Canım çok teşekkür ederiiiimCanım çok geçmiş olsunöncelikle gebelik şekerini çok erken sezerek çok güzel beslenmeyle devam ettin yoluna. Şimdi doktorunun önerisiyle devam edersin inşallah en sağlıklı şekilde kuzum bebişine maşallah her şey yolundaymış ne güzel yarın en güzel sonuçları alırsın inşallah canım
Yok yok korkma yükleme yapınca senin için en doğru kararı doktorun verecektirBen cidden korktum bu işten gerçekten daha tatlı filan yememinşallah öyle insülin filan demezler
Önemli olan Tsh canım t4 değil. Benim de t4 düşüştü 3 doktor da sorun yok dedi çünkü Tsh normaldi canımKızlar yapaya sordum ama ilaç gerekebilir falan demiş. Bu serbest T4 düşüklüğü olan vardı sanırım grupta önemli mi önemsiz mi anlayamadım. Yarın doktora soracağım ama merak ettim, ilaç kullanman gerekebilir vs diyor.
Hah tamam canım süper o zaman çok şükür diyelimÖnemli olan Tsh canım t4 değil. Benim de t4 düşüştü 3 doktor da sorun yok dedi çünkü Tsh normaldi canım
Evet canım güzel değerinHah tamam canım süper o zaman çok şükür diyelim
Teşekkür ederim canım rahatladımEvet canım güzel değerin
Gel gel oda bendeKızlar yapaya sordum ama ilaç gerekebilir falan demiş. Bu serbest T4 düşüklüğü olan vardı sanırım grupta önemli mi önemsiz mi anlayamadım. Yarın doktora soracağım ama merak ettim, ilaç kullanman gerekebilir vs diyor.
Hahah yok yok yemin ederim allahım ne olur sağlık fırlat üstümüzeGel gel oda bendeyarın gideceğim endokrine doktorum aradığında bebeğin suyunu veya kilo almasını etkiliye bilir dedi ama ciddi düşüklükler için . Sınır 0.80 bende 0,66 çıktı mesela sende nasıl ? T4 serbest hormon Amerika’daki araştırmalara göre bazı hamile kadınlarda düşe biliyormuş . Somon yemeye özen göstermelisin Jod alımı 120mq olmalı vitamin kullanıyorsan bak içinde yazıyor olması lazım
Somondan devam aşkım bazı endokrin uzmanları iot damla yazıyor bu durumlarda ama benimki testi dış merkezde tekrarlatıp duruma bakacağım dedi. Ama sen yinede endokrin uzmanına bir göster sonuçlarınıHahah yok yok yemin ederim allahım ne olur sağlık fırlat üstümüzebenim sonuçlar fotoğraftaki gibi işte. Somon da tek yiyebildiğim balık kokmadığı ve midemi yakmadığı için.
Yarın yüklemeden sonra önce kadın doğumla sonra da perinatolojiyle görüşeceğim. Sonuçlarımı bi sorarım konuşurum eksik olan bir şey var mı diye. En güzel balıklardan bir tanesi gerçektenSomondan devam aşkım bazı endokrin uzmanları iot damla yazıyor bu durumlarda ama benimki testi dış merkezde tekrarlatıp duruma bakacağım dedi. Ama sen yinede endokrin uzmanına bir göster sonuçlarını
Rica ederim Aşko evet bende çok yaparım kremalı yapıyordum şekerden önce şimdi sade zeytinyağlı devamYarın yüklemeden sonra önce kadın doğumla sonra da perinatolojiyle görüşeceğim. Sonuçlarımı bi sorarım konuşurum eksik olan bir şey var mı diye. En güzel balıklardan bir tanesi gerçektenTeşekkür ederim balım çok sağ ol
Diyet dedi ne zamana kadar oldugunuda söylemedi Benmi cok evhamliyim doktorummu fazla rahat anlamadimDoktoruna bağlı demekki canımkız kardeşimin 148 çıktı yine önerildi hatta yarın oda teste gidicek .130 değeri üzeri kimine göre 140 üzeri risk demektir ve büyük testi öneriyorlar . Endokrin doktorum bile bugün aradı sonuç onada gitmiş kesinlikle büyük yükleme dedi . Bir çok etkisi var çünki . Peki büyük yüklemeyi yapmadan ne dedi ? Diyetmi ilaç mı iğnemi amaç zaten o yüklemeyle nasıl yol izleneceği olduğu için merak ettim ?
Vallahi bilmiyorum kuzum dediğim gibi bizim doktor sınırı 130 olarak belirledi kardeşimde 148 çıkınca direk diabetoloji ye sevk verdi . Büyük yükleme yapılacak dediDiyet dedi ne zamana kadar oldugunuda söylemedi Benmi cok evhamliyim doktorummu fazla rahat anlamadim
Hamileliğe göre gayet normal bence hafif yükseklikler oluyor zaten yinede doktoruna sor mutlakaEki Görüntüle 3615423 Günaydın hanımlar. Dün sağlık ocağında izlem vardı yapay zeka enfeksiyon diyor ama idrar yaparken yanma yok kaşıntı yok akıntım normal seviye ve renkte. Umarım yanılıyordur yapay zeka
çift yumurta mı sizin
İnşallah dediğin gibi olurHamileliğe göre gayet normal bence hafif yükseklikler oluyor zaten yinede doktoruna sor mutlaka
Belki bi şaşe verir kullanırsın
tek yumurta cift kese canımçift yumurta mı sizin
Canım geçen hafta ben sormuştum baya seninle değerlerimiz çok yakın. Sadece t4 düşüklüğü vardı bende önce yapay zekaya sorunca korktum ilaç yazıyordu. Sonra kızlar sağolsun yazdılar önemli olmadığını sonra da doktora sordum. İçim rahatladıKızlar yapaya sordum ama ilaç gerekebilir falan demiş. Bu serbest T4 düşüklüğü olan vardı sanırım grupta önemli mi önemsiz mi anlayamadım. Yarın doktora soracağım ama merak ettim, ilaç kullanman gerekebilir vs diyor.
Aaa hatırladım canım evet. Ben yapaya sordum diğer sonuçlarımla beraber sorun olmadığını söyledi. Bugün zaten bütün gün hastanedeyim soracağım sonuçlarımı. Aman kimsenin bir şeyi olmasın.Canım geçen hafta ben sormuştum baya seninle değerlerimiz çok yakın. Sadece t4 düşüklüğü vardı bende önce yapay zekaya sorunca korktum ilaç yazıyordu. Sonra kızlar sağolsun yazdılar önemli olmadığını sonra da doktora sordum. İçim rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?