Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Kızlar kısa aralıklarla bebek kendini kastı baya korkmam lazım mı ?

allah allah ya biraz su iç aşkım soluna yat sakin kal dinlenmeyle geçer belki. Allah korusun kanaman şiddetli ağrın falan yoksa korkmamak lazım
Yok çok şükür bugün çok yürüdüm yoruldum sürekli ayak üstündeydim ondanmı oldu aceba ? Daha açılma ve rahim ağzı pazartesi kontrol edildi aslında normaldi bebek aşşağıda dedi sadece .ilk kez ard arda sertleşince korkuttu

Canım bir şey yoktur allahın izniyle kötü düşünme. Uyumaya çalış sabah tekrardan kontrol edersin kendini

Canım bende yaşadım bunu eğer tek taraflı sertleşiyor ve kısa sürüyorsa sıkıntı yok bebiş büyüdüğü için ama sürekli halde oluyorsa ve sadece bebek değil karnının alt kısmı özellikle oluyorsa sıkıntı oluyor. Sen yine de takip et. Bide bebeğin tek olduğu yerde üst üste sertleşmez arada sertleşir. Buda yalancı kasılmalar olabilir. Yalancı kasılmalardan korkmamak lazım rahim doğuma hazırlık yapıyor her kadında oluyor kimi fark ediyor kimi etmiyor. Ve böyle durumlarda tüm gün dinlenmeye bak pek kalkma

Aşkım ben dün çok yürüdüm aşırı gezdim dinlenmeden zaten kalça kemiklerim felan baya sızladı . Uzanıp dinlenmeye alımcada iki kez sol tarafta sertleşme oldu ama sancım yoktu . Bugünde takip edicem bakalım ama elimle okşayınca açıldı bakalım bugğn devam etmez inşallah

Kızlar günaydın. Geçen cumartesi ultrasona girmiştim. Yapan Dr pek tecrübeli değildi kilosunu falanda bilemedi kafasını zar zor buldu falan. Bu gün tekrar hastaneye geldim iğne olmaya gelmişken girsem olurmu acaba. 6 gün arayla bir sorun olurmu

benimde suyum fazla canım iki haftadır öyle diyorlar

Merhaba canım olmaz muhtemelen. Tüp bebekte ohssden yatarken her gün bakıyorlardı transfer yapılmıştı yani bişey olmadı olmasında inşallah

ben de yüksek riskli gebe olduğum için öğrendiğimden beri ilişki yasak. Hatta arada arkadaşlarımız yazıyor ilişki sonrası şöyle böyle oldu diye şaşırıyorum,o kadar unutmuşum ilişkiyi
ama emin ol sen nasıl hissediyorsan eşin de öyle hissediyordur ki öyle de söylemişsin zaten. Şu an zaten düşüneceğimiz o kadar çok şey var ki bir de bunu düşünüp kendini korkutma

Çözüm için bir şeyler söylediler mi
ikiz gebeyim ben kontrollerim haftada 1e düştü. Pazartesi şeker yüklemesi yapacağız .Şeker çıkmadığını varsayarsak karbonhidrat ve şekeri kesmemi isteyecekmiş diyet uygulamamı isteyecekmiş .Bazen diyette işe yaramıyormuş bu yüzden duruma göre yatışımı yapıp sıkı takip yapacam dedi.

Merhaba geçmiş olsun. Ben de şeker yüklemesi yaptırdım gebelik şekeri çıktı, diyet ve aktif yaşantım oldukça hareketli olmasına rağmen. Yüklemeyi beklemeden sanki gebelik şekerin varmış gibi karbonhidrat ve şekerli, paketli gıdaları tamamen kesmeni öneririm. Diyeti şimdiden başlat hiç bekletmeden ve şeker ölçüm cihazıyla da şekerini kontrol et. Ben de 1 haftalık kontroldeyim eğer yüksek seyrederse düşmezse insüline geçilecek yatış yapılacak. O yüzden şimdiden başlarsan daha iyi olur

Canım 200 çıkan arkadaşıma da sadece diyet denildi bence evham yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…