Sorma daha dayanacak halim kalmadı tek öğün yiyorm onu da tüm gün tutmaya çalışıyorm.Senin kusmaların hala bitmedimi ya nerdeyse doğurcaz hala kusman var allah yardımcın olsun
Peki ne zamn ölçüm yapmak lazm. Doktorum yemeye başladıktan itibaren 1. Saat dio ama interner 2. Saat dio acaba kana tam karışmamış olabilir mi. Yok sadece öğünümü yiyiyp öyle ölçüyorm masıl yapacam peki takibi o haldeEğer karbonhidrat meyve yada şekerli şeyler yemediysen gayet normal bi değer canım. Benim yediklerimde bunlar yoksa şekerim 80-90 arası çıkar. Ama bu saydıklarımı yedim mi 200 üstü bile görüyorum. Bide şüphelenirsen tekrar ölç
Cok düşük deil mi. Nasıl besleniyorsn kız senKızlar bende sağlık ocagında rütin kan idrar verdim açlık şekeirm 58 çıkmış düşük dedi doktor
Kendi doktorumda 1 hafta takip istedi sık sık yemek yiyip ölçüm yapacam
Ben o kadr çok çektm ki kabus gibiydi çok şülür son tedavi iyi geldi 4. Ayımdan beri skntı yok. Bana iki fitil bir tane hap bir de vajinal duş yazmıştı bir haftada bitti şükürArkadaşlar aranız da vajinal enfeksiyon, mantar geçiren atlatan oldu mu? 1haftadir bir kaşıntı hali vardı sıcaklardandır dedim ama geçmiyor bir türlü. İdrar uaparken yanma yok ama ara ara yanma oluyor ilişki sirasinda ve dün gece suyla temas edince yanma oldu ve hafif bi kanama oldu yani dış kısmında bi kanama. Yarın için randevu aldım gideceğim doktora. Bunlar mantar belirtisi mi ilk defa başıma geldi açıkcası daha önce ne hamileliklerim de ne normal zamanda olmamıştı böyle bir şey.
Ben o kadr çok çektm ki kabus gibiydi çok şülür son tedavi iyi geldi 4. Ayımdan beri skntı yok. Bana iki fitil bir tane hap bir de vajinal duş yazmıştı bir haftada bitti şükür
Kanguruyu bir arkadasimiz verdi sağolsun kraft cosmo air bel destekli, kedimizi koyup denedik gayet makul bel ağrıtmıyorAna kucağı ve kanguru babybjörn almıştım daha sonra hediye alındığını, gönderileceğini öğrenince iade ettim. Ana kucağına asla o paraları bence de vermeye gerek yok ama kanguru alacaksan kesinlikle bel destekli alınmasını tavsiye ederim deli gibi araştırmıştım o yüzden bel desteksiz asla diyorumBabybjörn ve ergobaby omni ikisi de mükemmel kanguru konusunda. Ana kucağı da merfybaby ve ohyo muadil konusunda iyi.
Canım ben yemeğe başladığım gibi 1 saat tutuyorum ölçüyorum çünkü en net o zaman belli oluyor. Eğer yüksekse ikinci saat bi daha ölçüyorum yani düşene kadarPeki ne zamn ölçüm yapmak lazm. Doktorum yemeye başladıktan itibaren 1. Saat dio ama interner 2. Saat dio acaba kana tam karışmamış olabilir mi. Yok sadece öğünümü yiyiyp öyle ölçüyorm masıl yapacam peki takibi o halde
Ben de öyle yapıyorm ama hastanede 141 çıkmıştı bugunküler düşük o kadr panik yaptk biz de sınırı geçtk die anlamadm ki. Bugün ilk günümdü sabah 86 akşam 116 cıktı. Akşam ölçümünden iki saat önce cörek yemiştm o da dahil oluyor mu ölçüme yoksa sadece öğün müCanım ben yemeğe başladığım gibi 1 saat tutuyorum ölçüyorum çünkü en net o zaman belli oluyor. Eğer yüksekse ikinci saat bi daha ölçüyorum yani düşene kadar
evet benımde cok begendıgım bir model onu almayı düşünüyorum ama sahıbınden. com da cok fazla satan gördüm biriyle konustuk hatta cok kısa süre kullandık demiş cunku cogu neden kullanmadınız diye büyüyünce ikizler ayaklarıyla digerini rahatsız ediyor dedi yanyanaya gectık dedi kafam karıstı benımde. ama prego gercekten cok güzel ya sanırım bende onu alıcamValla canım benim etrafım ikiz dolu her türlü bebek arabasını gördğm ama yan yan olanlardan kesinlikle hiç biri memnun değil. Bide bebek arabası uzun süre kullanılıyor. Bende prego ibiza plus aldım hem çok kaliteli hemde kullanışlı. En çok ondan memnunlardı
