O bebişlere söyle daha vakit gelmedi biraz daha dursunlar annelerinin karnındaKızlar sabahtan beri hastanedeyim kasılmam çıktı biraz doktorum ilaç verdi olmazsa yatırırım dedim allahtan kasılmalar düzenli değil. Çok şükür rahim ağzım kapalı ve uzunluk 35. Artık lavabo hariç kalkmak yok yemeği de ayağına getirsinler dedi
İyi ki düzensiz belki yalancı sancıdır onlar doğuma hazırlık bir nevi ama yinede tedbir amaçlı ilaç verip yatış yapıyorlarKızlar sabahtan beri hastanedeyim kasılmam çıktı biraz doktorum ilaç verdi olmazsa yatırırım dedim allahtan kasılmalar düzenli değil. Çok şükür rahim ağzım kapalı ve uzunluk 35. Artık lavabo hariç kalkmak yok yemeği de ayağına getirsinler dedi
Valla bebişler aşırı hareketli inşallah dırurlar suan tek tesellimiz düzenli değil kasılmalar ve rahim ağzı iyi çok şükürO bebişlere söyle daha vakit gelmedi biraz daha dursunlar annelerinin karnındaŞimdi nasılsın kasılmaların ne durumda? Çok şükür uzunluğun vs çok iyi maşallah diyelim kaşı totonu. Anneciğin yanındaydı değil mi? Bakar kızına yemeğini de yapar yedirir de.
Aynen canım bi ilaç verdi kullan bir hafta dedi. Zaten doktorum pek ilaç sevmez zor bi durum olmazsa güveniyorum diye kullanıcamİyi ki düzensiz belki yalancı sancıdır onlar doğuma hazırlık bir nevi ama yinede tedbir amaçlı ilaç verip yatış yapıyorlar
Aynen benim doktorum da öyle çok pozitif ve herşeye ilaç vermez o vermişse kullanırım bende. Sanırım yerinde duramayan bir bebem olacak benimAynen canım bi ilaç verdi kullan bir hafta dedi. Zaten doktorum pek ilaç sevmez zor bi durum olmazsa güveniyorum diye kullanıcam
Valla bebişler aşırı hareketli inşallah dırurlar suan tek tesellimiz düzenli değil kasılmalar ve rahim ağzı iyi çok şükürannem tuvalete gidince bile kızıyordu meğer haklıymış şimdi diyor tuvalet hariç seni ayakta görsem hakkımı helal etmem
Bebişler daha erken aman durun biraz daha İçerdeAynen canım bi ilaç verdi kullan bir hafta dedi. Zaten doktorum pek ilaç sevmez zor bi durum olmazsa güveniyorum diye kullanıcam
Ahh Folik asit bebekleriAynen benim doktorum da öyle çok pozitif ve herşeye ilaç vermez o vermişse kullanırım bende. Sanırım yerinde duramayan bir bebem olacak benimşimdi bile takla atıyor sanki içerde
Kız benim de kızım öyle asla durmuyor oğlum olduğu yerden tekme atarken kızım karnımın içinde fıldır fıldır dönüyorAynen benim doktorum da öyle çok pozitif ve herşeye ilaç vermez o vermişse kullanırım bende. Sanırım yerinde duramayan bir bebem olacak benimşimdi bile takla atıyor sanki içerde
Ahahaha dursalar işte ne güzel olur sanki bu dünyada ne var acele ediyorlar o kadarBebişler daha erken aman durun biraz daha İçerdebak ne guzel iki kişi kaynaşin işte kardeş kardeş tek olan napsin diye teselli ver annesi işin şakasi rahim agzin iyi olmasi guzel bişey canim Allahtan annen yanindaymiş bol bol dinlen hem minikler belliki yaramaz olacak sen biraz enerji depolamiş olursun en azindan
Geçmiş olsun aşkım ama düzenli olmaması çok iyi birşey Rahim uzunluğunda iyi Allah’ın izni ile dinlenmeyle geçer inşallahKızlar sabahtan beri hastanedeyim kasılmam çıktı biraz doktorum ilaç verdi olmazsa yatırırım dedim allahtan kasılmalar düzenli değil. Çok şükür rahim ağzım kapalı ve uzunluk 35. Artık lavabo hariç kalkmak yok yemeği de ayağına getirsinler dedi
Canım inşallah daha uzun bekler bebişin ama olmasa da 30 hafta çok da kötü değil üzülme. Kızım 34. Haftada doğdu küçüktü ama şimdi akranlarından büyük duruyor ve sağlıklı çok şükür. Ben ağlıyordum erken doğacak diye benimle aynı gün 31. Haftasında doğum yapan vardı onun da bebişi gayet sağlıklı. Doktorum kızım için dışarda olması içerde olmasından daha az riskli demişti sanırım senin için de böyle. İnşallah ikiniz de sağlıkla geçirirsiniz bu süreci.Kesin gibi bir şey canım. Üç haftadır doktor bunu diyo zaten ama değerlerim yükselmek veya yerinde kalmak yerine sürekli düşüş gösterdiği ve artık tedavi seçeneği kalmadığı için. Vücudum da artık uyarı vermeye başladığı için bu yola başvurdu doktor da. Bi nevi beni hayatta tutmak için bebeği erken alıcaz yani. Ben de diyorum keşke bi mucize olsa değerlerim birden yükselse ne bileyim işte umut dünyası. Her hafta kan veriyorum binbir umutla, belki bu hafta az da olsa yükselmiştir diye ama her hafta, sonu hüsran oluyor
