Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Yaaaa kesin mi peki hani şey demiyor mu doktor biraz daha dayanırsın belki değişir falan diye
Kesin gibi bir şey canım. Üç haftadır doktor bunu diyo zaten ama değerlerim yükselmek veya yerinde kalmak yerine sürekli düşüş gösterdiği ve artık tedavi seçeneği kalmadığı için. Vücudum da artık uyarı vermeye başladığı için bu yola başvurdu doktor da. Bi nevi beni hayatta tutmak için bebeği erken alıcaz yani. Ben de diyorum keşke bi mucize olsa değerlerim birden yükselse ne bileyim işte umut dünyası. Her hafta kan veriyorum binbir umutla, belki bu hafta az da olsa yükselmiştir diye ama her hafta, sonu hüsran oluyor

Umutla beklemek ve sonrasında yaşanan o hayal kırıklığı çok zordur tahmin edebiliyorum Umarım bir mucize olur gerçekten dualarım seninle Allahım yardımcın olsun

Umutla beklemek ve sonrasında yaşanan o hayal kırıklığı çok zordur tahmin edebiliyorum Umarım bir mucize olur gerçekten dualarım seninle Allahım yardımcın olsun
Çokk sağol kuzum duaya çok ihtiyacım var. Hepimiz burda hamileyiz belki birinin duası kabul olur ne bileyim bi mucize olur buna inanmak istiyorum hala. Yoksa üç haftam kaldı artık benim

Çokk sağol kuzum duaya çok ihtiyacım var. Hepimiz burda hamileyiz belki birinin duası kabul olur ne bileyim bi mucize olur buna inanmak istiyorum hala. Yoksa üç haftam kaldı artık benim
Bilmiyorum yapabilir misin ama iyi düşünelim iyi olsun demek istiyorum Allahtan hiçbir zaman ümit kesilmez bitti dendiği yerde bile neler olur neleeeeer.

Bilmiyorum yapabilir misin ama iyi düşünelim iyi olsun demek istiyorum Allahtan hiçbir zaman ümit kesilmez bitti dendiği yerde bile neler olur neleeeeer.
Yaşım 35, hep şey diyorum manifestledim 35 yaşa 35 hafta diyorum kendi kendime halaaaa bak. Doktor bu morluklar iyiye gitmiyor ani kanama olabilir seni de bebeği de kaybedebiliriz diyor ama ben hala dediğin gibi olumlu bakmaya çalışıyorum her hafta hayal kırıklığı oluyor kan verdiğim gün. Sonra bi trombosit yüklemesi yapılıyor. Ben o gün full ağlamalı geçiriyorum zaten fix. Hep aynı süreç. Ertesi gün hiçbişey yokmuş gibi hayatıma devam ediyorum pozitif uyanmaya çalışıyorum bebeğime güzel şeyler söyleyerek falan, kendimi de motive ederek. Dediğin gibi umut dünyası, belki hiç ummadığım yerden bi gelişme olur bi şey olur diyorum

İnşallah durabildiği kadar durur canım dualarım seninle . Doktor ciğer geliştirici falan herşeyi düşünmüştür zaten hayırlıysa sağlıkla doğsun inşallah vaktinde

İnşallah durabildiği kadar durur canım dualarım seninle . Doktor ciğer geliştirici falan herşeyi düşünmüştür zaten hayırlıysa sağlıkla doğsun inşallah vaktinde
Çok sağol canımmm inşallah dediğin gibi durabildiği kadar dursun 30 çok erken geliyor bana korkutuyor beni yani bu kadar erken olması

Ah kuzum benim Rabbim sana ummadigin anda mucizeler versin inşallah şifa bulursun bi an önce hayirlisi olsun hakkinda umarim bebegini saglikla zamaninda kucagina alirsin öyle olmasada kendini yipratma herseyde vardır bi hayir senin ve bebegin hakkinda hayirlisi ne ise o olsn canim

