Amin canım inşallahCanımm stres yapmamaya çalış, doktorun ne diyorsa onu yap ve iyiyi düşünbebişlerimize kavuşmaya çok az kaldı, sağlıkla konuşalım inşallah
Canımm.. biz bebişlerimize kavuşmak için Oksapar oluyoruz, insülin de olur. Ki ne yollardan geçildi şuana gelebilmek için o yüzden lütfen iyi düşün, arktık kavuşmamıza az kaldıAllah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin
Canın sadece yat ve bebişine kavuşmayı düşün Allah yardımcın olsun, dualarım seninle
Aşkım kaç çıktı ? Neden yatış dediler ? Geçmiş olsunKızlar sonucum çıktı ciddi seviyede şekerim var kesinleşti tanı konuldu. Perinatoloji şeker takibi için 1 haftalık çizelge verdi. Diyet yaptığımı söyledim yine de git görüş dedi. Endokrine de yönlendirdi, endokrin de şeker için cihaz verecek 3 aylık ortalama bakmak istedi bir daha kan verdim sabahta onun için gideceğim. İnsülin iğnesi başlanacak, düşmezse hastaneye yatış gerekiyor dediler hem perinatoloji hem de endokrin. Bebeğim için her şeyi yaparım umarım bebeğim etkilenmez şekerden.
Amin canım sende öyleGeçmiş olsun canım, inşallah çok çabuk atlatırsın bu süreci
Telefonun ışığıyla bakın bi ayağınıza kırık parça girdiyse parlar belki. Kesik olunca sıkıntı mı oluyor? Benimde 2 kere parmağım kesildi ama bişey yapmadımKızlar biraz önce evde cam kırıldı, bastım mı basmadım mı bilmiyorum. Kanama yok ama acıyor gibi panik oldum. Cam batsa acıdan duramam dimi
Yok cam içine girmişse diye korkuyorum. Işıkla baktım göremedimTelefonun ışığıyla bakın bi ayağınıza kırık parça girdiyse parlar belki. Kesik olunca sıkıntı mı oluyor? Benimde 2 kere parmağım kesildi ama bişey yapmadım
Evet idrarda yüksek derecede enfeksiyon çıktıİdrarda mı enfeksiyon çıktı canım doktor ne diyor
Teşekkür ederim şimdi evdeyim yarın tekrar poliklinik muayenesine de gidecem.takioli olduğum doktorumaGeçmiş olsun canm ya
Canım sakin ol sen stres yaptıkça hareket ediyorsa bile hissedemezsin. Benimde geçen gün öyle hareketleri çok az olmuştu sağlık ocağında kalp atışlarını dinleyip sakinleşince kıpırdamaya başlamıştı. Sakinleştirmeye çalış kendiniKızlar tatildeyiz bugün 3. Günümüz bugün denizde aZcik korktum hiç kareker etmiyor normal mi sabahtan beri bekliyorum bı kimildamasini ama hiç etmiyor kafayı yiycem
O zaman korkma canımYok cam içine girmişse diye korkuyorum. Işıkla baktım göremedim
Evet aşırı stres oldum, teşekkür ederim canım ah bı minik kipirdama hissetsem sakinlesecegim bekliyorum ya herhalde ondan etmiyorCanım sakin ol sen stres yaptıkça hareket ediyorsa bile hissedemezsin. Benimde geçen gün öyle hareketleri çok az olmuştu sağlık ocağında kalp atışlarını dinleyip sakinleşince kıpırdamaya başlamıştı. Sakinleştirmeye çalış kendini
Canımm.. biz bebişlerimize kavuşmak için Oksapar oluyoruz, insülin de olur. Ki ne yollardan geçildi şuana gelebilmek için o yüzden lütfen iyi düşün, arktık kavuşmamıza az kaldıAllah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin
Çok geçmiş olsun canım
Ya çok geçmiş olsun canım umarım hersey yoluna girer yaparsın tabi diyeti iğnesi neyse
Kızlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim gerçekten çok sağ olun güzel dilekleriniz içinBozma moralini bence yatmayacaksın dikkat edersin anneyiz sonuçta bizden daha iyi kim düşünür
CanımKızlar biraz önce evde cam kırıldı, bastım mı basmadım mı bilmiyorum. Kanama yok ama acıyor gibi panik oldum. Cam batsa acıdan duramam dimi
Denizde hissetmemiş olman çok normal annesi ben de gittiğimde hissetmiyorum eve gelince ya da işte hareketleniyorKızlar tatildeyiz bugün 3. Günümüz bugün denizde aZcik korktum hiç kareker etmiyor normal mi sabahtan beri bekliyorum bı kimildamasini ama hiç etmiyor kafayı yiycem
Denizden odaya geçtik yaklaşık öğle saatlerinden bu saate kadar bekliyorum ama tık yokDenizde hissetmemiş olman çok normal annesi ben de gittiğimde hissetmiyorum eve gelince ya da işte hareketleniyorbi soğuk su iç, çikolata ye minik kare soluna yat bakalım korkma panikleme takipte kal.