Hayır canım yediğin öğünleri hep hesapla sadece bir kere değil en az günde üç öğün hesaplamalısın 141 de çok değil tam sınırdasın dikkatli olmalısınBen de öyle yapıyorm ama hastanede 141 çıkmıştı bugunküler düşük o kadr panik yaptk biz de sınırı geçtk die anlamadm ki. Bugün ilk günümdü sabah 86 akşam 116 cıktı. Akşam ölçümünden iki saat önce cörek yemiştm o da dahil oluyor mu ölçüme yoksa sadece öğün mü
Yok birbirlerini rahatsız etmezler çünkü isterlerse o model de birbirlerine ters çevirebilirler canım her tarafa oluyor. Sahibindene dikkat et genelde dolamdırıyorlarevet benımde cok begendıgım bir model onu almayı düşünüyorum ama sahıbınden. com da cok fazla satan gördüm biriyle konustuk hatta cok kısa süre kullandık demiş cunku cogu neden kullanmadınız diye büyüyünce ikizler ayaklarıyla digerini rahatsız ediyor dedi yanyanaya gectık dedi kafam karıstı benımde. ama prego gercekten cok güzel ya sanırım bende onu alıcam
Tüh ya valla cok zorSorma daha dayanacak halim kalmadı tek öğün yiyorm onu da tüm gün tutmaya çalışıyorm.
Ben de ilk ölçümümü yaparak not aldım benim de serüven başladıHayır canım yediğin öğünleri hep hesapla sadece bir kere değil en az günde üç öğün hesaplamalısın 141 de çok değil tam sınırdasın dikkatli olmalısın
Teşekkür ederim. Yarın gideceğim söyleyeceğim. Akıntım normal aslında ama kaşıntı oluyor aradaBende hem enfeksiyon hem mantar vardı canım vajinal kültür yapılmıştı mantar çıkmıştı, idrarda yanma kaşıntı vs yok sadece akıntım çok fazla, hamileliklerde mantar çok sık olabiliyor doktoruna söyle mutlaka canım
Valla yiyorum ben anlamadım neden öyle oldugunu .Cok düşük deil mi. Nasıl besleniyorsn kız senhiç mi ekmek yemedn hiç mi pilav makarna yemedin
Çok geçmiş olsun. Umarım ben de kurtulurum tez zamanda. Rabbim bir daha yaşatmasın.Ben o kadr çok çektm ki kabus gibiydi çok şülür son tedavi iyi geldi 4. Ayımdan beri skntı yok. Bana iki fitil bir tane hap bir de vajinal duş yazmıştı bir haftada bitti şükür
Evet iyi yapıyorsun canım dikkat et zaten ediyorsun böyle ölçme de güzel oluyor ne şeker yapıyorsa tüketmezsinBen de ilk ölçümümü yaparak not aldım benim de serüven başladıakşam yemeği öncesi aç 81 çıktı bakalım yemekten 1 saat sonra kaç çıkacak tavan mı değil mi
Canım dün merfbaby aldım arkadaşımın arkadaşı 1 yıldır kullanıyormuş taş gibi çok güzeldi dedi 1400küsürdü hatta dün bugün biraz daha artmış. Sen de bakabilirsin araştır da iyiceKızlar ana kucağı aldınız mı? Babybjörn bakıyorum ama fiyatı 10 bin civarı ve bazı bebekler sevmeyebiliyormuş. O riske giremeyeceğim o yuzden muadillerine bakıyorum yuksek puanli 2 marka var mamma ve merfybaby diye. Kiriliyor yorumlari var ama çok da alan var bilemedim. Bebeğin kendi sallanabileceği bir sey istedigim icin elektrikli bir şey olsun istemiyorum.
Ben günde iki öğün yiyorm aradakiler atıştrma neyve ya da kuruyemiş çok yemek yiyemiyorm zaten. Her sefernde bir saat bişi yemeden bekelyecek miyimHayır canım yediğin öğünleri hep hesapla sadece bir kere değil en az günde üç öğün hesaplamalısın 141 de çok değil tam sınırdasın dikkatli olmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?