Hep pcos+insülin direnci işte yapacak bir şey yok yapıştı yakamızı bırakmıyor. Yarın üç aylık ortalamada net bir cevap verecek onun sonucunu da merakla bekliyorum.Aşkım vallaha sen diyet felan dikkatte ettin bende ozaman ne çıkar bilmiyorum hep bu Pcos yüzünden insilin direncimizin olması etkiliyor . Rabbim yardımcın olsun umarım hastaneye yatmadan hallolacak inanıyorum bunaama ilk sonuca göre mesela daha az . Ben 164 duysam konuya hakim değilim ama az derim zira bundan önce 188 çıktı sende bende 184 dü yani 164 ondan düşük aslında nasıl oluyor ?
Off bu Pcos bir tek tüp bebekte fazla yumurta olması açısından iyidi başka bir iyiliğini görmedim dediğin gibi . Bugün görümcem nasıl ya sen 4 kilo aldın 7 ci ayına gidiceksin insanlar 30/40 kilo alan var onlarda çıkmıyor diyor ee anlat işte Pcos insülin direnci diye amann . Cuma bende verseydimde kurtulsaydım . Bakalım endokrin de cuma gününün sonuçlarını bekliyort4 için özel bir merkeze yollanılacaktı kanım bugün verdim şeker testini doktorunuz bekliyor dediler . Ben senin 3 aylık sonuçların iyi çıkacağına inanıyorum çok dikkat ettin aşkım . Bende ama o evde kanla ölçüm makinasından istiysem reçete etmelerini . Bugün aşırı tatlı isteğim var mesela ağladım insanın hamilelikte kendini sıkması kötü birşey gerçekten . Canın istedğini yiyememekHep pcos+insülin direnci işte yapacak bir şey yok yapıştı yakamızı bırakmıyor. Yarın üç aylık ortalamada net bir cevap verecek onun sonucunu da merakla bekliyorum.
Yok canım bizim değerlendirdiğimiz gibi değil 5 fazla çıkmış 10 az çıkmış mantığı.
Şöyle atayım referans aralıklarıyla beraber. Bu yüksek bir sonuç demek gebelikte de ciddi bir değermiş, net insülinlik.
Kesinlikle tüp bebekte, aşılamada pcos işe yarıyor çok fazla yumurta olduğu için gonal-f ile güzel büyüyordu yumurtalar amaaaa gel gör ki normal yaşantı da hamilelikte allahın cezası gibi ağlatıyor insanı. Yine de çaresi olan bir şey insülin iğneleri hamilelikte çok güvenilir bir şekilde önlem alabiliyoruz şükretmek lazım buna bileOff bu Pcos bir tek tüp bebekte fazla yumurta olması açısından iyidi başka bir iyiliğini görmedim dediğin gibi . Bugün görümcem nasıl ya sen 4 kilo aldın 7 ci ayına gidiceksin insanlar 30/40 kilo alan var onlarda çıkmıyor diyor ee anlat işte Pcos insülin direnci diye amann . Cuma bende verseydimde kurtulsaydım . Bakalım endokrin de cuma gününün sonuçlarını bekliyort4 için özel bir merkeze yollanılacaktı kanım bugün verdim şeker testini doktorunuz bekliyor dediler . Ben pazartesi doktordaydım kadındoğumcuda oda şey dedi aşkım ne demek belki bilirsin idrarda şeker çıkmamış ama dedi . Aç karnınaydım onla alakalı olabilirmi aceba . İyi birşeymi sende hiç idrarda şeker çıktı dedilermi ?
