Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Hanimlar gebelikten ônce bende hemoroid vardi şimdi karnim buyudukçe sanki daha çok buyumeye başladi afedersiniz elime geliyor meme gibi bişey iki gündürde sanci giriyor makat kismıma doktora sôylemeyi hep unutuyorum ilerde daha sıkıntı olurmu acaba bu durumu yaśayan varmi

Anladim canim şu an kac kilosun ki Rabbim şifa versin liste işe yaradimi peki.
57 ile hamile kaldım 49a düştüm. 22 haftalık hamileyim şuan 51 kiloyum çok şükür bebeğimin sağlığı kilosu yerinde doktorumun önceliği başından beri kilo vermemi engelleyip sağlıklı bir şekilde kilo almamdı. Kadın doğum doktorumda diyetisyenim de bende zayıflamayı durdurabildiğimiz için çok mutluyuz buna da şükür Rabbim o günleri kimseye yaşatmasın çok zordu

Hemeroid benim hayatimin rutini gibi bir seydi zaten ozellikle hamilelikte kabizliktan dolayi cok kez yasadim. Cok az duzeyde(birkac damla) Sari kantaron kullandim lokal olarak. Gebelikte sari kantaron cok onerilen bir sey degil ama hemeroid memelerini birkac gunde indiren muthis bir sey o yuzden birkac kez kullandim. Sonrasinda da magnezyuma basladim kabiz olmamak icin. Lifli besinler probiyotik doktorunuz onerirse magnezyumla daha duzenli bir seyre girdi benim. Doğum oncesine kadar bu sorunu çözmek iyi olacaktır çünkü hem vajinal doğumda ikinmak daha kotu bir seviyeye getirebilir hem de sezeryan dogum sonrasi gaz ve tuvalete çıkmak konuları malum.

Anladim kuzum cok sukur simdi iyisin inşallah kuzunuda kucagina saglikla alirsinamin herkesin farkli bi derdi var işte Rabbim şifa versin butun zorda olanlara

Magnezyum ve probiyotik işe yariyormu ben duzenli kullanmyrm magnezyumun faydasi oluyorsa hergun kullanirim doktorada sorayim probiyotik kullanmiyorum şuanda olmazsa yazdirayim Henuz soylemedim doktora hemoroid sorunum oldugunu soylesem iyi olur sanirm en azndan dediginiz gibi önlem alir .

Teşekkür ederim canım benim, senin de hayırlı olsun Yaaa maşallah ne güzel hep bir elden herkes koşturuyor nazar değmesin. Böyle böyle bitiyor işte eksikler bir şekilde. Eksik bittikçe de rahatlanıyor

Ay yolla gelsin canım okudum şimdi

Gebelikte hemoroid çok olurmuş aşkım bende duymuştum

Yani ikisini birden kullanmak ishale sebep olabilir belki birinden birini kullanabilirsiniz. Ben ayri zamanlarda kullandim ikisi de çok duzenledi. Gecmis olsun simdiden.

Günaydın sizlere bir sorum olacak ben bazen güzel güçlü hareketleri hissediyorum sonra bı iki gün yumuşak yumuşak çok seyrek hareket ediyor normalmi bu

Teşekkür ederim canım benim, senin de hayırlı olsun Yaaa maşallah ne güzel hep bir elden herkes koşturuyor nazar değmesin. Böyle böyle bitiyor işte eksikler bir şekilde. Eksik bittikçe de rahatlanıyor
Evet ya sanki çocuğumun bir çöpü yok gibiydi şimdi yavaş yavaş eksik azaldıkça rahatladım iki evin de ilk torunu olacak anneanne de babaanne de heyecanlı bakalım inşallah sağlıkla ekimi görebilirsek

Canım harikasın tebrik ederimm bende yeni başlıyorummmm çok güzelll bu süreeeç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…