsa bakabilirler.
Selam canim cok gecmis olsun şimdi nasilsin inşallah iyisindir tabiki listeyi paylaşirsan çok memnun olurumKızlar selam hamileliğimin başında malesef çok fazla kustum ciddi anlamda. Bu yüzden hastanede yatmak zorunda bile kaldım. Çok kilo kaybım oldu. Bu yüzden uzun zamandır diyetisyen ile ilerliyordum. Doktorumun verdiği listeleri paylaşabilirim isterseniz. Liste şeker için uygun çok şükür ki şekerim çıkmadı benim
Hâlâ kilo almaya çalışıyorum eskisine göre daha iyiyim çok teşekkür ederimSelam canim cok gecmis olsun şimdi nasilsin inşallah iyisindir tabiki listeyi paylaşirsan çok memnun olurumşekeri olan bir gebiş olarak butun listelere açiğim
Diğer listelerde bu şekilde. Pazartesi tekrar gideceğim. Meyve porsiyon listesi de verecek. Hangi meyveyi ne kadar yiyebilirim diye. Unutkanlık çok var bende ama unutmazsam mutlaka paylaşırım sizinle de siz hatırlarsanız sormaya çekinmeyin lütfenSelam canim cok gecmis olsun şimdi nasilsin inşallah iyisindir tabiki listeyi paylaşirsan çok memnun olurumşekeri olan bir gebiş olarak butun listelere açiğim
Size neden diyet verdi peki kilo alamiyorsaniz saglik acisindan bi skntimi çikti canimHâlâ kilo almaya çalışıyorum eskisine göre daha iyiyim çok teşekkür ederim
Bu hafta ki listem buydu diğerlerini de bulup atıyorum birazdan. İnşallah işinize yarar
Çok teşekkür ederimDiğer listelerde bu şekilde. Pazartesi tekrar gideceğim. Meyve porsiyon listesi de verecek. Hangi meyveyi ne kadar yiyebilirim diye. Unutkanlık çok var bende ama unutmazsam mutlaka paylaşırım sizinle de siz hatırlarsanız sormaya çekinmeyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?