Teşekkür ederim canımGüzel yemişsin canım bunlar yükseltmez şekeri zaten
Sarılalım canımBu arada geçmiş olsun şekeri olan annelerim gel sarilalimBen bulguru korkudan yemiyorum benim listede yok Ama özledim bi kac kaşik kacamak yapsammi diyorum
Senin listen varmi canim benim listedekileri yemekten içim kiyildi artnatif bisey vardir belkiSarılalım canımBulgur yedim ben akşam hep tüketirim bulgur yenilebilir canım yanında yoğurt veya cacık yap mis gibi
Evet yaptırmadan bilmemem maalesefHiç belli olmaz her ihtimale karşı yaptırmak gerekir en azından neyden olup olmadığını daha rahat bulurlar
Benimkilerden de için kıyılır ama atayım yine deSenin listen varmi canim benim listedekileri yemekten içim kiyildi artnatif bisey vardir belki
Canim merhaba bendede ayni problem vardi en son gttigimde Biraz azalma var ama yinede hala fazla suyun dedi seker yuklemesi yaptirmani öneririm bende şekerde çikti doktorun muhtemelen önerir ama Yinede sen aksatma derim mutlaka baktir.Pazartesi gidicem kontrole umarim duzelme vardir cunku bayadr diyet yapiyorum hiç doğru duzgun meyve yemiyorum diyebilirim korkuma sende dikkt et meyve konusuna özellikle
İnşallah düzelmiştirCanim merhaba bendede ayni problem vardi en son gttigimde Biraz azalma var ama yinede hala fazla suyun dedi seker yuklemesi yaptirmani öneririm bende şekerde çikti doktorun muhtemelen önerir ama Yinede sen aksatma derim mutlaka baktir.Pazartesi gidicem kontrole umarim duzelme vardir cunku bayadr diyet yapiyorum hiç doğru duzgun meyve yemiyorum diyebilirim korkuma sende dikkt et meyve konusuna özellikle.peki yapman gereken bir şey var mıydı şekere dikkat etme haricinde
Benim bir arkadaşımda şeker yüklemesi 2 kez yapıldı çıkmadı ama suyu fazlaydı . Bazen olabiliyor canımArkadaşlar merhaba hamileliğim 26+1 bugün doktor kontrolüm vardı doktor suyun çok olduğunu sınırda olduğunu söyledi henüz şeker yüklemesi yaptırmadım ondan kaynaklı olabilir dedi ama evde kendim ölçüm yaptığımda şekerim normal çıkıyor. Aynı sorunu yaşayan var mı acaba
Aşkım yemekten sonra halsizlikmoluyorsa gebelik şekeri şeysi olabiliyor diyorlar ama . Senin zaten yüksekti neden büyük test yapıp takibe almadı doktorun şaşkınımKizlar Yemek yedikten sonra sizdede aniden aşiri halsizlik uyku hali oluyormu acaba şekerim mi yükseliyor anlamadim bu arada diyet yaptigimdan beri tansiyonum dusmeye başladi 8/5 e dusuyor Doktor takipte önermedi ama pazartesi gittigimde sorucam doktora ölcmeden kontrol altinda oldugunu nerden bilicem şekerin
İnşallah sorunuz bir şekilde atlatırızBenim bir arkadaşımda şeker yüklemesi 2 kez yapıldı çıkmadı ama suyu fazlaydı . Bazen olabiliyor canım
Bende bilmiyorumki kuzum 160cikmisti cok yuksek degil diyemi istemedi acabaAşkım yemekten sonra halsizlikmoluyorsa gebelik şekeri şeysi olabiliyor diyorlar ama . Senin zaten yüksekti neden büyük test yapıp takibe almadı doktorun şaşkınım
Gerçekten çok az nasil tok kaliyosun böyle benim doktor yine insafli davranmişBenimkilerden de için kıyılır ama atayım yine deeşim ölmek isteyen şunları yesin diyor hahahah
Ispanak kıymalı olacak onu belirteyim kuşum tam proteinli şekilde. İşte böyle besleniyorum en başından bu yana bir şekilde alıştı midem artıkGerçekten çok az nasil tok kaliyosun böyle benim doktor yine insafli davranmişAa meyve kompostosumu ama o zman kayisi kurusunu suda kaynatip içsem bisey olurmu ki
Pirasa bulabiliyormusun sen canim ya ben hiç biyerde bulamadim İspanak cok yedim bu ara temel reise dönücem bu gidişleIspanak kıymalı olacak onu belirteyim kuşum tam proteinli şekilde. İşte böyle besleniyorum en başından bu yana bir şekilde alıştı midem artıkKompostoyu sen bence görmemişsin gibi düşün nasıl tepki verir senin vücudun bilemiyorum. Ben şekersiz hazırlayıp çok az miktarda içiyorum sen fazla içersin falan zıplamasın şekerin boşver onu.
Pırasa file ya da getire bakabilirsin genelde bulunuyor. Eşim pırasadan nefret ediyor ıspanağı yiyor o yüzden biz de çok fazla kıymalı ıspanak yedik hamilelik boyuncaPirasa bulabiliyormusun sen canim ya ben hiç biyerde bulamadim İspanak cok yedim bu ara temel reise dönücem bu gidişleTamam kompostoyu görmezden gelelim o zman
Ya sanmam kuşum dediğim gibi sınır kimine göre 130 kimine göre 140 ama kardeşim 148 le diabetolojiye büyük teste yollanıldı . Amacım asla korkutmak değil yanlış anlaşılma olmasın lütfenBende bilmiyorumki kuzum 160cikmisti cok yuksek degil diyemi istemedi acaba
Bu konuda kafam çok bulanik canim pazartesi sorucam mutlaka Birde özele gidiyorum yani sanki önemsemedi gibi hissettimYa sanmam kuşum dediğim gibi sınır kimine göre 130 kimine göre 140 ama kardeşim 148 le diabetolojiye büyük teste yollanıldı . Amacım asla korkutmak değil yanlış anlaşılma olmasın lütfenama keşke biraz üzerine düşüp netlik kazandırsaydı 160 az değil ..
Hani hani kanda kendin ölç takip et dese onada okey diycemde herkese her diyette gelmiyor kimine o yasak kimine başka bir şeyBu konuda kafam çok bulanik canim pazartesi sorucam mutlaka Birde özele gidiyorum yani sanki önemsemedi gibi hissettimumarim ben evham yapiyorumdr ama genel olarak bakiyorum herkese takip önerilmiş veya estra test bana sadece diyet demesi garip geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?