Evet çıktı 10 gün kadar sürdü ama araya bayram girmiştiMerhaba intergen sonıçlarınız çıktı mı?
Canım ama 200 çıkan arkadaşımada diyet yap yeter demeleri doğru değil inan değil . Gebelik şekeri hafife indirgeyecek birşey değilki . Bazen diyet yetmiyor bazen yasaklı olmayan gıdalar bile şekeri zıplatıyor nasıl böyle kolaylıkla üstün körü bırakılıyor bilmiyorum . 184 sonuç ile Diabetolojiye sevk aldım 148 le Diabetolojiye yollanilanlar var . 200 çok yüksek iğnemi ilaçmı ona bakılır o durumda aslında. Doktorunu değiştirirsin arkadaşım dikkatli olasınCanım 200 çıkan arkadaşıma da sadece diyet denildi bence evham yapma
Ah diyet yapmak hamilelikte çok zor sizi anlıyorum kızımda şeker çıkmamıştı ama oksapar tek doz yetersiz olduğu çıkmıştı doktor kilo almamı yasaklamıştı hem de 6 ay bitmişti ekmek falan kesinlikle yasaktı iğneyi ikiye çıkarmıştım ağlıyordum açlıktanMerhaba geçmiş olsun. Ben de şeker yüklemesi yaptırdım gebelik şekeri çıktı, diyet ve aktif yaşantım oldukça hareketli olmasına rağmen. Yüklemeyi beklemeden sanki gebelik şekerin varmış gibi karbonhidrat ve şekerli, paketli gıdaları tamamen kesmeni öneririm. Diyeti şimdiden başlat hiç bekletmeden ve şeker ölçüm cihazıyla da şekerini kontrol et. Ben de 1 haftalık kontroldeyim eğer yüksek seyrederse düşmezse insüline geçilecek yatış yapılacak. O yüzden şimdiden başlarsan daha iyi olur
Canım bazen özellikle bu aylarda bebek poposunu kafasını bir yere dayıyor onu biz kasılma ile karıştırabiliyoruz sancın yoksa sertleşme kısa sürüyorsa sorun olcanı sanmıyorumAşkım ben dün çok yürüdüm aşırı gezdim dinlenmeden zaten kalça kemiklerim felan baya sızladı . Uzanıp dinlenmeye alımcada iki kez sol tarafta sertleşme oldu ama sancım yoktu . Bugünde takip edicem bakalım ama elimle okşayınca açıldı bakalım bugğn devam etmez inşallah
Kısaydı okşayınca geri geçti sancım yok canım şükür ama bebek bata aşşağıda bende yuksrı çıkmadı doktorum erken doğum riski görmüyorum ama gözetim altında tutmamız lazım dedi ..Canım bazen özellikle bu aylarda bebek poposunu kafasını bir yere dayıyor onu biz kasılma ile karıştırabiliyoruz sancın yoksa sertleşme kısa sürüyorsa sorun olcanı sanmıyorum
Bana kızımda çok olurdu hemen doktora gitmiştim doktor sen de ona dokun düzeltir kendini demiştiKısaydı okşayınca geri geçti sancım yok canım şükür ama bebek bata aşşağıda bende yuksrı çıkmadı doktorum erken doğum riski görmüyorum ama gözetim altında tutmamız lazım dedi ..
Ama bu çok yanlış bir öneri olmuş canım. Böyle öneri vermek, yönlendirmek bence çok yanlış. 200 oldukça ciddi bir değer sadece diyet tek başına yeterli olmuyorsa insülin iğnesi verilir. Diyet + insülin iğnesiyle de düşmezse hastaneye yatış gerekir. Gebelik şekeri bebeğin kalbini dahi etkileyen ciddi bir rahatsızlık. Dün bebeğime çocuk kardiyolojisinde fetal eko yapıldı çok şükür her şey yolunda çıktı ama çıkamayan kişiler de oluyor bu şekerden dolayı. Hatta bebeği doğumdan sonra ameliyata dahi alıyorlarmış, dün doktor açıkladı daha tıbbi terimlerle tabii ki. O yüzden bence gebelik şekeri olan, belirtisi olan, diyet yapmak zorunda olan, şekeri yüksek çıkan herkes dikkat etmeliCanım 200 çıkan arkadaşıma da sadece diyet denildi bence evham yapma
Yaaaaa ah ne zor şeyler gerçekten yaşayan bilir derler ya çok doğru. Hamilelik ilerledikçe çok açlık hissediliyor ilk zamanlar daha iyiydim ama 5-6 haftadır çok zorlanıyorum yine de direniyordum el mahkum diyerek. Şimdi gebelik şekeri tanısı konulunca daha da direnmem gerekiyorAh diyet yapmak hamilelikte çok zor sizi anlıyorum kızımda şeker çıkmamıştı ama oksapar tek doz yetersiz olduğu çıkmıştı doktor kilo almamı yasaklamıştı hem de 6 ay bitmişti ekmek falan kesinlikle yasaktı iğneyi ikiye çıkarmıştım ağlıyordum açlıktan
