Bazı anneler hıçkırığı hiç hissetmez bazı anneler ise 30. Haftalardan sonra hissedebilir canım bişey olmazİyi kötü tekmelerini hissediyorum bazende totosunu yada ayağını yaslıyor ama hıçkırık oldu mu hiç anlamadım
İyi bariBazı anneler hıçkırığı hiç hissetmez bazı anneler ise 30. Haftalardan sonra hissedebilir canım bişey olmaz
Çoooook balım yaAy ne hüzel haberler aşkımmaşallah maşallah evet gebelik şekeri 24/28 ci haftalar arasında çıkıyormuş bende duydum o yüzdenden bu haftalarda yapılırmış yükleme ..
Olabilir canım önde olması hareketi zaten az hissetmeye neden olur hıçkırıkta aynı şekildedir. Hahha yerim bebikiYa bende plasenta önde ya acaba o yüzden mi farkedemiyorumbazen böyle damar seğirmesi gibi şeyler oluyor ben bağırsak zannediyordum elimi karnıma koydum öyle olunca meğersem bebekmiş
Eğer karbonhidrat meyve yada şekerli şeyler yemediysen gayet normal bi değer canım. Benim yediklerimde bunlar yoksa şekerim 80-90 arası çıkar. Ama bu saydıklarımı yedim mi 200 üstü bile görüyorum. Bide şüphelenirsen tekrar ölçKızlar ya geçen hafta açlk şekerm 128 tokluk 141 çıkmıştı şeker cihazıyla takibe alalım dedi doktor. Bugun başladm kahvaltıdan bir saat sonra 86 çıktı yanlş ölçmüş olabilir miym? Hafif bir jahvaltı yaptm zaten yemek yiyemiyorm kusuyorm die
Senin kusmaların hala bitmedimi ya nerdeyse doğurcaz hala kusman var allah yardımcın olsunKızlar ya geçen hafta açlk şekerm 128 tokluk 141 çıkmıştı şeker cihazıyla takibe alalım dedi doktor. Bugun başladm kahvaltıdan bir saat sonra 86 çıktı yanlş ölçmüş olabilir miym? Hafif bir jahvaltı yaptm zaten yemek yiyemiyorm kusuyorm die
Çok güzel haber ve çok gecmis olsunKızlar endokrine gittim üç aylık şeker ortalamam çıkmış sonucum süper. Yani bu demek oluyormuş ki gebelik şekerim yeni çıkmış, bu zamana kadar da her şey yolundaymış. Zaten gebelik şekeri bu haftalarda çıkarmış. Doktor yüksek ihtimalle bu sonuca göre hamilelik sonrası kalıcı bir şeker gözükmüyor dedi. İnsülini bugün vermedi 1 hafta boyunca şekerimi ölçüp not alıp haftaya endokrin ve perinatoliye gideceğim o zaman her şey netleşecek. Hastanedeki diyetisyenle de görüştüm beslenme listelerimi gösterdim, yapacağını yapıyorsun beslenme şeklini çok sevdim devam et benimle bir işin yok dedi. Daha sonraaaa fetal eko yapıldı çocuk kardiyolojisi baktı bebemin kalbi de çok iyi 7 ağustosta tekrardan kalbi incelenecek. Çok şükür kiiii her şey yolunda sonuçlandı
Aman hareketlerini her gün hissedeyim de hıçkırığını anlamasam da olurOlabilir canım önde olması hareketi zaten az hissetmeye neden olur hıçkırıkta aynı şekildedir. Hahha yerim bebiki
Bende henüz almadım pahalı bişeye gerek yok bence kızımdan biliyorum. muadılde alınabılır aslında. Pregonunkınıde begenmıstım benKızlar ana kucağı aldınız mı? Babybjörn bakıyorum ama fiyatı 10 bin civarı ve bazı bebekler sevmeyebiliyormuş. O riske giremeyeceğim o yuzden muadillerine bakıyorum yuksek puanli 2 marka var mamma ve merfybaby diye. Kiriliyor yorumlari var ama çok da alan var bilemedim. Bebeğin kendi sallanabileceği bir sey istedigim icin elektrikli bir şey olsun istemiyorum.
Valla canım benim etrafım ikiz dolu her türlü bebek arabasını gördğm ama yan yan olanlardan kesinlikle hiç biri memnun değil. Bide bebek arabası uzun süre kullanılıyor. Bende prego ibiza plus aldım hem çok kaliteli hemde kullanışlı. En çok ondan memnunlardıKızlar ıkızı olacaklarbebek arabası konusunda cok kararsız kaldım aldınız kı veya ne alacaksınız? bir yardım pls?
Kızlar ana kucağı aldınız mı? Babybjörn bakıyorum ama fiyatı 10 bin civarı ve bazı bebekler sevmeyebiliyormuş. O riske giremeyeceğim o yuzden muadillerine bakıyorum yuksek puanli 2 marka var mamma ve merfybaby diye. Kiriliyor yorumlari var ama çok da alan var bilemedim. Bebeğin kendi sallanabileceği bir sey istedigim icin elektrikli bir şey olsun istemiyorum.
Ana kucağı ve kanguru babybjörn almıştım daha sonra hediye alındığını, gönderileceğini öğrenince iade ettim. Ana kucağına asla o paraları bence de vermeye gerek yok ama kanguru alacaksan kesinlikle bel destekli alınmasını tavsiye ederim deli gibi araştırmıştım o yüzden bel desteksiz asla diyorumKızlar ana kucağı aldınız mı? Babybjörn bakıyorum ama fiyatı 10 bin civarı ve bazı bebekler sevmeyebiliyormuş. O riske giremeyeceğim o yuzden muadillerine bakıyorum yuksek puanli 2 marka var mamma ve merfybaby diye. Kiriliyor yorumlari var ama çok da alan var bilemedim. Bebeğin kendi sallanabileceği bir sey istedigim icin elektrikli bir şey olsun istemiyorum.
Kesinlikle her gün tepinme istiyor insanAman hareketlerini her gün hissedeyim de hıçkırığını anlamasam da olur
Arkadaşlar aranız da vajinal enfeksiyon, mantar geçiren atlatan oldu mu? 1haftadir bir kaşıntı hali vardı sıcaklardandır dedim ama geçmiyor bir türlü. İdrar uaparken yanma yok ama ara ara yanma oluyor ilişki sirasinda ve dün gece suyla temas edince yanma oldu ve hafif bi kanama oldu yani dış kısmında bi kanama. Yarın için randevu aldım gideceğim doktora. Bunlar mantar belirtisi mi ilk defa başıma geldi açıkcası daha önce ne hamileliklerim de ne normal zamanda olmamıştı böyle bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?