- 20 Ekim 2022
- 1.127
- 1.935
- 63
İnşallah hastaneye yatış olmadan bu süreci atlatırsın canımKızlar sonucum çıktı ciddi seviyede şekerim var kesinleşti tanı konuldu. Perinatoloji şeker takibi için 1 haftalık çizelge verdi. Diyet yaptığımı söyledim yine de git görüş dedi. Endokrine de yönlendirdi, endokrin de şeker için cihaz verecek 3 aylık ortalama bakmak istedi bir daha kan verdim sabahta onun için gideceğim. İnsülin iğnesi başlanacak, düşmezse hastaneye yatış gerekiyor dediler hem perinatoloji hem de endokrin. Bebeğim için her şeyi yaparım umarım bebeğim etkilenmez şekerden.
İnşallah şimdilik tek temennim her şeyim yoluna girmesi ve hastaneye yatmamamİnşallah hastaneye yatış olmadan bu süreci atlatırsın canım
Hiç korkma iyiki şeker testini yaptın kuzum insilün iğnesi zaten bebeğe geçen bişey değil aksine hamilelikte kullanman çok iyi bi durumKızlar sonucum çıktı ciddi seviyede şekerim var kesinleşti tanı konuldu. Perinatoloji şeker takibi için 1 haftalık çizelge verdi. Diyet yaptığımı söyledim yine de git görüş dedi. Endokrine de yönlendirdi, endokrin de şeker için cihaz verecek 3 aylık ortalama bakmak istedi bir daha kan verdim sabahta onun için gideceğim. İnsülin iğnesi başlanacak, düşmezse hastaneye yatış gerekiyor dediler hem perinatoloji hem de endokrin. Bebeğim için her şeyi yaparım umarım bebeğim etkilenmez şekerden.
Kızlar sonucum çıktı ciddi seviyede şekerim var kesinleşti tanı konuldu. Perinatoloji şeker takibi için 1 haftalık çizelge verdi. Diyet yaptığımı söyledim yine de git görüş dedi. Endokrine de yönlendirdi, endokrin de şeker için cihaz verecek 3 aylık ortalama bakmak istedi bir daha kan verdim sabahta onun için gideceğim. İnsülin iğnesi başlanacak, düşmezse hastaneye yatış gerekiyor dediler hem perinatoloji hem de endokrin. Bebeğim için her şeyi yaparım umarım bebeğim etkilenmez şekerden.
Ah iyi ki canım ya bu yüklemeler işte bu yüzden çok önemli. Evet insülin iğnesi bebeğe zarar vermiyor aksine koruyor belki bizim için en hayırlısı budur bu açıdan bakmak istiyorumHiç korkma iyiki şeker testini yaptın kuzum insilün iğnesi zaten bebeğe geçen bişey değil aksine hamilelikte kullanman çok iyi bi durumönlem alıyorsun mis gibi
Aynen öyle bebişler için herşeyi yaparız sonuçta zor şartlar altında bize geldiler ve gelmelerini biz istedik. Çok şükür az bi süre kaldı hersey yoluna girecek Allah’ın izniyleAh iyi ki canım ya bu yüklemeler işte bu yüzden çok önemli. Evet insülin iğnesi bebeğe zarar vermiyor aksine koruyor belki bizim için en hayırlısı budur bu açıdan bakmak istiyorumiyi olsun da annesi oksapara bir de insülin ekler hiç sorun değil
Çok teşekkür ederim canım çok sağ ol. Kesinlikle öyle gerisini doktorlara bırakıyorum artık ben elimden geleni yaptım. İyi ki de yapmışım belki daha kötü olacaktı sonuç öyle düşünüyorum.Çok geçmiş olsun canım etkilenmez inşallah, sen zaten en başından beri diyet yaparak dikkat ettin bundan sonrası da doktorların takibinde olur
Kesinlikle öyle onlar için tüm savaşımız, duamız, sabrımızAynen öyle bebişler için herşeyi yaparız sonuçta zor şartlar altında bize geldiler ve gelmelerini biz istedik. Çok şükür az bi süre kaldı hersey yoluna girecek Allah’ın izniyle
İnşallah canm İnşallahİnşallah canım benim inşallah o kadar zor kavuştum ki böyle olunca stres oluyorum haftaya kontrol var rahim ağzı uzunlugu istenilen gibi devam ederse 34 görürsün dedi. İnşallah böyle devam eder
Kaç cm olmuş ee napacaklarEvet canım açıklığım ilerlemiş
