36dan sonra bence ya her an olan çünkü 1aya da 1 güne deYa ozaman başka yere yönlendirsin bir seferliğine yani 3 hafta çok uzun artık bizler için zaman geldi çattı ve 37 den sonra zaten haftalık almalı
Ya normalde 35/36 dan sonra haftalık gidilir evet .. bu nasıl rahatlık olduki sezeryan olacak bir şeyden dolayı 37 de gel ne demek36dan sonra bence ya her an olan çünkü 1aya da 1 güne de
Ben de bugün gittim 33 haftalık 2 haftada bir geleceksin artık dedi 29. Haftada ilk nst mi yaptilarYani tahlil istemedi Birde şekerim olduğu halde bu kadar geç çağırması enteresan yükseliyor bu ara dedim diyete devam dedi ztn diyete devam ettiğim halde yükseliyor diyorum
Yapacak birşey yok bol bol dinlenme tansiyon takibi beslenmeye dikkat tuz ve kimyon minimuma ikiside tansiyon yapıyor. Doktorum şey demişti şiddetli baş ağrısı anı ödem oluşması ve bulanık görme olursa en hızlı şekilde gelSordum kuzum hiçbir şekilde tavsiye bir şey vermiyor dut kurusunu sordum bazı Doktorlar öneriyor mesela benim doktorum hiçbir şekilde önermedi sadece tansiyon ölçü 14'e 9 olursa gel dedi çantan hazır olsun dedi o kadar
Ayy bilmiyorum kuzum hamileliğin başından beri aynı doktora gidiyorum beni hatirlamadi hastasi cok olabilir ama başindan beri gidiyorum sistemde bütün bilgilerim silinmis sat tarihimi filan soruyor Sonra senin detayli nasil cikmisti diyor hangi ilaclari kullaniyordun diyor coraspirin hocam dedim neden kullaniyordun diyor gecen gttigimde 36da birak demisti simdi 35te birak dedi bl dedigi bi dedigini tutmuyor diyete uyuyorum ama sekerim yuksek diyorum diyorki yuksek olsa suyu bebegin fazla olurdu diyor Ama bebegin kilosu 2.700 fazla degilmi haftasina gore hocam dedim normal diyor kafam allak bullak oldu unsilin baslariz olmazsa diyor 37den sonra unsilinmi baslanir sinirimiz bozuldu bugun eşimle.Kız ne mana artık 2 haftaya düşmesi lazım değilmi ? Ben geçen gittim 31+6 dı 12 gün sonra tekrar gel dediler artık 2 haftada bir gidilmesi gereken zamanlardaymılız . Birde ctg için 37 cidden geç ,benim doktor aşırı abartılı 25 de başlıyor ama 37 de abartılı geç .
Şekerin nasıl yüksek canım mesela ?
Benim doktorum da ilaç sevmiyor ama mecbur olunca veriyor maalesef. Her doktorun görüşü farklı biri A dese öbürü B diyor az kaldı zaten mutlu sonaMesela arkadaşım da aynı dertten muzdarip ona vajina için probiyotik başlamışlar ilacı doktoruma danıştım ne kullan dedi ne kullanma tepkisizdi
Ben 34+2yim kuzum normalde 35ten sonra nst istiyorum dedi doktor ama çağırdığı hafta 37. Hafta kalp atışını filan hic dinlemedi bebek surekli uyuyor her gittigimde sekerim yuksek cikiyor diyorum Diyete devam diyo ztn diyete uyuyorum ama duzelme yok napcz hocam dedim 37den sonra unsiline bakckmis guya eşimde sinirlendi gebeligin basindan beri ayni doktora gidiyorum Yeni hastasiyim gibi davraniyor.Yalnız değilsin benim doktorum da henüz nst istemedi bana 4hafta demişti kontrol için 12 eylül de gideceğim bakalım doğum hakkında konuşacağız çok heyecanlıyım.
