Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Kizlar Yemek yedikten sonra sizdede aniden aşiri halsizlik uyku hali oluyormu acaba şekerim mi yükseliyor anlamadim bu arada diyet yaptigimdan beri tansiyonum dusmeye başladi 8/5 e dusuyor Doktor takipte önermedi ama pazartesi gittigimde sorucam doktora ölcmeden kontrol altinda oldugunu nerden bilicem şekerin

Bu arada geçmiş olsun şekeri olan annelerim gel sarilalimBen bulguru korkudan yemiyorum benim listede yok Ama özledim bi kac kaşik kacamak yapsammi diyorum

Bu arada geçmiş olsun şekeri olan annelerim gel sarilalimBen bulguru korkudan yemiyorum benim listede yok Ama özledim bi kac kaşik kacamak yapsammi diyorum
Sarılalım canım Bulgur yedim ben akşam hep tüketirim bulgur yenilebilir canım yanında yoğurt veya cacık yap mis gibi

Senin listen varmi canim benim listedekileri yemekten içim kiyildi artnatif bisey vardir belki
Benimkilerden de için kıyılır ama atayım yine de eşim ölmek isteyen şunları yesin diyor hahahah

Eklentiler

• IMG_7826.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 57

Benim bir arkadaşımda şeker yüklemesi 2 kez yapıldı çıkmadı ama suyu fazlaydı . Bazen olabiliyor canım

Aşkım yemekten sonra halsizlikmoluyorsa gebelik şekeri şeysi olabiliyor diyorlar ama . Senin zaten yüksekti neden büyük test yapıp takibe almadı doktorun şaşkınım

Benimkilerden de için kıyılır ama atayım yine de eşim ölmek isteyen şunları yesin diyor hahahah
Gerçekten çok az nasil tok kaliyosun böyle benim doktor yine insafli davranmiş Aa meyve kompostosumu ama o zman kayisi kurusunu suda kaynatip içsem bisey olurmu ki

Gerçekten çok az nasil tok kaliyosun böyle benim doktor yine insafli davranmiş Aa meyve kompostosumu ama o zman kayisi kurusunu suda kaynatip içsem bisey olurmu ki
Ispanak kıymalı olacak onu belirteyim kuşum tam proteinli şekilde. İşte böyle besleniyorum en başından bu yana bir şekilde alıştı midem artık Kompostoyu sen bence görmemişsin gibi düşün nasıl tepki verir senin vücudun bilemiyorum. Ben şekersiz hazırlayıp çok az miktarda içiyorum sen fazla içersin falan zıplamasın şekerin boşver onu.

Pirasa bulabiliyormusun sen canim ya ben hiç biyerde bulamadim İspanak cok yedim bu ara temel reise dönücem bu gidişle Tamam kompostoyu görmezden gelelim o zman

Pirasa bulabiliyormusun sen canim ya ben hiç biyerde bulamadim İspanak cok yedim bu ara temel reise dönücem bu gidişle Tamam kompostoyu görmezden gelelim o zman
Pırasa file ya da getire bakabilirsin genelde bulunuyor. Eşim pırasadan nefret ediyor ıspanağı yiyor o yüzden biz de çok fazla kıymalı ıspanak yedik hamilelik boyunca

Bende bilmiyorumki kuzum 160cikmisti cok yuksek degil diyemi istemedi acaba
Ya sanmam kuşum dediğim gibi sınır kimine göre 130 kimine göre 140 ama kardeşim 148 le diabetolojiye büyük teste yollanıldı . Amacım asla korkutmak değil yanlış anlaşılma olmasın lütfen ama keşke biraz üzerine düşüp netlik kazandırsaydı 160 az değil ..

Eklentiler

• IMG_8116.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 48
Bu konuda kafam çok bulanik canim pazartesi sorucam mutlaka Birde özele gidiyorum yani sanki önemsemedi gibi hissettim umarim ben evham yapiyorumdr ama genel olarak bakiyorum herkese takip önerilmiş veya estra test bana sadece diyet demesi garip geldi

Hani hani kanda kendin ölç takip et dese onada okey diycemde herkese her diyette gelmiyor kimine o yasak kimine başka bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…