Yaaaaaaa sana sımsıkı sarılıyorum sımsıkıııı Ben eminim ki bu süreçleri ah ya ne günlerdi, neler çektim, nelere dayandım bak şimdi bebeğim kucağımda ikimizde sağlıklıyız diyerek anacaksın. Allahım seni ailene, yavrunuzu da size bağışlasın. Öncelikli olarak 30 a kadar dayansın da minik kuş sonrasında belki birkaç hafta daha durur kim bilir Bol bol dua edeceğim sana hamilelerin duası kabul olur derler hep bir ağızdan edelim

Ah canım benim hiç stres yapma olur mu erkenden doğum olcak olcak dersek olur biliyorsan bak ben 12.haftadan beri içimde tutmaya çalışıyorum. 14.haftada 15i görmez dediler 26 ya geldim sen de inşallah ya sağlığına kavuşursun ya da 33-34 lere gelir bebişlerimiz. İnan seninle aynı şeyleri hissediyoruz. Ben de 30 a gelsin diye dualar ediyorum. Ama üzüldükçe değerlerin toparlanmaz. Allahtan da umut kesilmez. Bir bakmışsın bir sabah her şey yolunda gitmeye başlar. Her gün dua et allah sana ve tüm rahatsız hamilelere şafi ismiyle şifa versin inşallah

canim eminim ki cok zorlayici duygular su an hissettiklerin fakat olumlu dusunmeye calis, karnindaki minnos bu haftaya kadar cok guzel geldi, bundan sonra dayanmasi icin bizler de dua ederiz bugunden sonraki butun dualarimdasin emin ol senin ve bebisin icin en hayirlisi, en sagliklisi neyse o olsun kontrollerden sonra da birakma kendini, buraya yaz, ne hissedebilecegini hepimiz anlariz, anlamaya calisiriz, kafan dagilir biraz.

Canımm amin çok teşekkür ederim

Canımmm şu temiz kalbini tatlı dilini o kadar seviyorum kiii ağzından bal damlıyor inşallah söylediklerin olur biraz daha dayanırız sonra bu günleri gülerek hatırlarız çok teşekkür ederim her şey için, desteğin için de ayrıca teşekkür ederim

Güzel düşünelim güzel olsun inşallah canım ne diyim ki Rabbim şifa bekleyen bizlere ve tüm hastalara, ihtiyacı olanlara yardım etsin, şifasını versin. İnanıyorum güzel sonuçlanacak senin de benim de. Buradaki tüm güzel hamişlerin de seneye bu zamanlar tatil planları yapıyor olacağız bebişlerimizle

Canımm çok sağol duaların için de, desteklerin için de yani genel olarak bu süreç beni çok içine kapanık biri yaptı. Böyle içimden bi şey gelmeden boş boş yatıyorum öylece. Her hafta umutla kan vermeye gidiyorum ve hep hüsranla sonuçlanıyor. Bu da tüm hevesimi kırıyor işte. Hayırlısı bakalım ya rabbim büyük, buradaki siz hamişlerin duası belki bikaç hafta daha attırır bana, neden olmasın

Kızlar çatlaklarınız ne durumdaa benim göğüslerimin altı karnımın altı ve bacaklarımın üst kısımları hep çatladı ((

Kızlar sabahtan beri hastanedeyim kasılmam çıktı biraz doktorum ilaç verdi olmazsa yatırırım dedim allahtan kasılmalar düzenli değil. Çok şükür rahim ağzım kapalı ve uzunluk 35. Artık lavabo hariç kalkmak yok yemeği de ayağına getirsinler dedi

Korkma canım dinlen hiç bişey olmaz Allah’ın izniyle. Maşallah bak öndende gidiyor
Evet doktor da dedi zaten bebek iyiymiş rahîm ağzına bakıldı işte 30 ay yakınsa tehlikeli olabilir ama seninki 50 küsur dedi ya bebemin yüzünü gördük kalbini duyduk çok iyi geldi bize özeldeki doktorum çok çok iyi

Yaaa İnşallah inşallah aminnnnn rabbim yardım etsin inşallah darda bırakmasın. Ne demek her zaman yazabilirsin asla yalnız hissetme kendini dertleşmek iyi gelir rahatlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…