Anladım bana da yapalım der o zaman emin olmak için. İşin kötü yanı yarın on günlüğüne tatile gidiyoruz on gün beklemem gerekecek yeniden yaptırmak için kafam takılacak buna.
Ben de biraz araştırdım 190 üzeri çıkınca yapmıyorlarmış genelde direkt tanı koyuyorlarmış. Doktorum ne der bilmiyorum ama o bende çıkacağından şüphelenmemişti ailemde yok önceki kan değerlerimde normaldi. Belki emin olmak için 75 ya da 100 tekrar yapalım diyebilir
Evet 200 üzeri kesin tanı ama yinede ilk bir çizelge ile takip edip karar veriyorlar evde yemeklerden sonra kan bakarak .. çizelgeni hazırlıyorsun ona göre ay çok değişik her doktor farklı yapıyor bende de 50 lik yükleme 184 dü cuma günü 100 ml lik yükleme yaptık bakalım Salı günü diabetolog ile görüşeceğim
Evet 200 üzeri kesin tanı ama yinede ilk bir çizelge ile takip edip karar veriyorlar evde yemeklerden sonra kan bakarak .. çizelgeni hazırlıyorsun ona göre ay çok değişik her doktor farklı yapıyor bende de 50 lik yükleme 184 dü cuma günü 100 ml lik yükleme yaptık bakalım Salı günü diabetolog ile görüşeceğim
İnşallah 100lük olan daha düşük çıkar sonucun. Doktordan doktora çok değişiyormuş evet hiç yaptırmayan bile varmış. Ama hiç yaptırmasam ve gebelik şekerim var belli ki ne olacaktı hem benim hem bebeğimin sağlığını riske atmış olacaktım. Şu süreci en iyi şekilde atlatıp bebeklerimizi kucağımıza alalım hepimiz
İnşallah 100lük olan daha düşük çıkar sonucun. Doktordan doktora çok değişiyormuş evet hiç yaptırmayan bile varmış. Ama hiç yaptırmasam ve gebelik şekerim var belli ki ne olacaktı hem benim hem bebeğimin sağlığını riske atmış olacaktım. Şu süreci en iyi şekilde atlatıp bebeklerimizi kucağımıza alalım hepimiz
Evet gün içinde bir çikolata yesek en basitinden yine o sonuç çıkacak yemememiz gerekiyor demek ki bunu anlamak bu kadar zor olmamalı ama işte var farklı düşünceler
Bilmiyorum ki canım hep açılmam var ondan mı acaba diye düşünmekten ölüyorum, ama öyleyse de yapacak bir şeyim yok ne diyim ki allah sağlıkla şu süreci tamamlamayı nasip etsin
O nasıl oldu acaba ilk yüklemede yanlışlık mı vardı? Benim de 50g de açlık şekerim normal ama tokluk çok yüksek çıktı. Tekrar yükleme yaptırır mı doktorum bilmiyorum genelde direkt yanı koyuyorlarmış
Yanlışlık olduğunu sanmıyorum 50 gr da tokluk 171 çıktı doktor hemen 75 istedi onda normal çıktı ama doktor bir dalgalanma var yine de dikkat et dedi tatlı vs. Bence size de tekrar yapılır
Yanlışlık olduğunu sanmıyorum 50 gr da tokluk 171 çıktı doktor hemen 75 istedi onda normal çıktı ama doktor bir dalgalanma var yine de dikkat et dedi tatlı vs. Bence size de tekrar yapılır