Kesinlikle öyle 208 ile beni hastaneye yatıracaklarını söylediler eğer düşmezse 1 haftalık takip sonrası hâlâ aynıysa… Bebeğimin kalbine dahi detaylı aylık çocuk kardiyolojisi bakacak doğuma kadar sık sık olacak şekilde. Dikkat etmek lazım.Canım ama 200 çıkan arkadaşımada diyet yap yeter demeleri doğru değil inan değil . Gebelik şekeri hafife indirgeyecek birşey değilki . Bazen diyet yetmiyor bazen yasaklı olmayan gıdalar bile şekeri zıplatıyor nasıl böyle kolaylıkla üstün körü bırakılıyor bilmiyorum . 184 sonuç ile Diabetolojiye sevk aldım 148 le Diabetolojiye yollanilanlar var . 200 çok yüksek iğnemi ilaçmı ona bakılır o durumda aslında. Doktorunu değiştirirsin arkadaşım dikkatli olasın
neler tüketmek gerekir sebze ağırlıklı mı ? bugünden itibaren tuzu ve şekeri kesmekle başlayımMerhaba geçmiş olsun. Ben de şeker yüklemesi yaptırdım gebelik şekeri çıktı, diyet ve aktif yaşantım oldukça hareketli olmasına rağmen. Yüklemeyi beklemeden sanki gebelik şekerin varmış gibi karbonhidrat ve şekerli, paketli gıdaları tamamen kesmeni öneririm. Diyeti şimdiden başlat hiç bekletmeden ve şeker ölçüm cihazıyla da şekerini kontrol et. Ben de 1 haftalık kontroldeyim eğer yüksek seyrederse düşmezse insüline geçilecek yatış yapılacak. O yüzden şimdiden başlarsan daha iyi olur
Bu gun iğne yapılacaktı. Önce kan vermem lazımmış onun sonuçları çıkmadan yapamam dedi. Bu gün kan vericem. Artık pzrts yada salı vurulurum iğneyi o zaman girerim ultrasona diye girmedim.Merhaba canım olmaz muhtemelen. Tüp bebekte ohssden yatarken her gün bakıyorlardı transfer yapılmıştı yani bişey olmadı olmasında inşallah
Siz bilirsinizBu gun iğne yapılacaktı. Önce kan vermem lazımmış onun sonuçları çıkmadan yapamam dedi. Bu gün kan vericem. Artık pzrts yada salı vurulurum iğneyi o zaman girerim ultrasona diye girmedim.
Kan uyuşmazlığı iğnesi.Siz bilirsinizhayırdır ne iğnesi
Eveeet hemen kes hiç gerek yok tuz ve şekereneler tüketmek gerekir sebze ağırlıklı mı ? bugünden itibaren tuzu ve şekeri kesmekle başlayım
Kaç çıktı ?İki haftada bir kontrole giden biri olarak bebeğin büyümesine şok oldum arkadaşlareğer ayda bir gidiyorsanız bir sonraki randevunuzda yaşayacağınız şoka kendinizi hazırlayın :)
o zaman okuyacaksın kesinlikleKaç çıktı ?ay inşallah artık 1 kilolar ve üzerlerini okuruz gr lar yeto
Yaaaaa salı günü ve dün gördüm bebeğimi ama devlet hastanesinin ultrason cihazı olduğu için tahmin edersin nasıl gördüğümüİki haftada bir kontrole giden biri olarak bebeğin büyümesine şok oldum arkadaşlareğer ayda bir gidiyorsanız bir sonraki randevunuzda yaşayacağınız şoka kendinizi hazırlayın :)
canım kaç kere yazdım elinizle karnınızı okşamayın bebekleri seviyorsunuz yada kendinizi rahatlatıyorsunuz ama rahmi kasıyorsunuz güzel değil doktorlar bas bas bağırıyor karnınızı okşamayın diye. Sertleşme arada olur dinlen bakalım ne olacakAşkım ben dün çok yürüdüm aşırı gezdim dinlenmeden zaten kalça kemiklerim felan baya sızladı . Uzanıp dinlenmeye alımcada iki kez sol tarafta sertleşme oldu ama sancım yoktu . Bugünde takip edicem bakalım ama elimle okşayınca açıldı bakalım bugğn devam etmez inşallah
hahahah,bu pipililer çok fena bizimki de aynı şov peşindeYaaaaa salı günü ve dün gördüm bebeğimi ama devlet hastanesinin ultrason cihazı olduğu için tahmin edersin nasıl gördüğümüSadece bacaklarını çok net görebilmiştim upuzun bacakları var çok şaşırdık annemle görünce bir de her zaman ki gibi pipisini açtı oğlum şovunu yaptı pipişi gördük bundan sonra perinatoloji görecek orda bence de bir şok yaşarım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?