Canım çok teşekkür ederim. Yükleme sonrası şekerim fırlamış normal bir değerde seyretmemiş perinatoloji ve endokrin de çok yüksek olduğunu 1 hafta boyunca takip edilmem gerektiğini söyledi. Perinatoloji şeker için takip çizelgesi verdi yarın da endokrin şeker ölçüm cihazı verecek 1 hafta takip edeceğim. Sonuç olarak düşmezse kontrol altına alınmazsa bir de hastane ortamında tutup kontrol altına almaya çalışacaklar. Şekeri yüksek olan hamilelere yapılıyormuş maalesef bu ama umuyorum ki hastaneye falan yatmayacağım bir şekilde kontrol altına alacağım öyle düşünüyorum. Endokrin de 3 aylık ortalama baktı hastaneden çıkmadan yarın sonuca göre ne yapacağımıza karar verecek. Sonuçlarım açlık 100 / şeker yüklemesinden sonra verdiğim 1. ve 2. kan 208 / 3. saatte de 164 çıkmış. Hepsi oldukça yüksek.Aşkım kaç çıktı ? Neden yatış dediler ? Geçmiş olsun
Aynen beklerken stres oluyorsun o da naza çekiyor kendini sen tatilinin tadını çıkarEvet aşırı stres oldum, teşekkür ederim canım ah bı minik kipirdama hissetsem sakinlesecegim bekliyorum ya herhalde ondan etmiyor
Bence hareketlenme olacak annesi sen dinlenme pozisyonundayken minicikte olsa hissettirmiş bakDenizden odaya geçtik yaklaşık öğle saatlerinden bu saate kadar bekliyorum ama tık yokdalgadan korktum aglayacaktim oturup o derece korktum sanırım minik hissetti korktugumu
Aşkım vallaha sen diyet felan dikkatte ettin bende ozaman ne çıkar bilmiyorum hep bu Pcos yüzünden insilin direncimizin olması etkiliyor . Rabbim yardımcın olsun umarım hastaneye yatmadan hallolacak inanıyorum bunaCanım çok teşekkür ederim. Yükleme sonrası şekerim fırlamış normal bir değerde seyretmemiş perinatoloji ve endokrin de çok yüksek olduğunu 1 hafta boyunca takip edilmem gerektiğini söyledi. Perinatoloji şeker için takip çizelgesi verdi yarın da endokrin şeker ölçüm cihazı verecek 1 hafta takip edeceğim. Sonuç olarak düşmezse kontrol altına alınmazsa bir de hastane ortamında tutup kontrol altına almaya çalışacaklar. Şekeri yüksek olan hamilelere yapılıyormuş maalesef bu ama umuyorum ki hastaneye falan yatmayacağım bir şekilde kontrol altına alacağım öyle düşünüyorum. Endokrin de 3 aylık ortalama baktı hastaneden çıkmadan yarın sonuca göre ne yapacağımıza karar verecek. Sonuçlarım açlık 100 / şeker yüklemesinden sonra verdiğim 1. ve 2. kan 208 / 3. saatte de 164 çıkmış. Hepsi oldukça yüksek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?