Şekerim çıkmadan sağlıklı kilo alabilmem için verdi malesef kan değerlerim de çok düşüktüSize neden diyet verdi peki kilo alamiyorsaniz saglik acisindan bi skntimi çikti canim
Anladim canim şu an kac kilosun ki Rabbim şifa versin liste işe yaradimi peki.Şekerim çıkmadan sağlıklı kilo alabilmem için verdi malesef kan değerlerim de çok düşüktü
57 ile hamile kaldım 49a düştüm. 22 haftalık hamileyim şuan 51 kiloyum çok şükür bebeğimin sağlığı kilosu yerindeAnladim canim şu an kac kilosun ki Rabbim şifa versin liste işe yaradimi peki.
Hemeroid benim hayatimin rutini gibi bir seydi zaten ozellikle hamilelikte kabizliktan dolayi cok kez yasadim. Cok az duzeyde(birkac damla) Sari kantaron kullandim lokal olarak. Gebelikte sari kantaron cok onerilen bir sey degil ama hemeroid memelerini birkac gunde indiren muthis bir sey o yuzden birkac kez kullandim. Sonrasinda da magnezyuma basladim kabiz olmamak icin. Lifli besinler probiyotik doktorunuz onerirse magnezyumla daha duzenli bir seyre girdi benim. Doğum oncesine kadar bu sorunu çözmek iyi olacaktır çünkü hem vajinal doğumda ikinmak daha kotu bir seviyeye getirebilir hem de sezeryan dogum sonrasi gaz ve tuvalete çıkmak konuları malum.Hanimlar gebelikten ônce bende hemoroid vardi şimdi karnim buyudukçe sanki daha çok buyumeye başladi afedersiniz elime geliyor meme gibi bişey iki gündürde sanci giriyor makat kismıma doktora sôylemeyi hep unutuyorum ilerde daha sıkıntı olurmu acaba bu durumu yaśayan varmi
Anladim kuzum cok sukur simdi iyisin inşallah kuzunuda kucagina saglikla alirsin57 ile hamile kaldım 49a düştüm. 22 haftalık hamileyim şuan 51 kiloyum çok şükür bebeğimin sağlığı kilosu yerindedoktorumun önceliği başından beri kilo vermemi engelleyip sağlıklı bir şekilde kilo almamdı. Kadın doğum doktorumda diyetisyenim de bende zayıflamayı durdurabildiğimiz için çok mutluyuz buna da şükür Rabbim o günleri kimseye yaşatmasın çok zordu
Magnezyum ve probiyotik işe yariyormu ben duzenli kullanmyrm magnezyumun faydasi oluyorsa hergun kullanirim doktorada sorayim probiyotik kullanmiyorum şuanda olmazsa yazdirayim Henuz soylemedim doktora hemoroid sorunum oldugunu soylesem iyi olur sanirm en azndan dediginiz gibi önlem alir .Hemeroid benim hayatimin rutini gibi bir seydi zaten ozellikle hamilelikte kabizliktan dolayi cok kez yasadim. Cok az duzeyde(birkac damla) Sari kantaron kullandim lokal olarak. Gebelikte sari kantaron cok onerilen bir sey degil ama hemeroid memelerini birkac gunde indiren muthis bir sey o yuzden birkac kez kullandim. Sonrasinda da magnezyuma basladim kabiz olmamak icin. Lifli besinler probiyotik doktorunuz onerirse magnezyumla daha duzenli bir seyre girdi benim. Doğum oncesine kadar bu sorunu çözmek iyi olacaktır çünkü hem vajinal doğumda ikinmak daha kotu bir seviyeye getirebilir hem de sezeryan dogum sonrasi gaz ve tuvalete çıkmak konuları malum.
