Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
O bebişlere söyle daha vakit gelmedi biraz daha dursunlar annelerinin karnında Şimdi nasılsın kasılmaların ne durumda? Çok şükür uzunluğun vs çok iyi maşallah diyelim kaşı totonu. Anneciğin yanındaydı değil mi? Bakar kızına yemeğini de yapar yedirir de.

İyi ki düzensiz belki yalancı sancıdır onlar doğuma hazırlık bir nevi ama yinede tedbir amaçlı ilaç verip yatış yapıyorlar

Valla bebişler aşırı hareketli inşallah dırurlar suan tek tesellimiz düzenli değil kasılmalar ve rahim ağzı iyi çok şükür annem tuvalete gidince bile kızıyordu meğer haklıymış şimdi diyor tuvalet hariç seni ayakta görsem hakkımı helal etmem

Aynen canım bi ilaç verdi kullan bir hafta dedi. Zaten doktorum pek ilaç sevmez zor bi durum olmazsa güveniyorum diye kullanıcam
Aynen benim doktorum da öyle çok pozitif ve herşeye ilaç vermez o vermişse kullanırım bende. Sanırım yerinde duramayan bir bebem olacak benim şimdi bile takla atıyor sanki içerde

Aynen canım bi ilaç verdi kullan bir hafta dedi. Zaten doktorum pek ilaç sevmez zor bi durum olmazsa güveniyorum diye kullanıcam
Bebişler daha erken aman durun biraz daha İçerde bak ne guzel iki kişi kaynaşin işte kardeş kardeş tek olan napsin diye teselli ver annesiişin şakasi rahim agzin iyi olmasi guzel bişey canim Allahtan annen yanindaymiş bol bol dinlen hem minikler belliki yaramaz olacak sen biraz enerji depolamiş olursun en azindan

Aynen benim doktorum da öyle çok pozitif ve herşeye ilaç vermez o vermişse kullanırım bende. Sanırım yerinde duramayan bir bebem olacak benim şimdi bile takla atıyor sanki içerde
Kız benim de kızım öyle asla durmuyor oğlum olduğu yerden tekme atarken kızım karnımın içinde fıldır fıldır dönüyor nst kaç kere geldi kadın kalp atışını düzeltmeye bana diyor bunla işin var senin

Ahahaha dursalar işte ne güzel olur sanki bu dünyada ne var acele ediyorlar o kadar tabi canım iyiki annem geldi eşim zaten işte yoruluyordu e nöbetleri de çoğaldı annem hemen geldi şimdi uzanıyorum onlar herşeyi yapıyor mis gibi

Geçmiş olsun aşkım ama düzenli olmaması çok iyi birşey Rahim uzunluğunda iyi Allah’ın izni ile dinlenmeyle geçer inşallah

Canım inşallah daha uzun bekler bebişin ama olmasa da 30 hafta çok da kötü değil üzülme. Kızım 34. Haftada doğdu küçüktü ama şimdi akranlarından büyük duruyor ve sağlıklı çok şükür. Ben ağlıyordum erken doğacak diye benimle aynı gün 31. Haftasında doğum yapan vardı onun da bebişi gayet sağlıklı. Doktorum kızım için dışarda olması içerde olmasından daha az riskli demişti sanırım senin için de böyle. İnşallah ikiniz de sağlıkla geçirirsiniz bu süreci.

Kızlar çatlaklarınız ne durumdaa benim göğüslerimin altı karnımın altı ve bacaklarımın üst kısımları hep çatladı ((
Çatlak maalesef genetik canım o pahalı kremler falan pek işe yaramıyor. İlkinde hiç çatlamamıştım bunda da henüz çatlağım yok hiçbir şey de kullanmıyorum öyle bir vaktim yok zaten ama çatlicaksan engel olmuyor çoğu şey. Aman boşver insan üretiyorsun sen

Çok geçmiş olsun canım, 30 çok erken değil bebeğin sağlıklı olur zaten öncesinde gerekli her şeyi yapar doktorun ama insan vücudu hele de hamileyken o kadar değişik ki değerlerin yükselip 40'ı görme ihtimalin de vardır emin ol, sen iyi düşün

Kasılmalar düzenli değilse korkma canım, ilaç etki eder diye düşünüyorum, rahim ağzı uzunluğun çok iyi, sen ye iç dinlenmene bak

Kızlar çatlaklarınız ne durumdaa benim göğüslerimin altı karnımın altı ve bacaklarımın üst kısımları hep çatladı ((
Ben mayın tarlası gibiyim, iki gebelikte de neler kullandım neler artık saldım ya hamileliğin güzelliği olarak adlandırdı eşim ondan takmamaya çalışıyorum
Geçmiş olsun canım, düzenli olmamasına ve Rahim ağzının uzun olmasına sevindim maşallah kalkma canım idare et 10 hafta ikizler de içerde parti yapıyo herhalde Maşallah sağlıkla gelsinler

Anne yüreği işteeeee ne yapsın kadın yat misler gibi ohhhh keyif yap biraz. Bebelerinize küçük bir uyarı çekin erken daha durun olduğunuz yerde diye

kesinlikle genetik tüp bebek doktorum da öyle demişti

Kasılmalar düzenli değilse korkma canım, ilaç etki eder diye düşünüyorum, rahim ağzı uzunluğun çok iyi, sen ye iç dinlenmene bak
Geçmiş olsun aşkım ama düzenli olmaması çok iyi birşey Rahim uzunluğunda iyi Allah’ın izni ile dinlenmeyle geçer inşallah
teşekkürler kızlar Allah razı olsun. Öyle yapıyorum stres yapmıyorum çünkü ne yapsam da Allah nasip etmezse etmez ederse de bunlar neki insanlar komada bile çocuk büyütüyor karnında. Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ne yaptın canım nasılsın

Canım dualarım seninle sağlıkla kavuşursun bebeğine, en güzel zamanda inşallah Allah tan umut kesilmez, Allahım herkesin bebişlerine sağlıkla kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…