Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Canım çok teşekkür ederiiiim Ahhhh inşallah ya ama çok zor maalesef tanı konsun da önüme bakayım bebeğimin kontrolleriyle alakalı. İnşallah başka bir şey çıkmaz sorun sıkıntı.

Önemli olan Tsh canım t4 değil. Benim de t4 düşüştü 3 doktor da sorun yok dedi çünkü Tsh normaldi canım

Gel gel oda bende yarın gideceğim endokrine doktorum aradığında bebeğin suyunu veya kilo almasını etkiliye bilir dedi ama ciddi düşüklükler için . Sınır 0.80 bende 0,66 çıktı mesela sende nasıl ? T4 serbest hormon Amerika’daki araştırmalara göre bazı hamile kadınlarda düşe biliyormuş . Somon yemeye özen göstermelisin Jod alımı 120mq olmalı vitamin kullanıyorsan bak içinde yazıyor olması lazım

Hahah yok yok yemin ederim allahım ne olur sağlık fırlat üstümüze benim sonuçlar fotoğraftaki gibi işte. Somon da tek yiyebildiğim balık kokmadığı ve midemi yakmadığı için.

Hahah yok yok yemin ederim allahım ne olur sağlık fırlat üstümüze benim sonuçlar fotoğraftaki gibi işte. Somon da tek yiyebildiğim balık kokmadığı ve midemi yakmadığı için.
Somondan devam aşkım bazı endokrin uzmanları iot damla yazıyor bu durumlarda ama benimki testi dış merkezde tekrarlatıp duruma bakacağım dedi. Ama sen yinede endokrin uzmanına bir göster sonuçlarını

Somondan devam aşkım bazı endokrin uzmanları iot damla yazıyor bu durumlarda ama benimki testi dış merkezde tekrarlatıp duruma bakacağım dedi. Ama sen yinede endokrin uzmanına bir göster sonuçlarını
Yarın yüklemeden sonra önce kadın doğumla sonra da perinatolojiyle görüşeceğim. Sonuçlarımı bi sorarım konuşurum eksik olan bir şey var mı diye. En güzel balıklardan bir tanesi gerçekten Teşekkür ederim balım çok sağ ol

Rica ederim Aşko evet bende çok yaparım kremalı yapıyordum şekerden önce şimdi sade zeytinyağlı devam

Diyet dedi ne zamana kadar oldugunuda söylemedi Benmi cok evhamliyim doktorummu fazla rahat anlamadim

Diyet dedi ne zamana kadar oldugunuda söylemedi Benmi cok evhamliyim doktorummu fazla rahat anlamadim
Vallahi bilmiyorum kuzum dediğim gibi bizim doktor sınırı 130 olarak belirledi kardeşimde 148 çıkınca direk diabetoloji ye sevk verdi . Büyük yükleme yapılacak dedi

Günaydın hanımlar. Dün sağlık ocağında izlem vardı yapay zeka enfeksiyon diyor ama idrar yaparken yanma yok kaşıntı yok akıntım normal seviye ve renkte. Umarım yanılıyordur yapay zeka

Hamileliğe göre gayet normal bence hafif yükseklikler oluyor zaten yinede doktoruna sor mutlaka
Belki bi şaşe verir kullanırsın

Canım geçen hafta ben sormuştum baya seninle değerlerimiz çok yakın. Sadece t4 düşüklüğü vardı bende önce yapay zekaya sorunca korktum ilaç yazıyordu. Sonra kızlar sağolsun yazdılar önemli olmadığını sonra da doktora sordum. İçim rahatladı

Aaa hatırladım canım evet. Ben yapaya sordum diğer sonuçlarımla beraber sorun olmadığını söyledi. Bugün zaten bütün gün hastanedeyim soracağım sonuçlarımı. Aman kimsenin bir şeyi olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…