Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Canım geçmiş olsun uzunluğun iyimiş dikkat et bol bol dinlen, sağlıkla kavuş bebişlerine

İnnnşallah canım inşallah. Dün buraya yazdıktan sonra daha bi iyi hissettim kendimi nedense hamişlerin duasına inandım belki de bilemiyorum ama daha bi içim rahat bugün hepimiz içim sağlıklı zamanında doğumlar olsun inşallah ya

Ahhh ağzından bal damlıyor çok sağol canım inşallah

Canım dualarım seninle sağlıkla kavuşursun bebeğine, en güzel zamanda inşallah Allah tan umut kesilmez, Allahım herkesin bebişlerine sağlıkla kavuştursun
Amiiinnn canımm çok sağol dualarınız bana şimdiden çok iyi geldi, moral oldu hepiniz iyi ki varsınız

Tadini çikar Bol Bol dinlen miniklerle sohbet et

A ayseipekalp25 canım şuan kaç haftaliksin aslında 30 çok erken değil. Kilosu nasıl şuan. Bu süreçte ne olur ne olmaz bol bol muz ceviz gibi kilo yapacak şeyler ye. Bir gün kalsa dahi kardır. Ama erken doğsa dahi senin sağlığın önemli sen iyi olmadıktan sonra bebeğe senin gibi kim bakacak. Evet 2 kiloya kadar kuvez süresi olacaktır o zamana kadarda sen toparlanirsin. Ama tam aksine değerlerin yukseledebilir en azından 34 35 i görebilirsin.
U Umayis canım rahim uzunlugu iyiymiş birazdaha beklerler. Ztn seninki ikiz erken gelmeleri beklenen birsey ama dediğim gibi en azından söyle 34 35 e kadar beklesinler. Bak hatırlıyorsun ne zamandır dayaniyorlar. İnşallah birazdaha dayanirlar

Ay bizimki totoyu donderdi karnımda belki oluyor nst bağlayan intorn kasılmam var zannediyor ama cihazda sancı sıfır kadının ifadesine gülmemeye çalıştım o an ama komikti aman sağlıklı olsunlarda

Anne yüreği işteeeee ne yapsın kadın yat misler gibi ohhhh keyif yap biraz. Bebelerinize küçük bir uyarı çekin erken daha durun olduğunuz yerde diye
Benimki anasına çekmiş diyecem aman çekmesin ben 7 aylık doğmuşum çünkü uyardım bekle diye nst de anana çekme bekle orda 12 13 hafta daha dedim

Ay bizimki totoyu donderdi karnımda belki oluyor nst bağlayan intorn kasılmam var zannediyor ama cihazda sancı sıfır kadının ifadesine gülmemeye çalıştım o an ama komikti aman sağlıklı olsunlarda
Zaten bebeğin toplanmasını ngt sancı olarak algılamaz tüm rahim oluyor nefes kesiliyor bide

İnşallah canım umudum yüksek sırf rahim uzunlugu iyi diye kötü düşünmüyorum

Zaten bebeğin toplanmasını ngt sancı olarak algılamaz tüm rahim oluyor nefes kesiliyor bide
Aynen işte kadın gelip gidip karnın niye sert senin cihazda niye kasılma yok diyor sonra doktor geldi de kadın aydınlandı. Birazda hak vermek lazım 1.5 saat kadar kaldım acilde 8 10 kişi geldi. Hepsiyle ilgilenmek birde sabahtan akşama kadar ohooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…