Çatlak maalesef genetik canım o pahalı kremler falan pek işe yaramıyor. İlkinde hiç çatlamamıştım bunda da henüz çatlağım yok hiçbir şey de kullanmıyorum öyle bir vaktim yok zatenKızlar çatlaklarınız ne durumdaa benim göğüslerimin altı karnımın altı ve bacaklarımın üst kısımları hep çatladı((
Kızlar benim erken doğum olacak. Vücudumda garip morluklar oluşmaya başladı. Hatırlayanlar olursa trombosit düşüklüğüm vardı kortizon kullanıyordum artık yüksek doz kortizon da etki etmemeye başladı. Dayak yemişim gibi morluklar oluşuyor vücudumda. Doktor artık sana zarar verecek 30u dolduralım bebeği alalım biraz daha sabret dedi. Şimdi alırsak eğer yaşama şansı var ama yine de bilemeyiz riske atmayalım dedi. Nolur bi mucize olsa değerlerim yükselse 32-33leri en azından görebilsem. 30 çok erken değil miçok üzülüyorum ya
Kızlar sabahtan beri hastanedeyim kasılmam çıktı biraz doktorum ilaç verdi olmazsa yatırırım dedim allahtan kasılmalar düzenli değil. Çok şükür rahim ağzım kapalı ve uzunluk 35. Artık lavabo hariç kalkmak yok yemeği de ayağına getirsinler dedi
Ben mayın tarlası gibiyim, iki gebelikte de neler kullandım neler artık saldım yaKızlar çatlaklarınız ne durumdaa benim göğüslerimin altı karnımın altı ve bacaklarımın üst kısımları hep çatladı((
Geçmiş olsun canım, düzenli olmamasına ve Rahim ağzının uzun olmasına sevindim maşallahKızlar sabahtan beri hastanedeyim kasılmam çıktı biraz doktorum ilaç verdi olmazsa yatırırım dedim allahtan kasılmalar düzenli değil. Çok şükür rahim ağzım kapalı ve uzunluk 35. Artık lavabo hariç kalkmak yok yemeği de ayağına getirsinler dedi
Valla bebişler aşırı hareketli inşallah dırurlar suan tek tesellimiz düzenli değil kasılmalar ve rahim ağzı iyi çok şükürannem tuvalete gidince bile kızıyordu meğer haklıymış şimdi diyor tuvalet hariç seni ayakta görsem hakkımı helal etmem
Anne yüreği işteeeee ne yapsın kadınAynen benim doktorum da öyle çok pozitif ve herşeye ilaç vermez o vermişse kullanırım bende. Sanırım yerinde duramayan bir bebem olacak benimşimdi bile takla atıyor sanki içerde
kesinlikle genetik tüp bebek doktorum da öyle demiştiÇatlak maalesef genetik canım o pahalı kremler falan pek işe yaramıyor. İlkinde hiç çatlamamıştım bunda da henüz çatlağım yok hiçbir şey de kullanmıyorum öyle bir vaktim yok zatenama çatlicaksan engel olmuyor çoğu şey. Aman boşver insan üretiyorsun sen
Ben mayın tarlası gibiyim, iki gebelikte de neler kullandım neler artık saldım yahamileliğin güzelliği olarak adlandırdı eşim ondan takmamaya çalışıyorum
Geçmiş olsun canım, düzenli olmamasına ve Rahim ağzının uzun olmasına sevindim maşallahkalkma canım idare et 10 hafta ikizler de içerde parti yapıyo herhalde Maşallah sağlıkla gelsinler
Kasılmalar düzenli değilse korkma canım, ilaç etki eder diye düşünüyorum, rahim ağzı uzunluğun çok iyi, sen ye iç dinlenmene bak
teşekkürler kızlar Allah razı olsun. Öyle yapıyorum stres yapmıyorum çünkü ne yapsam da Allah nasip etmezse etmez ederse de bunlar neki insanlar komada bile çocuk büyütüyor karnında. Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsinGeçmiş olsun aşkım ama düzenli olmaması çok iyi birşey Rahim uzunluğunda iyi Allah’ın izni ile dinlenmeyle geçer inşallah
Ne yaptın canım nasılsınKızlar sabahtan beri hastanedeyim kasılmam çıktı biraz doktorum ilaç verdi olmazsa yatırırım dedim allahtan kasılmalar düzenli değil. Çok şükür rahim ağzım kapalı ve uzunluk 35. Artık lavabo hariç kalkmak yok yemeği de ayağına getirsinler dedi
Canım dualarım seninle sağlıkla kavuşursun bebeğine, en güzel zamanda inşallahKesin gibi bir şey canım. Üç haftadır doktor bunu diyo zaten ama değerlerim yükselmek veya yerinde kalmak yerine sürekli düşüş gösterdiği ve artık tedavi seçeneği kalmadığı için. Vücudum da artık uyarı vermeye başladığı için bu yola başvurdu doktor da. Bi nevi beni hayatta tutmak için bebeği erken alıcaz yani. Ben de diyorum keşke bi mucize olsa değerlerim birden yükselse ne bileyim işte umut dünyası. Her hafta kan veriyorum binbir umutla, belki bu hafta az da olsa yükselmiştir diye ama her hafta, sonu hüsran oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?