Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194

Bir şey olmaz inşallah Allah'ın izniyle canım dualarım seninle

Naptın canım umarım herşey yolundadır

Hala hastanedeyim kızlar. Burnum kanadıktan sonra o an korkuyla fark etmedim ama biraz zaman geçtikten sonra bebeğin hareket etmediğini fark ettik baya bekledik çikolata falan yedim soluma yattım yok. Kadın doğum acile gönderdiler çoookk şükür rabbime kalbi atıyordu ama hareketli değildi biraz hareket etsin diye bekledik kalbinin attığını görünce ağlamak aldı beni hıçkıra hıçkıra ağladım nst ye bağlandı şükür sancı falan yok.tekrar acile geldik. Şu an kanama olan burnum tıkalı vizite zamanıymış doktorların değişimini bekliyoruz. Neden tıkalı olur veya kanama devam edecek mi onu öğreneceğiz.

Çoook geçmiş olsun canım, inşallah gelip geçen bir şeydir. Endişe ettikçe de bebeğin hareketleri yavaşlamış olabilir bence. Sen stres yapmadan sakin sakin beklemeye çalış. Dualarım seninle

Çok geçmiş olsun canım

Canım trombosit değerin kaç çıkıyor. Geçmiş olsun . Tam olarak kaç haftaliksin.

Benim 50 ogtt yüksek çıktı 75 ogtt yapıldı normal çıktı tanı koyması için 50 ogtt yeterli değil

Yine 100g yapılacak o zaman bana. Hayırlısı artık pazartesi gidicem doktora o ne derse
Ya yapmayan doktorlarda varmış ben şaşırdım benimki ve bazı arkadaşlarınkiler yaptı yani .. ona göre yok izlemek için .. yapılması doğru tabi ne. Yapılacağına net karar verirlerdi açısından

Benim 50 ogtt yüksek çıktı 75 ogtt yapıldı normal çıktı tanı koyması için 50 ogtt yeterli değil
O nasıl oldu acaba ilk yüklemede yanlışlık mı vardı? Benim de 50g de açlık şekerim normal ama tokluk çok yüksek çıktı. Tekrar yükleme yaptırır mı doktorum bilmiyorum genelde direkt yanı koyuyorlarmış

A ayseipekalp25 cok geçmiş olsun canım ya kan verilince düzelme oluyormu Bi daha olmaz inş burun kanaman

U Umayis bende oğlumda kullandım canım sancı olmasın diye o ilaçlardan hersey yolunda gider inşallah

Benim doktorum yapmadı aclık tokluk şekerine bakıldı sadece sorun çıksaydı yapardı sanırım

Ben de biraz araştırdım 190 üzeri çıkınca yapmıyorlarmış genelde direkt tanı koyuyorlarmış. Doktorum ne der bilmiyorum ama o bende çıkacağından şüphelenmemişti ailemde yok önceki kan değerlerimde normaldi. Belki emin olmak için 75 ya da 100 tekrar yapalım diyebilir

Canım 50g yükleme tanı testi olamıyor yine de her ihtimale karşı 100g 3 saatlik yüklemeyle tanı koyabiliyorlar. Yoksa bana direkt gebelik şekeri ya bu denildi 50g 188 ile sonuç. Ama her ihtimale karşı perinatoloji emin olmalıyız diyerek 3 saatlik yaptı. O yüzden yaptınız 100g 3 saatliği bir şey olmaz kesin tanı alınır.

Anladım bana da yapalım der o zaman emin olmak için. İşin kötü yanı yarın on günlüğüne tatile gidiyoruz on gün beklemem gerekecek yeniden yaptırmak için kafam takılacak buna.

Benim doktorum yapmadı aclık tokluk şekerine bakıldı sadece sorun çıksaydı yapardı sanırım
Yükleme yapın diyorlar ama büyük yüklemeyi herkese yapmıyorlarmış açlık tokluk şekeri ne kadar doğru sonuç veriyor bilmiyorm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…