Ya bilmiyorum endokrin sonuçlarımı istedi ama 3 aylık kan bakalım vs demedi aceba ben teklif etsem bişey dermi?Benim endokrin bana 1,5 saat uzaklıkta diabetoloji için yakından bulun dedi zaten öyle ama dur bakalım sonuçlar çıkınca 3 aylık şekerime bakma imkanınız varmı diye bir sorayım aklıma iyi getirdin belki yapar .Kesinlikle tüp bebekte, aşılamada pcos işe yarıyor çok fazla yumurta olduğu için gonal-f ile güzel büyüyordu yumurtalar amaaaa gel gör ki normal yaşantı da hamilelikte allahın cezası gibi ağlatıyor insanı. Yine de çaresi olan bir şey insülin iğneleri hamilelikte çok güvenilir bir şekilde önlem alabiliyoruz şükretmek lazım buna bile
Aşkım idrarda şeker çıkmaması tabii ki çok iyi bir şey. Bir de yüklemen yapılsın sonuçlar çıksın ona göre senin de şekillenir ne yapman gerektiği. Endokrin bak benden ek olarak üç aylık ortalama istedi sana da bakılabilir hazır kan vereceğin için onu da iletebilirsin. Maşallah kilon çok iyi ben de 3 kilo aldım toplamda iyi ki diyetistene gitmişim, diyet yapmışım ne diyim.
Canım hiçbir şey demezler hatta şöyle oluyormuş insülin iğnesi için fikir veriyormuş bu üç aylık şeker. O yüzden bakabilirlerse süper olur. İnşallah yükleme sonucun benim gibi çıkmaz tertemiz gelir. Dualarım gerçekten canı gönülden seninleYa bilmiyorum endokrin sonuçlarımı istedi ama 3 aylık kan bakalım vs demedi aceba ben teklif etsem bişey dermi?Benim endokrin bana 1,5 saat uzaklıkta diabetoloji için yakından bulun dedi zaten öyle ama dur bakalım sonuçlar çıkınca 3 aylık şekerime bakma imkanınız varmı diye bir sorayım aklıma iyi getirdin belki yapar .
Aşkım birde kadın doğumcum bunu doğumdan sonra sporla felan dengeleriz bence dedi kalıcı olmaması için . Tabi genetik bir faktör bende anne tarafında diyabet var ama umutorumki doktorumun dediği gibi diyet ve sporla kalıcı olmaz .
Aşkım 3 kilo nedir hiç sen Mütiş bilinçli davrandın bedenine ve bebeğineharika ilerledin öylede devam edicek inanıyorum
Canım hiçbir şey demezler hatta şöyle oluyormuş insülin iğnesi için fikir veriyormuş bu üç aylık şeker. O yüzden bakabilirlerse süper olur. İnşallah yükleme sonucun benim gibi çıkmaz tertemiz gelir. Dualarım gerçekten canı gönülden seninle
Kuşum doğumdan sonra ben de geçeceğine eminim. Bence de kalıcı olmayacak allahın izniyle. Hamileliği bir atlatalım da doğum sonrası kolay.
Yaaa çok şükür ki önlemi güzel aldım. Teşekkür ederim canım inşallah
Aşkım ard arda ritmik hareket için hıçkırık diyorlar galiba belki önce biri sonra diğeri başlamıştır annesi ? Bende dah okadr uzun sürmedi 3/5 olup duruyor hatta bazen düşünüyorum bu hıçkırıkmı değilmi diye . Sende ikizlerya bence önce biri sonra diğeri başladıkızlar bugün 3 defa hıçkırdı bebek ama hiç biri kısa sürmedi ya. Hepsi 10-15 dakika arası sürdü korktum ilk hoşuma gitti ama böyle olması beni tedirgin etti sürekli halde oluyordu
Belki de kuzum hıçkırmaları güzel de hangisi bilmiyorum ya tedirgin oluyorumAşkım ard arda ritmik hareket için hıçkırık diyorlar galiba belki önce biri sonra diğeri başlamıştır annesi ? Bende dah okadr uzun sürmedi 3/5 olup duruyor hatta bazen düşünüyorum bu hıçkırıkmı değilmi diye . Sende ikizlerya bence önce biri sonra diğeri başladı