Mm bilmiyorum. Hicbir şey yapılmaz artık bu saatten sonra yatmak ve dua etmekten başkaKaç cm olmuş ee napacaklar
Geçmiş olsun canm yaKızlar kanlı idrar ve kasılma vardı yüksek enfeksiyon çıktı
Dinlenecez Allah’a emanet edecez Allah’ın izniyle sağlıkla doğacaklarMm bilmiyorum. Hicbir şey yapılmaz artık bu saatten sonra yatmak ve dua etmekten başka
Sen nasılsın kasılma falan yazmışsın tam dikkat edemedim sancın mı varDinlenecez Allah’a emanet edecez Allah’ın izniyle sağlıkla doğacaklar
Bozma moralini bence yatmayacaksın dikkat edersin anneyiz sonuçta bizden daha iyi kim düşünürİnşallah şimdilik tek temennim her şeyim yoluna girmesi ve hastaneye yatmamam
Ya çok geçmiş olsun canım umarım hersey yoluna girer yaparsın tabi diyeti iğnesi neyseKızlar sonucum çıktı ciddi seviyede şekerim var kesinleşti tanı konuldu. Perinatoloji şeker takibi için 1 haftalık çizelge verdi. Diyet yaptığımı söyledim yine de git görüş dedi. Endokrine de yönlendirdi, endokrin de şeker için cihaz verecek 3 aylık ortalama bakmak istedi bir daha kan verdim sabahta onun için gideceğim. İnsülin iğnesi başlanacak, düşmezse hastaneye yatış gerekiyor dediler hem perinatoloji hem de endokrin. Bebeğim için her şeyi yaparım umarım bebeğim etkilenmez şekerden.
Çok geçmiş olsun canımKızlar sonucum çıktı ciddi seviyede şekerim var kesinleşti tanı konuldu. Perinatoloji şeker takibi için 1 haftalık çizelge verdi. Diyet yaptığımı söyledim yine de git görüş dedi. Endokrine de yönlendirdi, endokrin de şeker için cihaz verecek 3 aylık ortalama bakmak istedi bir daha kan verdim sabahta onun için gideceğim. İnsülin iğnesi başlanacak, düşmezse hastaneye yatış gerekiyor dediler hem perinatoloji hem de endokrin. Bebeğim için her şeyi yaparım umarım bebeğim etkilenmez şekerden.
Canımm stres yapmamaya çalış, doktorun ne diyorsa onu yap ve iyiyi düşünKızlar kasılmalarım var doktorum magnezyumu 3 e çıkardı. Diğer ilaçları suan kullanmak istemiyor riskli diye. Bu kasılmalarım suan normal ama sıklaşmaması lazım dedi. Sadece israhat edeceksin lavabo ve yemek hariç kalkmak yok dedi. Bu haftalar bi bitseydi. En azından 34. Haftayı görseydim. Stres insanı gerçekten yoruyor. 56 gün daha dayansalar tamamdır
Canımm.. biz bebişlerimize kavuşmak için Oksapar oluyoruz, insülin de olur. Ki ne yollardan geçildi şuana gelebilmek için o yüzden lütfen iyi düşün, arktık kavuşmamıza az kaldıKızlar sonucum çıktı ciddi seviyede şekerim var kesinleşti tanı konuldu. Perinatoloji şeker takibi için 1 haftalık çizelge verdi. Diyet yaptığımı söyledim yine de git görüş dedi. Endokrine de yönlendirdi, endokrin de şeker için cihaz verecek 3 aylık ortalama bakmak istedi bir daha kan verdim sabahta onun için gideceğim. İnsülin iğnesi başlanacak, düşmezse hastaneye yatış gerekiyor dediler hem perinatoloji hem de endokrin. Bebeğim için her şeyi yaparım umarım bebeğim etkilenmez şekerden.
Canın sadece yat ve bebişine kavuşmayı düşün Allah yardımcın olsun, dualarım seninleMm bilmiyorum. Hicbir şey yapılmaz artık bu saatten sonra yatmak ve dua etmekten başka
Sancım yok sadece kasılmam var. Karnım sertleşiyor taş gibi nefesim kesiliyor doktor magnezyumu 3 e çıkardı haftaya kontrole gidicem bakalımSen nasılsın kasılma falan yazmışsın tam dikkat edemedim sancın mı var
Geçmiş olsun canım, inşallah çok çabuk atlatırsın bu süreciSancım yok sadece kasılmam var. Karnım sertleşiyor taş gibi nefesim kesiliyor doktor magnezyumu 3 e çıkardı haftaya kontrole gidicem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?