Teşekkür ederim canım benim, senin de hayırlı olsunHayırlı olsun bebişim, bizim 6 aylık tulumlar, zıbınlar, omuz örtüsü, emzirme yastığı göğüs kremi beşik, alt açma örtüsü ve minderi, uyku tulumumuz battaniye, banyo için gerekli her sey tamam. Dolabımız henüz gelmedi, gelse de eşimin eli alçıda şuan kurulumu bu ay sonuna kaldı malesef2 takım önden düğmeli pijama aldık birini babaannemiz aldı birini de ben moonyden aldım pijamalarına bayılıyorum, pentiden de 3al bir öde kampanyası varken emzirme sütyeni almıştım. 0-3 ay ve yenidoğanları, nevresimini anneannemiz önümüzdeki ay alacak, büyük teyzemiz biberon emzik vs teyze sepeti hazırlayacak, hediyelikleri de hafta içi elime ulaşmış olur hazırlarım inşallah. Ben de dolap kurulduktan sonra yıkamaya başlarım, sonra temizliğe başlarız, doğum çantasını da hazırlar son aylarda yatışa geçerim, zaten halim kalmaz. Emzirme yastığı alacak olan varsa da ben civilden aldım trendyoldakilerden hem daha ucuz hem elyafı daha güzel dolu dolu tavsiye ederim
Amin hepimiz inşallah Rabbim yardımcımız olsunAnladim kuzum cok sukur simdi iyisin inşallah kuzunuda kucagina saglikla alirsinamin herkesin farkli bi derdi var işte Rabbim şifa versin butun zorda olanlara
Ay yolla gelsin canım okudum şimdiKızlar selam hamileliğimin başında malesef çok fazla kustum ciddi anlamda. Bu yüzden hastanede yatmak zorunda bile kaldım. Çok kilo kaybım oldu. Bu yüzden uzun zamandır diyetisyen ile ilerliyordum. Doktorumun verdiği listeleri paylaşabilirim isterseniz. Liste şeker için uygun çok şükür ki şekerim çıkmadı benim
Gebelikte hemoroid çok olurmuş aşkım bende duymuştumHanimlar gebelikten ônce bende hemoroid vardi şimdi karnim buyudukçe sanki daha çok buyumeye başladi afedersiniz elime geliyor meme gibi bişey iki gündürde sanci giriyor makat kismıma doktora sôylemeyi hep unutuyorum ilerde daha sıkıntı olurmu acaba bu durumu yaśayan varmi
sizin kilonuz biraz kilom konusunda endişeliyim de ikiz olunca çoook sevindim ama hafif endişe de mevcutMerhaba. Elimden geldiğince yardımcı olurum. Benim mi bebeklerin mi boy ve kilolarını sordunuz
Yani ikisini birden kullanmak ishale sebep olabilir belki birinden birini kullanabilirsiniz. Ben ayri zamanlarda kullandim ikisi de çok duzenledi. Gecmis olsun simdiden.Magnezyum ve probiyotik işe yariyormu ben duzenli kullanmyrm magnezyumun faydasi oluyorsa hergun kullanirim doktorada sorayim probiyotik kullanmiyorum şuanda olmazsa yazdirayim Henuz soylemedim doktora hemoroid sorunum oldugunu soylesem iyi olur sanirm en azndan dediginiz gibi önlem alir .
Evet ya sanki çocuğumun bir çöpü yok gibiydi şimdi yavaş yavaş eksik azaldıkça rahatladımTeşekkür ederim canım benim, senin de hayırlı olsunYaaa maşallah ne güzel hep bir elden herkes koşturuyor nazar değmesin. Böyle böyle bitiyor işte eksikler bir şekilde. Eksik bittikçe de rahatlanıyor
İnşallah allahın izniyle görürüzEvet ya sanki çocuğumun bir çöpü yok gibiydi şimdi yavaş yavaş eksik azaldıkça rahatladımiki evin de ilk torunu olacak anneanne de babaanne de heyecanlı bakalım inşallah sağlıkla ekimi görebilirsek
Bende vardi zaten gebelikten önce ama gobus buyudukce daha ilerliyor naski yaptigi için sanirimGebelikte hemoroid çok olurmuş aşkım bende duymuştum
Evet canım olmayanların bille olabiliyormuş mağlesefBende vardi zaten gebelikten önce ama gobus buyudukce daha ilerliyor naski yaptigi için sanirim
Doğumda umarim beni zorlamaz ikinmak daha kötu ederEvet canım olmayanların bille olabiliyormuş mağlesef
Canım harikasın tebrik ederimmKızlar selam. Ne alemde bebiş alışverişleriniz?Benim işim bitti dolaplara kadar yerleştirdim. 32. haftaya kadar boşum bu tarz işlerle alakalı. 32 gibi de kıyafet yıkama işlerine ve ev temizliğine geçerim. Hastanede giyeceğim geceliği ve sabahlığı da aldım. Pentide indirim vardı pijama takımları, sabahlıkta vs alacak olanlar varsa bakabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?