Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Ay bunu duymam iyi oldu tedirgin şekilde kullanıyordum
Benim de oğlumda kasılmalar oluyordu karnım sertleşiyordu sancı sanıyordum adalat baya zaman kullandım ben ama bu gebelikte olmuyor öyle

Benim de oğlumda kasılmalar oluyordu karnım sertleşiyordu sancı sanıyordum adalat baya zaman kullandım ben ama bu gebelikte olmuyor öyle
İnşallah olmaz canım çok şükür inşallah sağlıkla ilerlersin böyle benim de işe yarar umarım yani su 46-47 günü atlatsam 34 görsem mükemmel olur

Kızlar agirlastiniz mi, hareketleriniz yavaşladı mi, nasıl gidiyor? Ben oturduğum yerden kalkarken biraz zorlanıyorum artık, ilerleyen aylarca ne olacak diye korkmaya başladım

Bel ağrisi olan varmi kizlar bugun belim ağrimaya başladi normalmi bebiş büyüdükce bele baskimi yapiyor acaba
Bende oluyor canım bel ağrısı karnımız büyüdükçe oluyor sanırım rahat edemiyorum artık genelde yatıyorum zaten hareketsiz kalmada daha çok artırıyor

Kızlar agirlastiniz mi, hareketleriniz yavaşladı mi, nasıl gidiyor? Ben oturduğum yerden kalkarken biraz zorlanıyorum artık, ilerleyen aylarca ne olacak diye korkmaya başladım
Benim ayaklarım çok şişiyor bu 1 aydır falan böyle. Antalya çok sıcak, gün içerisinde de çok yoruluyorum sürekli yoğun tempodayım. Sabahtan akşama kadar çok rahatım akşam dehşet ağırlaşıyorum yürüyüşüm bile değişiyor. Yataktan kalkmak, dönmek problem değil alıştım ona artık çok şükür uyuyabiliyorum

Ben ağırlaştim yurumem bile degisti resmen çok yoruluyorum soluk soluğa kalıyorum hemen

Yorulmuşsam penguen gibi yürüyorum bir de sırt üstü yatıyorsam direkt kalkamıyorum yana dönüp kolumdan destek almam gerekiyor. Onun dışında bir ağırlığım yok ama 3.trimestera girdik sayılır ağırlaşıcaz iyice

Kızlar teker teker etiketleyip yazamadım şarjım bitmişti o kadar panikle gittik ki hastaneye yanımıza almayı unutmuşuz. Yeni geldik sayılır eve. Dün bu saatlerde gitmiştik. Normalde değerlerim düşünce bir kez trombosit yüklemesi yeterli oluyordu. Artık trombosit yüklemesi de işe yaramıyor. 21 bindi değerim, 24 bine yükseltti. Eskiden 40lara yükseltirdi hemen. Acildeki doktor da en az 30 bini görmemiz gerek yoksa çıkartamam dedi. Bir kez daha trombosit yüklendi onda da 31 bin oldu. Normalde yatış isteyecekti ben yarın kendi Hematoloji doktoruma gideceğim deyince çıkardı. Çok şükür kanamam durdu, bebiş de iyi gibi şimdilik. Ama her an tetikte ol herhangi bi kanama olursa hemen gel dedi. Vajinal bi kanama yerine burnundan olan bi kanama olması şansına dedi. Çok şükür ki dediği gibi vajinal yerine burından kanama olmuş. Gönül isterdi ki hiç olmasın. O kadar yoruldum ki ağlamaktan, uykusuzluktan korkudan… kadın doğum doktorumla konuştum bu haftalarda alamam bebeği yaşayamayabilir Hematoloji doktorun bi üç hafta daha seni tutacak çözüm bulsun dedi. Benim vücudum artık uyarı veriyor. Her yerim morardı, bacaklarım falan tutmuyor. Çok garip bi şekilde aşşırı hızlı yakım oluyor vücudumda. Hamile olduğum için tedavi seçenekleri de kısıtlı. Yarın inşallah güzel bi tedavi seçeneği bulabiliriz beni üç hafta kadar idare edebilecek. Dualarınızı bekliyorum. Kızım ve ben sağlıklıca şu süreci atlatalım inşallah. Artık fazlasında gözüm yok sadece 30 u görebilelelim yeter

Rabbim şifa versin canim kocaman sariliyorum sana Allahtan umut kesilmez inşallah gununde saglikla alirsin kucagina minik kiziniDualarim seninle Allah yardimcin olsun

Bel ağrisi olan varmi kizlar bugun belim ağrimaya başladi normalmi bebiş büyüdükce bele baskimi yapiyor acaba
Bende oluyor canım bel ağrısı karnımız büyüdükçe oluyor sanırım rahat edemiyorum artık genelde yatıyorum zaten hareketsiz kalmada daha çok artiriyir
Ay canım benim Rabbim büyük inşallah bı çözüm bulunur 30 haftaları görürsün dualarımız seninle canım

Biyerden tutunalarak kalkiyorum sirt ustu yatinca yoldada artik penguan yuruyusune evrildi yurumelerim

Çok geçmiş olsun canım benim, inşallah sağ salim 30a gelirsin. Çok az kaldı kızınla sen sonra hahayytttt diceksiniz dualarımız sizinle

Ne güzel umarım benim de öyle olur. Zaten çok dikkat ediyorum yediklerime ama bakalım ne diyecek doktorum
Umarım sizin de iyi çıkar ben öncesinde aşırı tatlı tüketiyordum şimdi dikkat ediyorum gebelşk şekeri yok ama dikkat et demişti doktor tamamen kesmedim ama oldukça azalttım diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…