Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
İnşallah hastaneye yatış olmadan bu süreci atlatırsın canım

Hiç korkma iyiki şeker testini yaptın kuzum insilün iğnesi zaten bebeğe geçen bişey değil aksine hamilelikte kullanman çok iyi bi durum önlem alıyorsun mis gibi

Çok geçmiş olsun canım etkilenmez inşallah, sen zaten en başından beri diyet yaparak dikkat ettin bundan sonrası da doktorların takibinde olur

Hiç korkma iyiki şeker testini yaptın kuzum insilün iğnesi zaten bebeğe geçen bişey değil aksine hamilelikte kullanman çok iyi bi durum önlem alıyorsun mis gibi
Ah iyi ki canım ya bu yüklemeler işte bu yüzden çok önemli. Evet insülin iğnesi bebeğe zarar vermiyor aksine koruyor belki bizim için en hayırlısı budur bu açıdan bakmak istiyorum iyi olsun da annesi oksapara bir de insülin ekler hiç sorun değil

Aynen öyle bebişler için herşeyi yaparız sonuçta zor şartlar altında bize geldiler ve gelmelerini biz istedik. Çok şükür az bi süre kaldı hersey yoluna girecek Allah’ın izniyle

Çok geçmiş olsun canım etkilenmez inşallah, sen zaten en başından beri diyet yaparak dikkat ettin bundan sonrası da doktorların takibinde olur
Çok teşekkür ederim canım çok sağ ol. Kesinlikle öyle gerisini doktorlara bırakıyorum artık ben elimden geleni yaptım. İyi ki de yapmışım belki daha kötü olacaktı sonuç öyle düşünüyorum.

Aynen öyle bebişler için herşeyi yaparız sonuçta zor şartlar altında bize geldiler ve gelmelerini biz istedik. Çok şükür az bi süre kaldı hersey yoluna girecek Allah’ın izniyle
Kesinlikle öyle onlar için tüm savaşımız, duamız, sabrımız Amiiiin amiiiin inşallah. Hepimizin bir derdi sorunu var ama geçecek az kaldı vaktinde, sağlıkla kucağımıza alacağız. Bunu düşünelim inanalım buna

Ya çok geçmiş olsun canım umarım hersey yoluna girer yaparsın tabi diyeti iğnesi neyse

Çok geçmiş olsun canım

Canımm stres yapmamaya çalış, doktorun ne diyorsa onu yap ve iyiyi düşünbebişlerimize kavuşmaya çok az kaldı, sağlıkla konuşalım inşallah
Canımm.. biz bebişlerimize kavuşmak için Oksapar oluyoruz, insülin de olur. Ki ne yollardan geçildi şuana gelebilmek için o yüzden lütfen iyi düşün, arktık kavuşmamıza az kaldı Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin
Mm bilmiyorum. Hicbir şey yapılmaz artık bu saatten sonra yatmak ve dua etmekten başka
Canın sadece yat ve bebişine kavuşmayı düşün Allah yardımcın olsun, dualarım seninle

Sancım yok sadece kasılmam var. Karnım sertleşiyor taş gibi nefesim kesiliyor doktor magnezyumu 3 e çıkardı haftaya kontrole gidicem bakalım
Geçmiş olsun canım, inşallah çok çabuk atlatırsın bu süreci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…