O ne dediğini bilmemiş canım ne saçma sapan bir şey . Seni hatırlamaması ayrı başından berri takip ediyor sonuçta ama sistemden silinmeside çok tuaf . Vallaha bilmedim 37den sonra ne insülini verecekse az oranda şimdi başlasın . Bebeğin kilosu suyu normal olabilirde sen dikkat ediyosun diye normal senin şekerin yüksekse yüksekti yalanmı söyliyceksin Allah Allah .Ayy bilmiyorum kuzum hamileliğin başından beri aynı doktora gidiyorum beni hatirlamadi hastasi cok olabilir ama başindan beri gidiyorum sistemde bütün bilgilerim silinmis sat tarihimi filan soruyor Sonra senin detayli nasil cikmisti diyor hangi ilaclari kullaniyordun diyor coraspirin hocam dedim neden kullaniyordun diyor gecen gttigimde 36da birak demisti simdi 35te birak dedi bl dedigi bi dedigini tutmuyor diyete uyuyorum ama sekerim yuksek diyorum diyorki yuksek olsa suyu bebegin fazla olurdu diyor Ama bebegin kilosu 2.700 fazla degilmi haftasina gore hocam dedim normal diyor kafam allak bullak oldu unsilin baslariz olmazsa diyor 37den sonra unsilinmi baslanir sinirimiz bozuldu bugun eşimle.
Anlamadimki kuzum devlet hastanelerinde 32 haftada başliyor benim doktor yapmadi henuz 37de ztn doguma bisey kalmiyor pek.Ben de bugün gittim 33 haftalık 2 haftada bir geleceksin artık dedi 29. Haftada ilk nst mi yaptilar
Doktorlarda bir tuhafYa normalde 35/36 dan sonra haftalık gidilir evet .. bu nasıl rahatlık olduki sezeryan olacak bir şeyden dolayı 37 de gel ne demek
Aynen öyle sorumsuzluk gerçekten .. birde paranla rezil oluyorsunDoktorlarda bir tuhafacil bişi olsa ben devlette doğum yapsam kaç ay neden para döktüm o zaman yani
Doğru diyorsun sen gene 2 haftada gidemezmisin acabaAnlamadimki kuzum devlet hastanelerinde 32 haftada başliyor benim doktor yapmadi henuz 37de ztn doguma bisey kalmiyor pek.
Aslında hiç böyle değildir ilk doğumumu da o yaptı izni denk gelmese iyiydi ya da şu gün izne çıkacağım o gün gel bakalım dese olurduAynen öyle sorumsuzluk gerçekten .. birde paranla rezil oluyorsun
Genel olarak sabhlari yuksek çıkıyor aclik şekeri 98-100 arasi toklukta ara ara 140 ustu bi kac defa 165 lerde çiktiO ne dediğini bilmemiş canım ne saçma sapan bir şey . Seni hatırlamaması ayrı başından berri takip ediyor sonuçta ama sistemden silinmeside çok tuaf . Vallaha bilmedim 37den sonra ne insülini verecekse az oranda şimdi başlasın . Bebeğin kilosu suyu normal olabilirde sen dikkat ediyosun diye normal senin şekerin yüksekse yüksekti yalanmı söyliyceksin Allah Allah .
Açlıkmı yada öğünlerden sonramı yüksek ?
Kiloya bir şey diyemiyorum ama diğer geri kalan her şeyde aşırı saçmalamış. Bence o kadar para veriyorsun en başından bu yana yarın ara dünkü görüşmemiz beni strese soktu benden bi habersiniz nst bile istemediniz ben evhamlanıyorum de. Yani ne düşünüyorsan onu söyle çekinme asla. Ayrıca 37 den sonra artık eli kulağında bekliycez doğumu ne demek insülin ya of sinir geldiAyy bilmiyorum kuzum hamileliğin başından beri aynı doktora gidiyorum beni hatirlamadi hastasi cok olabilir ama başindan beri gidiyorum sistemde bütün bilgilerim silinmis sat tarihimi filan soruyor Sonra senin detayli nasil cikmisti diyor hangi ilaclari kullaniyordun diyor coraspirin hocam dedim neden kullaniyordun diyor gecen gttigimde 36da birak demisti simdi 35te birak dedi bl dedigi bi dedigini tutmuyor diyete uyuyorum ama sekerim yuksek diyorum diyorki yuksek olsa suyu bebegin fazla olurdu diyor Ama bebegin kilosu 2.700 fazla degilmi haftasina gore hocam dedim normal diyor kafam allak bullak oldu unsilin baslariz olmazsa diyor 37den sonra unsilinmi baslanir sinirimiz bozuldu bugun eşimle.
