- 31 Ekim 2023
- 364
- 402
- 23
Kesin gibi bir şey canım. Üç haftadır doktor bunu diyo zaten ama değerlerim yükselmek veya yerinde kalmak yerine sürekli düşüş gösterdiği ve artık tedavi seçeneği kalmadığı için. Vücudum da artık uyarı vermeye başladığı için bu yola başvurdu doktor da. Bi nevi beni hayatta tutmak için bebeği erken alıcaz yani. Ben de diyorum keşke bi mucize olsa değerlerim birden yükselse ne bileyim işte umut dünyası. Her hafta kan veriyorum binbir umutla, belki bu hafta az da olsa yükselmiştir diye ama her hafta, sonu hüsran oluyorYaaaa kesin mi peki hani şey demiyor mu doktor biraz daha dayanırsın belki değişir falan diye
Umutla beklemek ve sonrasında yaşanan o hayal kırıklığı çok zordur tahmin edebiliyorumKesin gibi bir şey canım. Üç haftadır doktor bunu diyo zaten ama değerlerim yükselmek veya yerinde kalmak yerine sürekli düşüş gösterdiği ve artık tedavi seçeneği kalmadığı için. Vücudum da artık uyarı vermeye başladığı için bu yola başvurdu doktor da. Bi nevi beni hayatta tutmak için bebeği erken alıcaz yani. Ben de diyorum keşke bi mucize olsa değerlerim birden yükselse ne bileyim işte umut dünyası. Her hafta kan veriyorum binbir umutla, belki bu hafta az da olsa yükselmiştir diye ama her hafta, sonu hüsran oluyor
Çokk sağol kuzum duaya çok ihtiyacım var.Umutla beklemek ve sonrasında yaşanan o hayal kırıklığı çok zordur tahmin edebiliyorumUmarım bir mucize olur gerçekten dualarım seninle Allahım yardımcın olsun
Bilmiyorum yapabilir misin ama iyi düşünelim iyi olsun demek istiyorumÇokk sağol kuzum duaya çok ihtiyacım var.Hepimiz burda hamileyiz belki birinin duası kabul olur ne bileyim bi mucize olur buna inanmak istiyorum hala. Yoksa üç haftam kaldı artık benim
Yaşım 35, hep şey diyorum manifestledim 35 yaşa 35 hafta diyorum kendi kendime halaaaa bak.Bilmiyorum yapabilir misin ama iyi düşünelim iyi olsun demek istiyorumAllahtan hiçbir zaman ümit kesilmez bitti dendiği yerde bile neler olur neleeeeer.
İnşallah durabildiği kadar durur canım dualarım seninle . Doktor ciğer geliştirici falan herşeyi düşünmüştür zaten hayırlıysa sağlıkla doğsun inşallah vaktindeYaşım 35, hep şey diyorum manifestledim 35 yaşa 35 hafta diyorum kendi kendime halaaaa bak.Doktor bu morluklar iyiye gitmiyor ani kanama olabilir seni de bebeği de kaybedebiliriz diyor ama ben hala dediğin gibi olumlu bakmaya çalışıyorum her hafta hayal kırıklığı oluyor kan verdiğim gün. Sonra bi trombosit yüklemesi yapılıyor. Ben o gün full ağlamalı geçiriyorum zaten fix. Hep aynı süreç. Ertesi gün hiçbişey yokmuş gibi hayatıma devam ediyorum pozitif uyanmaya çalışıyorum bebeğime güzel şeyler söyleyerek falan, kendimi de motive ederek. Dediğin gibi umut dünyası, belki hiç ummadığım yerden bi gelişme olur bi şey olur diyorum
Çok sağol canımmm inşallah dediğin gibi durabildiği kadar dursun 30 çok erken geliyor bana korkutuyor beni yani bu kadar erken olmasıİnşallah durabildiği kadar durur canım dualarım seninle . Doktor ciğer geliştirici falan herşeyi düşünmüştür zaten hayırlıysa sağlıkla doğsun inşallah vaktinde
Çokk sağol kuzum duaya çok ihtiyacım var.Hepimiz burda hamileyiz belki birinin duası kabul olur ne bileyim bi mucize olur buna inanmak istiyorum hala. Yoksa üç haftam kaldı artık benim
Yaaaaaaa sana sımsıkı sarılıyorum sımsıkııııYaşım 35, hep şey diyorum manifestledim 35 yaşa 35 hafta diyorum kendi kendime halaaaa bak.Doktor bu morluklar iyiye gitmiyor ani kanama olabilir seni de bebeği de kaybedebiliriz diyor ama ben hala dediğin gibi olumlu bakmaya çalışıyorum her hafta hayal kırıklığı oluyor kan verdiğim gün. Sonra bi trombosit yüklemesi yapılıyor. Ben o gün full ağlamalı geçiriyorum zaten fix. Hep aynı süreç. Ertesi gün hiçbişey yokmuş gibi hayatıma devam ediyorum pozitif uyanmaya çalışıyorum bebeğime güzel şeyler söyleyerek falan, kendimi de motive ederek. Dediğin gibi umut dünyası, belki hiç ummadığım yerden bi gelişme olur bi şey olur diyorum
