Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Peki ne zamn ölçüm yapmak lazm. Doktorum yemeye başladıktan itibaren 1. Saat dio ama interner 2. Saat dio acaba kana tam karışmamış olabilir mi. Yok sadece öğünümü yiyiyp öyle ölçüyorm masıl yapacam peki takibi o halde

Kızlar bende sağlık ocagında rütin kan idrar verdim açlık şekeirm 58 çıkmış düşük dedi doktor
Kendi doktorumda 1 hafta takip istedi sık sık yemek yiyip ölçüm yapacam
Cok düşük deil mi. Nasıl besleniyorsn kız sen hiç mi ekmek yemedn hiç mi pilav makarna yemedin

Ben o kadr çok çektm ki kabus gibiydi çok şülür son tedavi iyi geldi 4. Ayımdan beri skntı yok. Bana iki fitil bir tane hap bir de vajinal duş yazmıştı bir haftada bitti şükür

Kanguruyu bir arkadasimiz verdi sağolsun kraft cosmo air bel destekli, kedimizi koyup denedik gayet makul bel ağrıtmıyor

Canım ben yemeğe başladığım gibi 1 saat tutuyorum ölçüyorum çünkü en net o zaman belli oluyor. Eğer yüksekse ikinci saat bi daha ölçüyorum yani düşene kadar

Canım ben yemeğe başladığım gibi 1 saat tutuyorum ölçüyorum çünkü en net o zaman belli oluyor. Eğer yüksekse ikinci saat bi daha ölçüyorum yani düşene kadar
Ben de öyle yapıyorm ama hastanede 141 çıkmıştı bugunküler düşük o kadr panik yaptk biz de sınırı geçtk die anlamadm ki. Bugün ilk günümdü sabah 86 akşam 116 cıktı. Akşam ölçümünden iki saat önce cörek yemiştm o da dahil oluyor mu ölçüme yoksa sadece öğün mü

evet benımde cok begendıgım bir model onu almayı düşünüyorum ama sahıbınden. com da cok fazla satan gördüm biriyle konustuk hatta cok kısa süre kullandık demiş cunku cogu neden kullanmadınız diye büyüyünce ikizler ayaklarıyla digerini rahatsız ediyor dedi yanyanaya gectık dedi kafam karıstı benımde. ama prego gercekten cok güzel ya sanırım bende onu alıcam

Hayır canım yediğin öğünleri hep hesapla sadece bir kere değil en az günde üç öğün hesaplamalısın 141 de çok değil tam sınırdasın dikkatli olmalısın

Yok birbirlerini rahatsız etmezler çünkü isterlerse o model de birbirlerine ters çevirebilirler canım her tarafa oluyor. Sahibindene dikkat et genelde dolamdırıyorlar

Hayır canım yediğin öğünleri hep hesapla sadece bir kere değil en az günde üç öğün hesaplamalısın 141 de çok değil tam sınırdasın dikkatli olmalısın
Ben de ilk ölçümümü yaparak not aldım benim de serüven başladı akşam yemeği öncesi aç 81 çıktı bakalım yemekten 1 saat sonra kaç çıkacak tavan mı değil mi

Teşekkür ederim. Yarın gideceğim söyleyeceğim. Akıntım normal aslında ama kaşıntı oluyor arada

Cok düşük deil mi. Nasıl besleniyorsn kız sen hiç mi ekmek yemedn hiç mi pilav makarna yemedin
Valla yiyorum ben anlamadım neden öyle oldugunu .
Akşamları ağır olmasın diye meyve süt filan tüketiyoeum onun etkisi her halde ağır yemekleri öğlen yiyoeum
Bi tek kahvaltıda ekmek yiyorum

Ben o kadr çok çektm ki kabus gibiydi çok şülür son tedavi iyi geldi 4. Ayımdan beri skntı yok. Bana iki fitil bir tane hap bir de vajinal duş yazmıştı bir haftada bitti şükür
Çok geçmiş olsun. Umarım ben de kurtulurum tez zamanda. Rabbim bir daha yaşatmasın.

Ben de ilk ölçümümü yaparak not aldım benim de serüven başladı akşam yemeği öncesi aç 81 çıktı bakalım yemekten 1 saat sonra kaç çıkacak tavan mı değil mi
Evet iyi yapıyorsun canım dikkat et zaten ediyorsun böyle ölçme de güzel oluyor ne şeker yapıyorsa tüketmezsin mesela ben çavdar ekmeği yada tam buğday ekmeği bile tüketemiyorum tavan oluyor ama çoğu şeker hastası tüketiyor bişey olmuyor

Canım dün merfbaby aldım arkadaşımın arkadaşı 1 yıldır kullanıyormuş taş gibi çok güzeldi dedi 1400küsürdü hatta dün bugün biraz daha artmış. Sen de bakabilirsin araştır da iyice

Ben günde iki öğün yiyorm aradakiler atıştrma neyve ya da kuruyemiş çok yemek yiyemiyorm zaten. Her sefernde bir saat bişi yemeden bekelyecek miyim

Kızlar selam nasılsınız umarım herkes iyidir, ben 27 hafta oluyorum yarın ve eşimle hiç ilişkiye girmedik öğrendiğimden beri hem benim isteğim yok hem o tedirgin oluyor istemiyor çok duyarlı bu dönemde o kadar iyi ki prenses gibi hissediyorum ama bu durum aramızda bi soğukluğa sebep olur diye korkuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…