Ultrasonda görüyor kalbini ve atış şeklini. Belki bebekte sorun görmediği için üzerinde durmamıştır. Ben bu doktorlara akıl sır erdiremiyorum bazen.Ben 34+2yim kuzum normalde 35ten sonra nst istiyorum dedi doktor ama çağırdığı hafta 37. Hafta kalp atışını filan hic dinlemedi bebek surekli uyuyor her gittigimde sekerim yuksek cikiyor diyorum Diyete devam diyo ztn diyete uyuyorum ama duzelme yok napcz hocam dedim 37den sonra unsiline bakckmis guya eşimde sinirlendi gebeligin basindan beri ayni doktora gidiyorum Yeni hastasiyim gibi davraniyor.
Bir şey olmaz sabah 95-100 arası açlık bir şey kalmadı şurda ona takılma sen tokluğu ayarla 135 üstüne çıkartacak şeyler yeme ben öyle yapıyorum açıkçası.Genel olarak sabhlari yuksek çıkıyor aclik şekeri 98-100 arasi toklukta ara ara 140 ustu bi kac defa 165 lerde çikti
eşimde ona bi bozuldu hocam başindan beri size geliyoruz dedi nasil surekli olan hastasini takip etmiyor anlam veremedim herseyi sil bastan sordu kan grubum vs. Coraspirini neden vermistik diyor bugun hocanın kafa yerinde degildi heralde fitil yazicam dedi sari akinti icin onuda yazmamiş.insan bi tahlil ister bilmiyorum ya doktoru değiştirmek geldi bugun icimden son aylarimda birde doktor ara işin yoksa
Yani evet izin öncesi keşke bir kez daha ayarlasaydıAslında hiç böyle değildir ilk doğumumu da o yaptı izni denk gelmese iyiydi ya da şu gün izne çıkacağım o gün gel bakalım dese olurdu
Açlık çok abartı değil aslında benim diabetoloji manyak bana 98 le insülin dediler kabul etmedim Perinatoloji de gerek görmedi . Tokluk daha dikkat edersen diyetle kontrol altına alırsın canım .. 165 çıktığında fazla karbonhidrat tüketmissindir .Genel olarak sabhlari yuksek çıkıyor aclik şekeri 98-100 arasi toklukta ara ara 140 ustu bi kac defa 165 lerde çikti
eşimde ona bi bozuldu hocam başindan beri size geliyoruz dedi nasil surekli olan hastasini takip etmiyor anlam veremedim herseyi sil bastan sordu kan grubum vs. Coraspirini neden vermistik diyor bugun hocanın kafa yerinde degildi heralde fitil yazicam dedi sari akinti icin onuda yazmamiş.insan bi tahlil ister bilmiyorum ya doktoru değiştirmek geldi bugun icimden son aylarimda birde doktor ara işin yoksa
Yani eşimlede gerildik bugun Eşimde bana yuklendi o doktoru ben seçtim eşim pek isinamadi ilgili değil dedi birde her kontrole gttigimizde randevu saatinde giremiyoruz tam 45dakika geç aldilar eşimde haliyle gerildi Nasil basindan beri gittigimz halde hatirlamaz hastasini dedi sistemde butun bilgiler silinmişKiloya bir şey diyemiyorum ama diğer geri kalan her şeyde aşırı saçmalamış. Bence o kadar para veriyorsun en başından bu yana yarın ara dünkü görüşmemiz beni strese soktu benden bi habersiniz nst bile istemediniz ben evhamlanıyorum de. Yani ne düşünüyorsan onu söyle çekinme asla. Ayrıca 37 den sonra artık eli kulağında bekliycez doğumu ne demek insülin ya of sinir geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?