Canım geçmiş olsunKızlar sabahtan beri hastanedeyim kasılmam çıktı biraz doktorum ilaç verdi olmazsa yatırırım dedim allahtan kasılmalar düzenli değil. Çok şükür rahim ağzım kapalı ve uzunluk 35. Artık lavabo hariç kalkmak yok yemeği de ayağına getirsinler dedi
İnnnşallah canım inşallah. Dün buraya yazdıktan sonra daha bi iyi hissettim kendimi nedense hamişlerin duasına inandım belki de bilemiyorum ama daha bi içim rahat bugünCanım inşallah daha uzun bekler bebişin ama olmasa da 30 hafta çok da kötü değil üzülme. Kızım 34. Haftada doğdu küçüktü ama şimdi akranlarından büyük duruyor ve sağlıklı çok şükür. Ben ağlıyordum erken doğacak diye benimle aynı gün 31. Haftasında doğum yapan vardı onun da bebişi gayet sağlıklı. Doktorum kızım için dışarda olması içerde olmasından daha az riskli demişti sanırım senin için de böyle. İnşallah ikiniz de sağlıkla geçirirsiniz bu süreci.
Ahhh ağzından bal damlıyor çok sağol canım inşallahÇok geçmiş olsun canım, 30 çok erken değil bebeğin sağlıklı olur zaten öncesinde gerekli her şeyi yapar doktorun ama insan vücudu hele de hamileyken o kadar değişik ki değerlerin yükselip 40'ı görme ihtimalin de vardır emin ol, sen iyi düşün
Amiiinnn canımm çok sağol dualarınız bana şimdiden çok iyi geldi, moral oldu hepiniz iyi ki varsınızCanım dualarım seninle sağlıkla kavuşursun bebeğine, en güzel zamanda inşallahAllah tan umut kesilmez, Allahım herkesin bebişlerine sağlıkla kavuştursun
Azalır inşallahValla uzanıyorum canım dikkat ediyorum suan için iyiyim bir kere tek kasılma oldu belki dikkat edersem azalır
Tadini çikarAhahaha dursalar işte ne güzel olur sanki bu dünyada ne var acele ediyorlar o kadartabi canım iyiki annem geldi eşim zaten işte yoruluyordu e nöbetleri de çoğaldı annem hemen geldi şimdi uzanıyorum onlar herşeyi yapıyor mis gibi
Ahh Folik asit bebekleri
Ay bizimki totoyu donderdi karnımda belki oluyor nst bağlayan intorn kasılmam var zannediyor ama cihazda sancı sıfır kadının ifadesine gülmemeye çalıştım o an ama komiktiKız benim de kızım öyle asla durmuyor oğlum olduğu yerden tekme atarken kızım karnımın içinde fıldır fıldır dönüyornst kaç kere geldi kadın kalp atışını düzeltmeye bana diyor bunla işin var senin
Benimki anasına çekmiş diyecem aman çekmesin ben 7 aylık doğmuşum çünkü uyardım bekle diye nst de anana çekme bekle orda 12 13 hafta daha dedimAnne yüreği işteeeee ne yapsın kadınyat misler gibi ohhhh keyif yap biraz. Bebelerinize küçük bir uyarı çekin erken daha durun olduğunuz yerde diye
Zaten bebeğin toplanmasını ngt sancı olarak algılamaz tüm rahim oluyor nefes kesiliyor bideAy bizimki totoyu donderdi karnımda belki oluyor nst bağlayan intorn kasılmam var zannediyor ama cihazda sancı sıfır kadının ifadesine gülmemeye çalıştım o an ama komiktiaman sağlıklı olsunlarda
İnşallah canım umudum yüksek sırf rahim uzunlugu iyi diye kötü düşünmüyorumA ayseipekalp25 canım şuan kaç haftaliksin aslında 30 çok erken değil. Kilosu nasıl şuan. Bu süreçte ne olur ne olmaz bol bol muz ceviz gibi kilo yapacak şeyler ye. Bir gün kalsa dahi kardır. Ama erken doğsa dahi senin sağlığın önemli sen iyi olmadıktan sonra bebeğe senin gibi kim bakacak. Evet 2 kiloya kadar kuvez süresi olacaktır o zamana kadarda sen toparlanirsin. Ama tam aksine değerlerin yukseledebilir en azından 34 35 i görebilirsin.
U Umayis canım rahim uzunlugu iyiymiş birazdaha beklerler. Ztn seninki ikiz erken gelmeleri beklenen birsey ama dediğim gibi en azından söyle 34 35 e kadar beklesinler. Bak hatırlıyorsun ne zamandır dayaniyorlar. İnşallah birazdaha dayanirlar
Benimki Hareket ediyorda ben hissetmiyorum pek plasenta önde olduğu için sanirimSorma sorma bu kadar hareketli olunca da hareket etmediği zaman korkuyor insan benimki gece kuşu gündüz uyuyor hep
Benim de haftalardır böyle, hareket etmediğim için ufak harekette komple kütür kütür ediyo ve ağrıyo,Kızlr benim resmen rahmimim kemikleri ağrıyor bi öneriniz varmı 1 haftadır böyle
Aynen işte kadın gelip gidip karnın niye sert senin cihazda niye kasılma yok diyor sonra doktor geldi de kadın aydınlandı.Zaten bebeğin toplanmasını ngt sancı olarak algılamaz tüm rahim oluyor nefes kesiliyor bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?