Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Ay ne hüzel haberler aşkım maşallah maşallah evet gebelik şekeri 24/28 ci haftalar arasında çıkıyormuş bende duydum o yüzdenden bu haftalarda yapılırmış yükleme ..
Çoooook balım ya evet canım bu haftalarda çıkarmış. Senin de güzel haberlerini bekliyorum

Ya bende plasenta önde ya acaba o yüzden mi farkedemiyorum bazen böyle damar seğirmesi gibi şeyler oluyor ben bağırsak zannediyordum elimi karnıma koydum öyle olunca meğersem bebekmiş
Olabilir canım önde olması hareketi zaten az hissetmeye neden olur hıçkırıkta aynı şekildedir. Hahha yerim bebiki

Kızlar ya geçen hafta açlk şekerm 128 tokluk 141 çıkmıştı şeker cihazıyla takibe alalım dedi doktor. Bugun başladm kahvaltıdan bir saat sonra 86 çıktı yanlş ölçmüş olabilir miym? Hafif bir jahvaltı yaptm zaten yemek yiyemiyorm kusuyorm die

Eğer karbonhidrat meyve yada şekerli şeyler yemediysen gayet normal bi değer canım. Benim yediklerimde bunlar yoksa şekerim 80-90 arası çıkar. Ama bu saydıklarımı yedim mi 200 üstü bile görüyorum. Bide şüphelenirsen tekrar ölç

Kızlar bende sağlık ocagında rütin kan idrar verdim açlık şekeirm 58 çıkmış düşük dedi doktor
Kendi doktorumda 1 hafta takip istedi sık sık yemek yiyip ölçüm yapacam

Senin kusmaların hala bitmedimi ya nerdeyse doğurcaz hala kusman var allah yardımcın olsun

Çok güzel haber ve çok gecmis olsun

Kızlar ana kucağı aldınız mı? Babybjörn bakıyorum ama fiyatı 10 bin civarı ve bazı bebekler sevmeyebiliyormuş. O riske giremeyeceğim o yuzden muadillerine bakıyorum yuksek puanli 2 marka var mamma ve merfybaby diye. Kiriliyor yorumlari var ama çok da alan var bilemedim. Bebeğin kendi sallanabileceği bir sey istedigim icin elektrikli bir şey olsun istemiyorum.

Bende henüz almadım pahalı bişeye gerek yok bence kızımdan biliyorum. muadılde alınabılır aslında. Pregonunkınıde begenmıstım ben

Kızlar ıkızı olacaklar bebek arabası konusunda cok kararsız kaldım aldınız kı veya ne alacaksınız? bir yardım pls?

Arkadaşlar aranız da vajinal enfeksiyon, mantar geçiren atlatan oldu mu? 1haftadir bir kaşıntı hali vardı sıcaklardandır dedim ama geçmiyor bir türlü. İdrar uaparken yanma yok ama ara ara yanma oluyor ilişki sirasinda ve dün gece suyla temas edince yanma oldu ve hafif bi kanama oldu yani dış kısmında bi kanama. Yarın için randevu aldım gideceğim doktora. Bunlar mantar belirtisi mi ilk defa başıma geldi açıkcası daha önce ne hamileliklerim de ne normal zamanda olmamıştı böyle bir şey.

Kızlar ıkızı olacaklar bebek arabası konusunda cok kararsız kaldım aldınız kı veya ne alacaksınız? bir yardım pls?
Valla canım benim etrafım ikiz dolu her türlü bebek arabasını gördğm ama yan yan olanlardan kesinlikle hiç biri memnun değil. Bide bebek arabası uzun süre kullanılıyor. Bende prego ibiza plus aldım hem çok kaliteli hemde kullanışlı. En çok ondan memnunlardı

Ben henüz almadım canım ama kuzenimin 2 yaşında çocuğu var merfbaby almıştı çok memnun olduğunu söylemişti

Ana kucağı ve kanguru babybjörn almıştım daha sonra hediye alındığını, gönderileceğini öğrenince iade ettim. Ana kucağına asla o paraları bence de vermeye gerek yok ama kanguru alacaksan kesinlikle bel destekli alınmasını tavsiye ederim deli gibi araştırmıştım o yüzden bel desteksiz asla diyorum Babybjörn ve ergobaby omni ikisi de mükemmel kanguru konusunda. Ana kucağı da merfybaby ve ohyo muadil konusunda iyi.

Bende hem enfeksiyon hem mantar vardı canım vajinal kültür yapılmıştı mantar çıkmıştı, idrarda yanma kaşıntı vs yok sadece akıntım çok fazla, hamileliklerde mantar çok sık olabiliyor doktoruna söyle mutlaka canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…