İki öğün arası zaten 2 saat yani ara öğünler o zaman aç ve yok kahvaltını akşam da aç ve tok yemeğini ölçBen günde iki öğün yiyorm aradakiler atıştrma neyve ya da kuruyemiş çok yemek yiyemiyorm zaten. Her sefernde bir saat bişi yemeden bekelyecek miyim
yok sıfır alıcam ben ama cok fazla satılınca dikkatımı cekti neden diye?Yok birbirlerini rahatsız etmezler çünkü isterlerse o model de birbirlerine ters çevirebilirler canım her tarafa oluyor. Sahibindene dikkat et genelde dolamdırıyorlar
Ben de şu an ona daha yakınım hepsiburadada o fiyatlarda onu alacağım.Canım dün merfbaby aldım arkadaşımın arkadaşı 1 yıldır kullanıyormuş taş gibi çok güzeldi dedi 1400küsürdü hatta dün bugün biraz daha artmış. Sen de bakabilirsin araştır da iyice
Çoooook balım yaevet canım bu haftalarda çıkarmış. Senin de güzel haberlerini bekliyorum
Kuşum kesinlikle ne yaramıyor ne yarıyor onu da değerlendirir insan böyle gerçekten mantıklı şu şeker ölçüm cihazıEvet iyi yapıyorsun canım dikkat et zaten ediyorsun böyle ölçme de güzel oluyor ne şeker yapıyorsa tüketmezsinmesela ben çavdar ekmeği yada tam buğday ekmeği bile tüketemiyorum tavan oluyor ama çoğu şeker hastası tüketiyor bişey olmuyor
Anladım canım ben aldım açtım baya özelliği var arkadaşlarımın çoğu da kullanıyor sen bilirsin tabiyok sıfır alıcam ben ama cok fazla satılınca dikkatımı cekti neden diye?
Tabi canım sayesinde çoğu şeyi çıkardım hayatımdan suan içinKuşum kesinlikle ne yaramıyor ne yarıyor onu da değerlendirir insan böyle gerçekten mantıklı şu şeker ölçüm cihazı
Canım endişe etme bebeğiniz için olduğunu bilmeniz yeterliKızlar selam nasılsınız umarım herkes iyidir, ben 27 hafta oluyorum yarın ve eşimle hiç ilişkiye girmedik öğrendiğimden beri hem benim isteğim yok hem o tedirgin oluyor istemiyor çok duyarlı bu dönemde o kadar iyi ki prenses gibi hissediyorum ama bu durum aramızda bi soğukluğa sebep olur diye korkuyorum..
Kıyamam sen de uzun zamandır dikkat edip ölçüyorsun ah annelikTabi canım sayesinde çoğu şeyi çıkardım hayatımdan suan için
Hayır benim eşim normalde de cinsellik odaklı bir erkek değildir sarılmaya öpüp koklaşmaya daha çok kıymet verir ona da önem verir ama dozunda o bu durumdan çok rahatsız değil belli ama ben ona haksızlık yapmak istemiyorumCanım endişe etme bebeğiniz için olduğunu bilmeniz yeterliduygusal olarak kendini kötü hissediyorsan konuşabilirsiniz.
Ne yedin kuzum peki 126 çıktı. O şeker değil güzel çıkmışKıyamam sen de uzun zamandır dikkat edip ölçüyorsun ah annelikakşam açlık 81 yemekten 1 saat sonra 126 çıktı. Her zaman ne yiyorsam onu yedim bakalım 1 hafta boyunca sonuç ne olacak.
Bence bu haksızlık değil onlarda biliyor hamilelik zor bir süreç soğukluk olmazHayır benim eşim normalde de cinsellik odaklı bir erkek değildir sarılmaya öpüp koklaşmaya daha çok kıymet verir ona da önem verir ama dozunda o bu durumdan çok rahatsız değil belli ama ben ona haksızlık yapmak istemiyorum
Duygusalsın şu an hissediyorum onuHayır benim eşim normalde de cinsellik odaklı bir erkek değildir sarılmaya öpüp koklaşmaya daha çok kıymet verir ona da önem verir ama dozunda o bu durumdan çok rahatsız değil belli ama ben ona haksızlık yapmak istemiyorum
Bulgur 4-5 yemek kaşığı, patlıcan kabak türlü 4-5 yemek kaşığı ve cacık canım. Her zaman da böyle bu tarz besleniyorum yine amaaaan dedim ne yiyorsam onu yiycem bu sonuç çıktı. Ekmek yemedim bu arada yemiyorum ekmek hiçbir öğünde aslında yemek gerekiyor ama midem kabul etmiyor.Ne yedin kuzum peki 126 çıktı. O şeker değil güzel çıkmış
Merhaba, aynı sorunu yaşamıyorum ama yeni gebelik şekeri tanısı kondu. Şeker yüklemesi yaptırmanı tavsiye ederim.Arkadaşlar merhaba hamileliğim 26+1 bugün doktor kontrolüm vardı doktor suyun çok olduğunu sınırda olduğunu söyledi henüz şeker yüklemesi yaptırmadım ondan kaynaklı olabilir dedi ama evde kendim ölçüm yaptığımda şekerim normal çıkıyor. Aynı sorunu yaşayan var mı acaba
Evet pazartesi günü yaptırmayı düşünüyorum ama şekerden olmama ihtimali de varmışMerhaba, aynı sorunu yaşamıyorum ama yeni gebelik şekeri tanısı kondu. Şeker yüklemesi yaptırmanı tavsiye ederim.
Hiç belli olmaz her ihtimale karşı yaptırmak gerekir en azından neyden olup olmadığını daha rahat bulurlarEvet pazartesi günü yaptırmayı düşünüyorum ama şekerden olmama ihtimali de varmış
Canim merhaba bendede ayni problem vardi en son gttigimde Biraz azalma var ama yinede hala fazla suyun dedi seker yuklemesi yaptirmani öneririm bende şekerde çikti doktorun muhtemelen önerir ama Yinede sen aksatma derim mutlaka baktir.Pazartesi gidicem kontrole umarim duzelme vardir cunku bayadr diyet yapiyorum hiç doğru duzgun meyve yemiyorum diyebilirim korkuma sende dikkt et meyve konusuna özellikle.Arkadaşlar merhaba hamileliğim 26+1 bugün doktor kontrolüm vardı doktor suyun çok olduğunu sınırda olduğunu söyledi henüz şeker yüklemesi yaptırmadım ondan kaynaklı olabilir dedi ama evde kendim ölçüm yaptığımda şekerim normal çıkıyor. Aynı sorunu yaşayan var mı acaba
Güzel yemişsin canım bunlar yükseltmez şekeri zatenBulgur 4-5 yemek kaşığı, patlıcan kabak türlü 4-5 yemek kaşığı ve cacık canım. Her zaman da böyle bu tarz besleniyorum yine amaaaan dedim ne yiyorsam onu yiycem bu sonuç çıktı. Ekmek yemedim bu arada yemiyorum ekmek hiçbir öğünde aslında yemek gerekiyor ama midem kabul etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?