Doğuracak olduk artık ama hıçkırığı nasıl ayırt ediyorsunkızlar bugün 3 defa hıçkırdı bebek ama hiç biri kısa sürmedi ya. Hepsi 10-15 dakika arası sürdü korktum ilk hoşuma gitti ama böyle olması beni tedirgin etti sürekli halde oluyordu
Keşke video atabilsem buraya resmen bizim hıçkırığımız gibi karnım ritmik dalgalanıyor uzun da sürdüğü oluyor kısa daDoğuracak olduk artık ama hıçkırığı nasıl ayırt ediyorsun
Anne olalım bebeğimiz olsun diye ne iğneler vurulduk ah ahhhh dediğin gibi bunun mu üstesinden gelemeyeceğizhaklısın canım ben bir konuşayım onlarla sonuçlardan sonra . Ahh umarım düşük çıkar ama ilki çok yüksekti . Kadındoğumcum aslında gebelik şekerim var iğnemi ikaçmı onun kararı verilicek bu büyük testle dedi o yüzden pek umudum yok ama bol bol dua ediyorum dişikgelsin diye az kaldı biz neler yaşadık nelere göğüs gerdik bebeğimiz için olması için bu mucizelerin bizleri bulması için bunamı gögüs geremiyeceğiz Allah’ın izni ile kolaylıkla geçecek biticek
Ya bende plasenta önde ya acaba o yüzden mi farkedemiyorumKeşke video atabilsem buraya resmen bizim hıçkırığımız gibi karnım ritmik dalgalanıyor uzun da sürdüğü oluyor kısa da
Canım benim çok geçmiş olsun inşallah hastaneye yatmayacağın şekilde takipli götürürsün süreci. Sen elinden gelenin fazlasını yapıyosundur zaten annesiKızlar sonucum çıktı ciddi seviyede şekerim var kesinleşti tanı konuldu. Perinatoloji şeker takibi için 1 haftalık çizelge verdi. Diyet yaptığımı söyledim yine de git görüş dedi. Endokrine de yönlendirdi, endokrin de şeker için cihaz verecek 3 aylık ortalama bakmak istedi bir daha kan verdim sabahta onun için gideceğim. İnsülin iğnesi başlanacak, düşmezse hastaneye yatış gerekiyor dediler hem perinatoloji hem de endokrin. Bebeğim için her şeyi yaparım umarım bebeğim etkilenmez şekerden.
Çok teşekkür ederim balımmm inşallahCanım benim çok geçmiş olsun inşallah hastaneye yatmayacağın şekilde takipli götürürsün süreci. Sen elinden gelenin fazlasını yapıyosundur zaten annesi
Ahahaha kalp atar gibi ritmik bazen kısa bazen uzun sürüyor çokta tatlı sadece dün bişeye aşırı sinir olmuştum uzun sürdü ondan mı diye kafama taktımDoğuracak olduk artık ama hıçkırığı nasıl ayırt ediyorsun
Evet idrarda yüksek derecede enfeksiyon çıktı
İyi kötü tekmelerini hissediyorum bazende totosunu yada ayağını yaslıyor ama hıçkırık oldu mu hiç anlamadımAhahaha kalp atar gibi ritmik bazen kısa bazen uzun sürüyor çokta tatlı sadece dün bişeye aşırı sinir olmuştum uzun sürdü ondan mı diye kafama taktım
Ay ne hüzel haberler aşkımKızlar endokrine gittim üç aylık şeker ortalamam çıkmış sonucum süper. Yani bu demek oluyormuş ki gebelik şekerim yeni çıkmış, bu zamana kadar da her şey yolundaymış. Zaten gebelik şekeri bu haftalarda çıkarmış. Doktor yüksek ihtimalle bu sonuca göre hamilelik sonrası kalıcı bir şeker gözükmüyor dedi. İnsülini bugün vermedi 1 hafta boyunca şekerimi ölçüp not alıp haftaya endokrin ve perinatoliye gideceğim o zaman her şey netleşecek. Hastanedeki diyetisyenle de görüştüm beslenme listelerimi gösterdim, yapacağını yapıyorsun beslenme şeklini çok sevdim devam et benimle bir işin yok dedi. Daha sonraaaa fetal eko yapıldı çocuk kardiyolojisi baktı bebemin kalbi de çok iyi 7 ağustosta tekrardan kalbi incelenecek. Çok şükür kiiii her şey yolunda sonuçlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?