Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Amin canım inşallah

Aşkım kaç çıktı ? Neden yatış dediler ? Geçmiş olsun

Kızlar biraz önce evde cam kırıldı, bastım mı basmadım mı bilmiyorum. Kanama yok ama acıyor gibi panik oldum. Cam batsa acıdan duramam dimi

Kızlar biraz önce evde cam kırıldı, bastım mı basmadım mı bilmiyorum. Kanama yok ama acıyor gibi panik oldum. Cam batsa acıdan duramam dimi
Telefonun ışığıyla bakın bi ayağınıza kırık parça girdiyse parlar belki. Kesik olunca sıkıntı mı oluyor? Benimde 2 kere parmağım kesildi ama bişey yapmadım

Kızlar tatildeyiz bugün 3. Günümüz bugün denizde aZcik korktum hiç kareker etmiyor normal mi sabahtan beri bekliyorum bı kimildamasini ama hiç etmiyor kafayı yiycem

Kızlar tatildeyiz bugün 3. Günümüz bugün denizde aZcik korktum hiç kareker etmiyor normal mi sabahtan beri bekliyorum bı kimildamasini ama hiç etmiyor kafayı yiycem
Canım sakin ol sen stres yaptıkça hareket ediyorsa bile hissedemezsin. Benimde geçen gün öyle hareketleri çok az olmuştu sağlık ocağında kalp atışlarını dinleyip sakinleşince kıpırdamaya başlamıştı. Sakinleştirmeye çalış kendini

Evet aşırı stres oldum, teşekkür ederim canım ah bı minik kipirdama hissetsem sakinlesecegim bekliyorum ya herhalde ondan etmiyor

Çok geçmiş olsun canım
Ya çok geçmiş olsun canım umarım hersey yoluna girer yaparsın tabi diyeti iğnesi neyse
Bozma moralini bence yatmayacaksın dikkat edersin anneyiz sonuçta bizden daha iyi kim düşünür
Kızlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim gerçekten çok sağ olun güzel dilekleriniz için Geçecek inşallah halledeceğiz hepimiz sorunlarımızı ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız. Bebeklerimiz için de kurşun atar kurşun yeriz

Denizde hissetmemiş olman çok normal annesi ben de gittiğimde hissetmiyorum eve gelince ya da işte hareketleniyor bi soğuk su iç, çikolata ye minik kare soluna yat bakalım korkma panikleme takipte kal.

Denizde hissetmemiş olman çok normal annesi ben de gittiğimde hissetmiyorum eve gelince ya da işte hareketleniyor bi soğuk su iç, çikolata ye minik kare soluna yat bakalım korkma panikleme takipte kal.
Denizden odaya geçtik yaklaşık öğle saatlerinden bu saate kadar bekliyorum ama tık yok dalgadan korktum aglayacaktim oturup o derece korktum sanırım minik hissetti korktugumu

Aşkım kaç çıktı ? Neden yatış dediler ? Geçmiş olsun
Canım çok teşekkür ederim. Yükleme sonrası şekerim fırlamış normal bir değerde seyretmemiş perinatoloji ve endokrin de çok yüksek olduğunu 1 hafta boyunca takip edilmem gerektiğini söyledi. Perinatoloji şeker için takip çizelgesi verdi yarın da endokrin şeker ölçüm cihazı verecek 1 hafta takip edeceğim. Sonuç olarak düşmezse kontrol altına alınmazsa bir de hastane ortamında tutup kontrol altına almaya çalışacaklar. Şekeri yüksek olan hamilelere yapılıyormuş maalesef bu ama umuyorum ki hastaneye falan yatmayacağım bir şekilde kontrol altına alacağım öyle düşünüyorum. Endokrin de 3 aylık ortalama baktı hastaneden çıkmadan yarın sonuca göre ne yapacağımıza karar verecek. Sonuçlarım açlık 100 / şeker yüklemesinden sonra verdiğim 1. ve 2. kan 208 / 3. saatte de 164 çıkmış. Hepsi oldukça yüksek.

Aşkım vallaha sen diyet felan dikkatte ettin bende ozaman ne çıkar bilmiyorum hep bu Pcos yüzünden insilin direncimizin olması etkiliyor . Rabbim yardımcın olsun umarım hastaneye yatmadan hallolacak inanıyorum buna ama ilk sonuca göre mesela daha az . Ben 164 duysam konuya hakim değilim ama az derim zira bundan önce 188 çıktı sende bende 184 dü yani 164 ondan düşük aslında nasıl oluyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…