Ah canım benim hiç stres yapma olur muKızlar benim erken doğum olacak. Vücudumda garip morluklar oluşmaya başladı. Hatırlayanlar olursa trombosit düşüklüğüm vardı kortizon kullanıyordum artık yüksek doz kortizon da etki etmemeye başladı. Dayak yemişim gibi morluklar oluşuyor vücudumda. Doktor artık sana zarar verecek 30u dolduralım bebeği alalım biraz daha sabret dedi. Şimdi alırsak eğer yaşama şansı var ama yine de bilemeyiz riske atmayalım dedi. Nolur bi mucize olsa değerlerim yükselse 32-33leri en azından görebilsem. 30 çok erken değil miçok üzülüyorum ya
Kızlar benim erken doğum olacak. Vücudumda garip morluklar oluşmaya başladı. Hatırlayanlar olursa trombosit düşüklüğüm vardı kortizon kullanıyordum artık yüksek doz kortizon da etki etmemeye başladı. Dayak yemişim gibi morluklar oluşuyor vücudumda. Doktor artık sana zarar verecek 30u dolduralım bebeği alalım biraz daha sabret dedi. Şimdi alırsak eğer yaşama şansı var ama yine de bilemeyiz riske atmayalım dedi. Nolur bi mucize olsa değerlerim yükselse 32-33leri en azından görebilsem. 30 çok erken değil miçok üzülüyorum ya
Canımm amin çok teşekkür ederimAh kuzum benim Rabbim sana ummadigin anda mucizeler versin inşallah şifa bulursun bi an önce hayirlisi olsun hakkinda umarim bebegini saglikla zamaninda kucagina alirsin öyle olmasada kendini yipratma herseyde vardır bi hayir senin ve bebegin hakkinda hayirlisi ne ise o olsn canim
Canımmm şu temiz kalbini tatlı dilini o kadar seviyorum kiiiYaaaaaaa sana sımsıkı sarılıyorum sımsıkııııBen eminim ki bu süreçleri ah ya ne günlerdi, neler çektim, nelere dayandım bak şimdi bebeğim kucağımda ikimizde sağlıklıyız diyerek anacaksın. Allahım seni ailene, yavrunuzu da size bağışlasın. Öncelikli olarak 30 a kadar dayansın da minik kuş sonrasında belki birkaç hafta daha durur kim bilir Bol bol dua edeceğim sana hamilelerin duası kabul olur derler hep bir ağızdan edelim
Güzel düşünelim güzel olsun inşallah canım ne diyim kiAh canım benim hiç stres yapma olur muerkenden doğum olcak olcak dersek olur biliyorsan bak ben 12.haftadan beri içimde tutmaya çalışıyorum. 14.haftada 15i görmez dediler 26 ya geldim sen de inşallah ya sağlığına kavuşursun ya da 33-34 lere gelir bebişlerimiz. İnan seninle aynı şeyleri hissediyoruz. Ben de 30 a gelsin diye dualar ediyorum. Ama üzüldükçe değerlerin toparlanmaz. Allahtan da umut kesilmez. Bir bakmışsın bir sabah her şey yolunda gitmeye başlar. Her gün dua et allah sana ve tüm rahatsız hamilelere şafi ismiyle şifa versin inşallah
Canımm çok sağol duaların için de, desteklerin için decanim eminim ki cok zorlayici duygular su an hissettiklerin fakat olumlu dusunmeye calis, karnindaki minnos bu haftaya kadar cok guzel geldi, bundan sonra dayanmasi icin bizler de dua ederizbugunden sonraki butun dualarimdasin emin ol senin ve bebisin icin en hayirlisi, en sagliklisi neyse o olsun kontrollerden sonra da birakma kendini, buraya yaz, ne hissedebilecegini hepimiz anlariz, anlamaya calisiriz, kafan dagilir biraz.
Evet doktor da dedi zaten bebek iyiymiş rahîm ağzına bakıldı işte 30 ay yakınsa tehlikeli olabilir ama seninki 50 küsur dedi ya bebemin yüzünü gördük kalbini duyduk çok iyi geldi bize özeldeki doktorum çok çok iyiKorkma canım dinlen hiç bişey olmaz Allah’ın izniyle. Maşallah bak öndende gidiyor
Evet hâlâ bulanık ama kanlı değil çok şükür idrarım. Düzelir dedi doktor ama her ihtimale karşı kontrol dediMaşallah bebişeçok sevindim canım antibiyotikle de hemen düzelir zaten
YaaaCanımmm şu temiz kalbini tatlı dilini o kadar seviyorum kiiiağzından bal damlıyor inşallah söylediklerin olur biraz daha dayanırız sonra bu günleri gülerek hatırlarız çok teşekkür ederim her şey için, desteğin için de ayrıca teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?