Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Evet ya bence de artık hızla kilo alıp büyüyecekler ayyyy maşallah oğluşuna Kesin olurum haftaya cihaz da mükemmel orda

çok teşekkür ederim ne kadar detaylı yazmıssın . Günde 1 kase yoğurt 2 yumurta sabahları aksamları da 1 bardak süt içiyordum düzenli olarak

Elle karnını okşamak iyi değilmi ama saatlerce masaj tarzı yapmıyorumki elimi koyuyorum üzerine hafif bilmiyordum ben bunu ilk kez duydum

Elle karnını okşamak iyi değilmi ama saatlerce masaj tarzı yapmıyorumki elimi koyuyorum üzerine hafif bilmiyordum ben bunu ilk kez duydum
Yasak kuzum sadece elini üstüne koyup beklersin o sorum değil ama ovmak zararlı bi dakika da olsa bide karnın sertleşince uzanıyorsan otur oturuyorsan kalk ayaktaysan uzan zaten bi dakikaya düzelir pozisyon değiştirince onlar korkulacak şeyler değil

Tamam canım sağol

İlaç verdi mi canım, kasılma ne durumda
Çok şükür durdu korkudan oldu sanırım ödümüz koptu verdi toz verdi tek kullanımlık birde antibiyotik bir hafta sonra kontrol istedi çünkü az miktarda protein kaçağı da olmuş. Şimdilik takipteyiz bakalım bebek çok iyi ama her şeyi yolunda 3 gün önde gidiyor maşallah

Oksapar beter bişe ya benim kabusum bu doğumda tüplerimi bağlatıcam en çok oksapar yapmicam bi daha diye seviniyorum ve evet haklısın sonlara doğru insanın iştahı açılıyor gerçekten havalar da sıcak olunca şekerli şekerli meyve falan isteyip yiyememek zor neyse sağlıkla doğsunlar da seneye birlikte yersiniz karpuz kavun

Korkma canım dinlen hiç bişey olmaz Allah’ın izniyle. Maşallah bak öndende gidiyor

Maşallah bebişe çok sevindim canım antibiyotikle de hemen düzelir zaten

Benim de normalin ust sinirinda ve henuz seker yukleme testi yaptirmadim. 22’si gibi yaptiracağim. Çıkadabilir çıkmayadabilir. Benim doktorum karbonhidratli ve sekerli seylerden uzak dur biraz dedi. Karpuz dondurma gibi çok şeker iceren şeyler yeme dedi. Tamamen kesmedim ama azalttim yemeyi. Seker yuklemesi yaptirinca gorecegim sonucu. Normalde şekerim yok gebelik sekeri cikabilir tabi. Şeker varsa var çünkü ondan muthis bir kacis yontemi yok anladigim kadariyla.

Bu bahsettiğim ilk gebeliğinde yaşanan bir şeydi. Doktordan doktora değişebileceğini düşündüğüm için yazdım çünkü onunki sadece diyetle kontrol edildi ve anne de bebek de sağlıklıydı. 2.gebeliğinde şuan yine şekeri çıktı yine diyet yapıyor. Öneri vermedim aslında gördüğüm bi şeyi yazdım Tabiki dikkat edilmeli

Oksapar inim inim inleten belanın ta kendisi hahah karpuz kavun deli gibi istiyor canım da aman şekerle uğraşmayım diye az bir şey de olsa yemiyorum tutamam çünkü kendimi

Kızlar benim erken doğum olacak. Vücudumda garip morluklar oluşmaya başladı. Hatırlayanlar olursa trombosit düşüklüğüm vardı kortizon kullanıyordum artık yüksek doz kortizon da etki etmemeye başladı. Dayak yemişim gibi morluklar oluşuyor vücudumda. Doktor artık sana zarar verecek 30u dolduralım bebeği alalım biraz daha sabret dedi. Şimdi alırsak eğer yaşama şansı var ama yine de bilemeyiz riske atmayalım dedi. Nolur bi mucize olsa değerlerim yükselse 32-33leri en azından görebilsem. 30 çok erken değil mi çok üzülüyorum ya

Evetvcanım sonuçlara göre diyet diye biliyorlar ama evden takip ediliyor çizelge yapılıyor demekki ona yetmiş ..

Yaaaa kesin mi peki hani şey demiyor mu doktor biraz daha dayanırsın belki değişir falan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…